-
Poslednjih 5 pesama
- Van Gogh - Andjele Moj Brate
- Boris Novković - Ko sam bez tebe
- Zdravko Čolić - Oktobar je počinje sezona kiša
- Minea - Rano
- Bajaga - Ako treba da je kraj
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoRolat sa džemom od šljiva
Ako ste ljubitelj džema od šljiva veruje nam na reč kada kažemo da će vas ovaj kolač oduševiti. Pored toga što je izuzetno ukusan, ovaj rolat se izuzetno jednostavno priprema, pa je to još jedan razlog više da zapišete ovaj recept i pripremite ga za vikend.
Ruska salata sa piletinom i kukuruzomIsprobajte različite varijante ove fenomenalne salate, uključujući i ovu sa piletinom i kukuruzom, koja nas je sve oduševila.
-
ZdravljeOvo su poruke koje vam telo šalje kada nema dovoljno proteina
Najmanje 10% dnevnog unosa kalorija trebalo bi da potiče iz proteina.
Konzumacija orašastih plodova povezana je sa manjim rizikom od demencijeDemencija se pokazuje veoma otpornom na lečenje medikamentima, ali možda se tajni sastojci koji podstiču zdravlje mozga već kriju u našoj ishrani.
-
PutovanjaNajbolje destinacije za putovanja u 2025. godini!
Dvadeset članova redakcije magazina Travel + Leisure odabralo je 50 najboljih destinacija za 2025. godinu, a mi smo sa liste izdvojili deset destinacija koje će vam sigurno biti interesantne i privlačne. I dok su neke prilično udaljene i potrebna vam je ozbiljna organizacija da ih dobro upoznate, još uvek su na listi i one koje se nalaze u Evropi i koje su idealne za produženi vikend.
Najbolje zimske destinacije u Evropi ove sezone!Magazin TimeOut kreirao je listu najboljih destinacija za zimski period. Navodi se da moežete da birate mesta od severa Finske do fantastičnih ulica Španije, pa evo gde biste sve mogli da otputujete ove zime!
-
PreporučujemoOve sobne biljke su najbolji čistači vazduha!
Sobne biljke, osim što ulepšavaju prostor i donose osećaj smirenosti, pružaju i brojne druge pozitivne efekte na naše okruženje i zdravlje. Njihova uloga postaje posebno značajna tokom zimskih meseci, kada zbog hladnog vremena provodimo više vremena u zatvorenim prostorima. Iako možda nisu toliko efikasne kao industrijski prečišćivači vazduha, sobne biljke mogu doprineti boljoj kvaliteti vazduha u domu, smanjujući nivo zagađivača i povećavajući količinu kiseonika.
Efikasni trikovi koji nam pomažu da vratimo mekoću starim džemperima!Nakon dužeg nošenja, džemperi često postaju grubi na koži, gube mekoću, a ponekad se i skupljaju. Međutim, to ne znači da je vreme da ih bacite. Postoji nekoliko jednostavnih trikova koji će vaš omiljeni džemper vratiti u prvobitno stanje, čineći ga ponovo mekanim i prijatnim za nošenje.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.18 117.00 117.82 CHF 124.42 125.29 126.17 USD 110.89 111.67 112.45
-
Neka se stari jastuci ponovo zabele
Ukoliko posedujete stare jastuke ili jorgane, čija je primarno bela boja požutela od starosti, pokušajte da im vratite pređašnju boju pomoću ovog trika.
28-03-2019 | 14:38 | Autor/Izvor: Naxi media-brightside
Foto: Bigstock-MalkovKosta
Kako biste uklonili žutilo, potrebno je da napravite mešavinu sledeće sadržine: prašak za veš, deterdžent za posuđe u prahu i borna kiselina u prahu.
Kako do čistih jastuka?
U veći lonac stavite vodu da prokuva, dodajte 1 šoljicu praška za pranje veša, 1 šoljicu deterdženta za sudove u prahu i 1/2 šolje boraksa. Promešajte dok se sve ne istopi. Nakon toga, dobijenu vodu prespite u posudu dovoljno veliku da u njoj može stati jastuk, dodajte ga i malo izbeljivača. Neka jastuci ostanu tako potpljeni 30-ak minuta, vodeći računa da obe strane budu jednako dugo u pomenutoj vodi. potapaju u ovoj mešavini 30 minuta. Nakon toga, jastuke i jorgane stavite na normalno pranje u mašinu.
-
Pročitajte i...Na koliko stepeni bi trebalo da peremo veš kako bismo se rešili bakterija?
Ovo je pitanje koje nas muči i često smo razapeti između želje da ne oštetimo veš na visokim temperaturama i želje da se u potpunosti otarasimo bakterija. Posebnu pažnju obratite na pranje donjeg veša, ali i majica ukoliko želite da budete sigurni da je sve čisto.
Fenomenalni trikovi za PRVOMAJSKI roštiljDanas će najveći broj nas pripremati roštilj u prirodi, pa nije na odmet da podelimo trikove koji će vam pomoći da klasičan roštilj pretvorite u pravu gozbu.
Da li redovno čistite otirač na ulazu? Evo zašto je to važnoPostoje objektivni razlozi koji ukazuju na važnost čišćenja otirača, uprkos činjenici da mnogi od nas često zaborave da to i urade.
Trikovi za besprekorno čiste zavese koje će mirisati mesecimaSvi volimo da u svojim prostorijama imamo čiste zavese, koje odaju prijatan miris, ali se često pitamo kako to i da postignemo.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: