Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Gibonni - Dvije duše

Noć uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Gibonni - Dvije duše
    2. Aleksandra Radović - Ni zadnji ni prvi
    3. Djordje Balašević - Namćor
    4. Massimo Savic - Iz Jednog Pogleda
    5. Yu Rock Misija - Za milion godina
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Neša Galija - Četvrtak - Mojih 50
    2. 20. novembar - 1 - Dodir noći
    3. 20. novembar - 2 - Dodir noći
    4. 20. novembar - 3 - Dodir noći
    5. Neša Galija - Sreda - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Ruska salata sa piletinom i kukuruzom Ruska salata sa piletinom i kukuruzom

    Isprobajte različite varijante ove fenomenalne salate, uključujući i ovu sa piletinom i kukuruzom, koja nas je sve oduševila.

    Aromatični pire od celera Aromatični pire od celera

    Možda pire od celera nije prva stvar koju ćete poželeti da pripremite kao dodatak uz vaše glavno jelo, a li ipak imajte dve stvari na umu pre nego što odustanete. Pire od celera se služi u mnogim poznatim i visoko rangiranim restoranima i savršeno se uklapa uz meso. Takođe pire od celera je definitivno zdravija verzija.

  • Zdravlje
    Ubrzajte metabolizam uz dva začina koja možete da dodate u kafu Ubrzajte metabolizam uz dva začina koja možete da dodate u kafu

    Uz dva začina ne samo da možete da obogatite ukus kafe, već možete i da ubrzate vaš metabolizam.

    Naučnici otkrivaju: Posebna ishrana može da uspori starenje mozga Naučnici otkrivaju: Posebna ishrana može da uspori starenje mozga

    Iako za sada ne postoji način da se proces starenja mozga zaustavi, moguće je usporiti njegov pad, a nova studija ukazuje na ključnu ulogu nivoa šećera u krvi u brzini starenja mozga.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Najbolje destinacije za putovanja u 2025. godini! Najbolje destinacije za putovanja u 2025. godini!

    Dvadeset članova redakcije magazina Travel + Leisure odabralo je 50 najboljih destinacija za 2025. godinu, a mi smo sa liste izdvojili deset destinacija koje će vam sigurno biti interesantne i privlačne. I dok su neke prilično udaljene i potrebna vam je ozbiljna organizacija da ih dobro upoznate, još uvek su na listi i one koje se nalaze u Evropi i koje su idealne za produženi vikend.

    Najbolje zimske destinacije u Evropi ove sezone! Najbolje zimske destinacije u Evropi ove sezone!

    Magazin TimeOut kreirao je listu najboljih destinacija za zimski period. Navodi se da moežete da birate mesta od severa Finske do fantastičnih ulica Španije, pa evo gde biste sve mogli da otputujete ove zime!

  • Preporučujemo
    Pet prirodnih načina da održite svež miris u vašem domu Pet prirodnih načina da održite svež miris u vašem domu

    Ako želite da vaš dom uvek miriše sveže i prijatno, ali želite da izbegnete sintetičke osveživače vazduha, mnogobrojna su rešenja koja možete da isprobate. Evo pet efikasnih metoda za postizanje svežeg mirisa u vašem domu...

    Cimet nije samo ukusan začin – isprobajte ga i kao sredstvo za čišćenje Cimet nije samo ukusan začin – isprobajte ga i kao sredstvo za čišćenje

    Cimet je verovatno jedan od najpopularnijih začina na svetu, cenjen zbog svog bogatog ukusa i mirisa. Dodajemo ga raznim jelima, od slanih do slatkih, ali mnogi ne znaju da ovaj začin ima i primenu u domaćinstvu – može biti vrlo koristan za čišćenje i osvežavanje prostora.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.18 117.00 117.81
    CHF 124.68 125.56 126.44
    USD 110.15 110.93 111.70
  • Povezani članci
  • Mus: Uživajte u izobilju ukusa

    Mus je poslastica koja se priprema lako i brzo i može se konzumirati u svako doba. Donosimo vam nekoliko varijanti ovog deserta.




    16-11-2016 | 12:34 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstockphoto-Yastremska

     

    Mus od crne čokolade

    Sastojci:
    - 200 g čokolade (sa najmanje 70% kakaa)
    - 5 jaja
    - 150 g šećera
    - 125 ml slatke pavlake

    Priprema: Čokoladu iseći na komadiće i otopiti na pari.Odvojiti belance od žumanaca. Od belanca ulupati čvrst sneg i postupno dodajte 100 g šećera. Slatku pavlaku istući u šlag. Na pari izmiksati žumance, 2 kašike vruće vode i 50 g šećera dok se ne dobije čvrsta masa u koju se postupno dodaju otopljena čokolada (i eventualni dodaci ukusu), zatim dodajte šlag i na kraju sneg. Mus potom mora 4-5 sati da odstoji u frižideru. Za dekoraciju se preporučuju komadići tamne i bele čokolade ili listići mente.

    Mus od bele čokolade:

    Sastojci:
    - 40 g bele čokolade,
    - 60 g neutralne pavlake,
    - 1/4 žumanceta,
    - 10 g putera,
    - 10 g Amaretto likera.

    Priprema: Mutiti sve sastojke na pari 40 minuta. Posle toga ostaviti da se ohladi u frižideru.

    Mus od meda

    Sastojci:
     - 40 g meda,
     - 1/4 žumanceta,
     - 10 g šećera,  
     - 30 g neutralne pavlake,
     - vanilin šećer, želatin,
     - 40 g slatke pavlake. 


    Priprema: Med, žumance, šećer, neutralnu pavlaku, vanilin šećer i želatin mutiti na pari, uz stalno mešanje 30 minuta. Kad masa dobije glatku teksturu, naglo je ohladiti pomoću druge posude sa ledom i nakon toga sjediniti sa umućenom slatkom pavlakom. Ostaviti u frižider da se stegne.

  • Pročitajte i...
    torta Savršena čokoladna torta

    Gotovo da ne postoji osoba koja ne voli savršeno kremastu, čokoladnu tortu koja se jednostavno topi u ustima. Ovakvoj jednoj poslastici nije neophodan poseban opis, dovoljno je samo da se uputite u kuhinju, pratite recept i konačno uživate u ovoj čokoladnoj rapsodiji...

    Kolač Kolač sa kokosom i čokoladom!

    Ljubitelji kokosa će obožavati ovaj kolač, a oni koji to nisu mogu da naprave izuzetak i ipak isprobaju ovaj desert.

    Lenja pita Najsočnija lenja pita!

    Pripremite čuvenu lenju pitu i uživajte u sjajnom jesenjem desertu koji se savršeno uklapa uz šolju toplog čaja.

    Bajadera Bajadera sa malinama i kokosom

    Recept kombinuje bogat ukus čokolade i kokosa sa osvežavajućim malinama, što je savršen spoj za ljubitelje slatkiša... Ako volite da eksperimentišete i isprobate nove ukuse obavezno pripremite ovaj savršen desert.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: