-
Poslednjih 5 pesama
- Parni Valjak - Ugasi me
- Jakarta - Pozovi Me
- Film - Mi nismo sami
- Djavoli - Dani ljubavi
- Zdravko Čolić - Šta mi radiš
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Fenomenalna baklava sa orasima
Neodoljiva poslastica bogatog ukusa i raskošne arome, koja vraća uspomene na detinjstvo
Domaća pita sa višnjama
Kišni dani nas prosto mame da popodne provedemo uz knjigu, čaj i naravno uz neki poseban desert, a trenutno ništa lepše ne možemo da zamislimo od domaće pite sa višnjama.
-
Zdravlje
Sezona tikvica: Razlozi zbog kojih bi trebalo češće ih jedemo
Tikvice pružaju mnoge zdravstvene prednosti. Bogate su antioksidansima, promovišu zdravlje probave i očiju.
Tri naučno-podržane dijete koje će vam zaista pomoći da smršate
Popularne dijete, koje se nazivaju i brze dijete, koje slavne ličnosti i uticajni ljudi promovišu, postoje već godinama. Studije ipak sugerišu da oko 80 odsto svih dijeta ne uspe – pri čemu osoba na kraju vrati svu težinu koju je izgubila ili čak dobije više nego što je izgubila.
-
Putovanja
Najbolje destinacije za 2025: Priroda, istorija i potpuni odmor
Booking je kroz 13. izdanje nagrade Traveller Review Awards izdvojio najbolje destinacije za 2025. godinu, zasnovane na više od 360 miliona recenzija korisnika. Ove lokacije oduševljavaju prirodnim lepotama, istorijskim znamenitostima i gostoljubivošću.
Najjeftiniji i najskuplji gradovi u Evropi za hranu i piće
Troškovi prevoza i smeštaja nisu jedini izdaci na putovanju – evo gde možete jesti i piti po povoljnim cenama.
-
Preporučujemo
Kako da pripremite savršen pirinač koji se ne lepi za šerpu?
Pirinač je jedna od najpopularnijih namirnica na svetu. Svoju popularnost duguje činjenici da je odličan dodatak jelima, a ujedno i sastavni deo mnogih neobičnih jela. Međutim, neki izbegavaju da ga prave jer se često lepi za tiganj, dok drugi imaju problem jer ostane raskuvan i loše strukture.
Stručnjaci otkrivaju šta sve možemo da očistimo uz pomoć jedne tablete za za pranje sudova
Kada dođe red na detaljno čišćenje kupatila, počnite tako što ćete ubaciti tabletu za mašinu za sudove u WC šolju. Tablete za mašinu za sudove napravljene su da se izbore sa tvrdokornim mrljama, ostacima hrane i masnoćom, čak i u uslovima tvrde vode. Zato ne čudi što ih sve više ljudi koristi i van kuhinje. A znate li šta sve možete očistiti samo jednom tabletom?
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.34 117.16 117.98 CHF 122.89 123.75 124.62 USD 104.91 105.65 106.39
-
Mus od maline
Napravite neodoljivi mus od maline i počastite sebe i svoje prijatelje.
24-08-2015 | 14:08 | Autor/Izvor: Naxi media-hranazadusu
Foto: Bigstockphoto/Valoor
Sastojci:
- 120g šećera
- 350g smrznutih malina, oceđenih
- 2 belanceta
- 4 kašike slatke pavlake
- 1 kašika vanilin-šećera
- 1 listić želatina
Priprema: U manjoj šerpi zagrejte 45 ml vode sa šećerom, povremeno mešajući, dok se šećer ne istopi. Prebacite maline u blender, dodajte im pripremljeni sirup i izblendirajte. Procedite kroz cediljku da odstranite semenke, pa ostavite sos sa strane. U 100 g sosa od maline dodajte želatin (ostatak sosa možete da sačuvate za dekoraciju), prethodno omekšan u hladnoj vodi. Zagrevajte lagano i mešajte dok se želatin ne rastopi. Ostavite sa strane da se smesa ohladi. Belanca umutite u sneg, a vanilin-šećer i pavlaku u šlag. Pomešajte sneg od belanaca sa šlagom, pa umešajte sos od maline sa želatinom. Napunite čaše ili činije. Stavite u frižider da odstoji barem sat vremena pre serviranja. (Izvor: hranazadusu) -
Pročitajte i...
Fenomenalna baklava sa orasima
Neodoljiva poslastica bogatog ukusa i raskošne arome, koja vraća uspomene na detinjstvo
Domaća pita sa višnjama
Kišni dani nas prosto mame da popodne provedemo uz knjigu, čaj i naravno uz neki poseban desert, a trenutno ništa lepše ne možemo da zamislimo od domaće pite sa višnjama.
Proteinske palačinke sa bananom!
Zamenite poznatu poslasticu zdravijom verzijom čiji će vam se ukus sigurno svideti.
Kokos torta
Obradujte sebe jednom nežnom, kremastom tortom i radujte se toplim danima koji dolaze...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: