-
Poslednjih 5 pesama
- Rogati & Jelena Pajic - Dodir Ljubavi
- Oliver Dragojević - Dvaput San Umra
- Bombaj Štampa - Cesto pozelim
- Van Gogh - Mozda Bas Sad
- Bijelo dugme - Šta ima novo
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoUkusna pita iz tiganja!
Predstavljamo vam recept za brzo i izuzetno zdravo jelo sa jajima i povrćem.
Tabule salataTabule salata je osvežavajuća i aromatična, odlična kao lagano predjelo ili prilog uz meso, roštilj, ili falafel.
-
ZdravljeNaučnici su otkrili "mršave gene' koji olakšavaju mršavljenje
Izbori koje pravimo u vezi sa ishranom i vežbanjem imaju veliki uticaj na telesnu masu, ali geni su ti koji postavljaju osnovu za skladištenje i sagorevanje masnih rezervi.
Med i beli Luk na prazan stomak? Da li je ovo zdrav Izbor?Beli luk i med važe za prirodne antibiotike, a njihova kombinacija predstavlja izvanredan prirodni lek u borbi protiv prehlade, gripa i drugih oboljenja. Ipak, koliko je pametno konzumirati ih na prazan stomak?
-
PutovanjaNajbolje evropske prestonice za ljubitelje umetnosti!
Nedavna studija otkrila je 20 najboljih evropskih prestonica za ljubitelje umetnosti.
Preporuka lokalca: Vodič kroz 11 najlepših italijanskih gradovaItalija je dom nebrojeno mnogo prelepih mesta, od planinskih predela sa izvanrednim skijalištima do primorskih gradova i ostrva na kojima možete uživati u mediteranskom suncu. Naravno, negde morate početi — a Italija je dom nekih od najlepših i najfascinantnijih gradova na svetu koje bi svi trebalo da posete bar jednom u životu.
-
PreporučujemoDa li čuvate luk na pogrešnom mestu? Otkrijte najlakši trik za duži rok trajanja
Ako primetite da vam se luk pokvari već nakon nekoliko dana, verovatno ga ne skladištite pravilno. Mesto na kojem čuvate luk može značajno uticati na njegovu svežinu i trajanje.
Starinski trik: Uz pomoć jednog sastojka odeća u iz ormara će mirisati mesecimaAko vaša odeća nakon pranja i sušenja ima neprijatan miris, možete da isprobate veoma ekonomičan, starinski trik koji će osigurati da vaša odeća divno miriše.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.24 117.06 117.88 CHF 124.24 125.12 125.99 USD 107.49 108.25 109.01
-
Losos u sosu od malina
Savršena ideja za letnju večeru, posebno ako želite da ugostite prijatelje u uživate uz času belog vina.
16-07-2024 | 11:26 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock, BrucePeter
Priprema:
Zagrejte rernu na 200°C. Filete lososa posolite i pobiberite sa obe strane. Zagrejte maslinovo ulje u tiganju na srednjoj temperaturi. Pržite filete lososa oko 3-4 minuta sa svake strane dok ne dobiju zlatno-smeđu boju. Prebacite losos na pleh obložen papirom za pečenje i pecite u rerni još 8-10 minuta, ili dok nije potpuno pečen.Dok se losos peče, stavite maline, med, balzamiko sirće, limunov sok i beli luk u mali tiganj. Kuvajte na srednjoj temperaturi dok maline ne počnu da se raspadaju i sos ne postane gust, oko 5-7 minuta. Procedite sos kroz sito kako biste uklonili seme malina, ako želite glatku teksturu.
Prelijte pečeni losos sosom od malina. Ukrasite seckanim svežim peršunom po želji. Poslužite uz prilog po želji, kao što su pečeni krompirići ili povrće na pari.
PRIJATNO! -
Pročitajte i...Ukusna pita iz tiganja!
Predstavljamo vam recept za brzo i izuzetno zdravo jelo sa jajima i povrćem.
Tabule salataTabule salata je osvežavajuća i aromatična, odlična kao lagano predjelo ili prilog uz meso, roštilj, ili falafel.
Cepkano svinjsko meso sa povrćem!Ako imate najavljene goste i nemate ideju šta biste pripremili za ručak ili večeru cepkano meso je uvek dobra ideja. Istina je da se sprema prilično dugo, ali ovaj trud se na kraju zaista i isplati.
Fenomenalan oslić u vinu!Oslić je zdrava, povoljna i uvek dostupna riba. Istina je da ga često pripremamo na isti način, što podrazumeva prženje u dubokom ulju. Ipak, ova riba nudi različite mogućnosti i možete pripremiti sjajna jela koja će vas oduševiti. Jedno od takvih jela je i čuveni oslić u vinu.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: