Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Rogati & Jelena Pajic - Dodir Ljubavi

Noć uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Rogati & Jelena Pajic - Dodir Ljubavi
    2. Oliver Dragojević - Dvaput San Umra
    3. Bombaj Štampa - Cesto pozelim
    4. Van Gogh - Mozda Bas Sad
    5. Bijelo dugme - Šta ima novo
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Duška Jovanić - Petak - Mojih 50
    2. 24. oktobar - 1 - Dodir noći
    3. 24. oktobar - 2 - Dodir noći
    4. 24. oktobar - 3 - Dodir noći
    5. Duška Jovanić - Četvrtak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Ukusna pita iz tiganja! Ukusna pita iz tiganja!

    Predstavljamo vam recept za brzo i izuzetno zdravo jelo sa jajima i povrćem.

    Tabule salata Tabule salata

    Tabule salata je osvežavajuća i aromatična, odlična kao lagano predjelo ili prilog uz meso, roštilj, ili falafel.

  • Zdravlje
    Naučnici su otkrili Naučnici su otkrili "mršave gene' koji olakšavaju mršavljenje

    Izbori koje pravimo u vezi sa ishranom i vežbanjem imaju veliki uticaj na telesnu masu, ali geni su ti koji postavljaju osnovu za skladištenje i sagorevanje masnih rezervi.

    Med i beli Luk na prazan stomak? Da li je ovo zdrav Izbor? Med i beli Luk na prazan stomak? Da li je ovo zdrav Izbor?

    Beli luk i med važe za prirodne antibiotike, a njihova kombinacija predstavlja izvanredan prirodni lek u borbi protiv prehlade, gripa i drugih oboljenja. Ipak, koliko je pametno konzumirati ih na prazan stomak?

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Najbolje evropske prestonice za ljubitelje umetnosti! Najbolje evropske prestonice za ljubitelje umetnosti!

    Nedavna studija otkrila je 20 najboljih evropskih prestonica za ljubitelje umetnosti.

    Preporuka lokalca: Vodič kroz 11 najlepših italijanskih gradova Preporuka lokalca: Vodič kroz 11 najlepših italijanskih gradova

    Italija je dom nebrojeno mnogo prelepih mesta, od planinskih predela sa izvanrednim skijalištima do primorskih gradova i ostrva na kojima možete uživati u mediteranskom suncu. Naravno, negde morate početi — a Italija je dom nekih od najlepših i najfascinantnijih gradova na svetu koje bi svi trebalo da posete bar jednom u životu.

  • Preporučujemo
    Da li čuvate luk na pogrešnom mestu? Otkrijte najlakši trik za duži rok trajanja Da li čuvate luk na pogrešnom mestu? Otkrijte najlakši trik za duži rok trajanja

    Ako primetite da vam se luk pokvari već nakon nekoliko dana, verovatno ga ne skladištite pravilno. Mesto na kojem čuvate luk može značajno uticati na njegovu svežinu i trajanje.

    Starinski trik: Uz pomoć jednog sastojka odeća u iz ormara će mirisati mesecima Starinski trik: Uz pomoć jednog sastojka odeća u iz ormara će mirisati mesecima

    Ako vaša odeća nakon pranja i sušenja ima neprijatan miris, možete da isprobate veoma ekonomičan, starinski trik koji će osigurati da vaša odeća divno miriše.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.24 117.06 117.88
    CHF 124.24 125.12 125.99
    USD 107.49 108.25 109.01
  • Povezani članci
  • Krem čorba od pečuraka

    Čorba će okrepiti vaše telo i pospešiti varenje. Uživajte u neodoljivom ukusu ove krem čorbe od pečuraka!




    22-09-2015 | 11:49 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstockphoto-FomaA


    Sastojci:
     - 1 kg pečuraka
     - 1 glavica crnog luka
     - malo ulja
     - 2 kašike brašna
     - 1 kisela pavlaka
     - so, vegeta, biber i peršun

    Priprema: Crni luk iseckajte na kockice. Šampinjone operite, ocistite pa ih sitnije isecite na listiće. U šerpu u kojoj će se kuvati čorba stavite malo ulja, zagrejte, pa dodajte luk da se proprži. Luk pržite dok ne postane staklast. Zatim dodajte šampinjone, promešajte, dodajte vegetu, posolite i pobiberite. Pustite šampinjone da se prže 2-3 minuta,  pa zalijte sve sa 2 l vode. Voda kojom zalivate trebalo bi da bude vruća ili bar mlaka, nikako hladna. Ostavite na jakoj vatri dok voda ne proključa. Zatim smanjite vatru, poklopite i ostavite da se kuva. Razmutite 2 kašike brašna u malo mlake vode tako da potpuno bude bez grudvica i u to dodajte 2 kašike kisele pavlake. Posle 20-30 minuta kuvanja, pojačajte vatru tako da čorba ključa, pa u tankom mlazu sipajte polako razmućeno brašno i pavlaku u čorbu uz neprekidno mešanje. Ostavite na vatri još 5-10 minuta uz mešanje, pa kada je čorba gotova, sklonite sa vatre. Čorba od šampinjona služi se u tanjirima posuta sitno iseckanim peršunom.

  • Pročitajte i...
    Cepkano meso Cepkano svinjsko meso sa povrćem!

    Ako imate najavljene goste i nemate ideju šta biste pripremili za ručak ili večeru cepkano meso je uvek dobra ideja. Istina je da se sprema prilično dugo, ali ovaj trud se na kraju zaista i isplati.

    Celer Fenomenalan potaž od celera!

    Sprema se brzo i jednostavno, a gotovo da ne postoji ništa što tako brzo može da vam povrati snagu i okrepi vas bolje od ukusnog potaža ili čorbe. Uzimajući u obzir da je celer izuzetno zdrav, a i da nam uskoro stiže sezona prehlada ovo je recept koji definitivno vredi da se zapiše ili zapamti.

    Tuna salata Salata sa tunjevinom i krompirom

    Divna salata koju možete da poslužite uz tost kao predjelo, a može da posluži i kao kompletan obrok jer je veoma hranljiva.

    Pohovane pečurke Pohovane pečurke u sosu

    Ne pripremamo tako često pohovane pečurke, a u ovoj varijanti one dobijaju potpuno novi ukus i mogu da posluže i kao zauska uz pivo i vino... Sos koji se priprema uz njih je jednostavan, a izuzetno ukusan i aromatičan, pa probajte da iznenadite goste ovakvim posluženjem...

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: