-
Poslednjih 5 pesama
- Djordje Balašević - Ljerka (Korzo)
- Tutti Frutti Band - Ti me izludjuješ
- Goca Tržan - Haljina
- EKV - Krug
- Magazin - Minut srca tvog
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Aromatični rižoto sa škampima
Ovaj prefinjeni rižoto svojim bogatim ukusom dočaraće vam miris mora i probuditi osećaj letnjeg odmora.
Kremasta čorba od celera
Mnogi ljudi možda neće pozitivno reagovati ako im predložite čorbu od celera kao opciju za obrok. Međutim, imajte na umu da celer ima specifičan i pun ukus i da upravo ova čorba lako može d avam postane omiljena...
-
Zdravlje
Oslobodite se dosadnog hrkanja uz ovih 7 saveta!
Možda ste među 45% odraslih koji povremeno hrču ili poznajete nekoga ko to radi. Iako se često šalimo na račun onih koji često hrču imajte na umu da je hrkanje često ozbiljna stvar.
Pet načina da usporite starenje uz pravu ishranu
Retki su oni koji se ne zabrinu zbog prvih bora, a većina nas, barem u nekim životnim fazama, želi da uspori proces starenja. Iako ga nije moguće potpuno zaustaviti, uz malo brige o sebi možemo izgledati i osećati se mlađe. Ključnu ulogu u tome ima ishrana.
-
-
Putovanja
Najglamurozniji gradovi Evrope prema novoj studiji
Pilates studiji, spa centri i saloni lepote – ovi gradovi ih imaju u izobilju!
Amsterdam je najlepši u aprilu i maju
April i maj predstavljaju idealno vreme da se uputite u Amsterdam, čaroban grad koji možete da istražujete šetajući, vozeći bicikl - koji je zaštitni znak Amsterdama, ili ploveći kanalima na brodiću.
-
Preporučujemo
Prirodni trikovi za mekšu i svežiju posteljinu
Nakon dužeg korišćenja ili skladištenja, posteljina i pokrivači mogu da izgube svoju mekoću i svežinu, da postanu grubi i manje prijatni na dodir. Umesto da posegnete za kupovnim omekšivačima punim hemikalija, postoji jednostavan i prirodan način da ih osvežite i omekšate koristeći sastojke koje verovatno već imate kod kuće.
Kako skuvati savršena jaja uz jednostavan trik?
Iako kuvanje jaja deluje kao jednostavan zadatak, često se dešava da rezultat ne ispadne savršen – žumance bude previše tečno ili previše tvrdo, a ljuska se teško ljušti. Međutim, uz pravilan pristup i jedan jednostavan trik koji preporučuje Michelinov kuvar Tom Šepard, možete svaki put dobiti savršeno kuvana jaja. T
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.36 117.18 118.00 CHF 124.14 125.02 125.89 USD 105.95 106.69 107.44
-
Kolja objavio pesmu posvećenu Glogovcu
U znak sećanja na svog velikog prijatelja i glumca Nebojšu Glogovca (1969-2018) muzičar Nikola Pejaković-Kolja objavio je danas spot za pesmu Previše.
11-02-2019 | 10:17 | Autor/Izvor: Naxi media-Longplay
Foto: Naxi media
Kolja je pesmu "Previše" napisao i snimio za album "Grobovlasnici" (2013). Spot u kome se pojavljuje Nebojša Glogovac snimljen je, u režiji Petra Pašića, na proleće 2017. godine u starom, legendarnom hotelu "Bristol" u Beogradu. Sticajem okolnosti spot "Previše" je ostao do danas neobjavljen...
"Glogi nije voleo patetiku, ali je bio čovek emocije i oprostiće nam ako kažemo da ga volimo i da smo uživali onaj dan kada nas je posetio, ošamutio energijom i ljubavlju, i otišao. U sećanje na taj dan i snimanje spota, odlučili smo da danas pustimo spot za pesmu Previše, i ponovo vidimo malo njegovog osmeha", Kolja & Longplay.
-
Pročitajte i...
Sećanja na Nebojšu Glogovca
Na današnji dan, 9. februara zauvek nas je napustio Nebojša Glogovac, jedan od najistaknutijih dramskih umetnika regiona.
Dado Topić i Kolja otvorili seriju koncerata Garden Sessions
Julska serija koncerata, Garden Sessions u Botaničkoj bašti “Jevremovac”, započela je 23. jula 2022. kada su nastupili Kolja i Grobovlasnici, uz brojnu publiku koja je i pored ekstremno visokih temperatura došla u prijatan ambijent Botaničke bašte i uživala u Koljinim hitovima.
Život je san Nikole Pejakovića
Muzičar Nikola Pejaković Kolja objavio je spot za pesmu Život je san sa aktuelnog albuma 4 Prsta.
U čast Glogovcu
Kulturni centar Pančeva, od sada će nositi ime po legendarnom glumcu čiji je prerani odlazak potresao naciju, prenosi RTS.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: