Slušate: Dodir noći

Pesma: Parni Valjak - Ivana

Dodir noći
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Parni Valjak - Ivana
    2. Bajaga - Ruski voz
    3. S.A.R.S. - Lutka
    4. Flamingosi - Obala
    5. Boris Novković - Dok svira radio
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Zijo Valentino - Ponedeljak - Mojih 50
    2. 22. novembar - 1 - Dodir noći
    3. 22. novembar - 2 - Dodir noći
    4. 22. novembar - 3 - Dodir noći
    5. Neša Galija - Petak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Salata sa indijskim orahom i celerom Salata sa indijskim orahom i celerom

    Izuzetno ukusna, ali i neobična salata koja sasvim sigurno može da bude deo praznične trpeze...

    Rolat sa džemom od šljiva Rolat sa džemom od šljiva

    Ako ste ljubitelj džema od šljiva veruje nam na reč kada kažemo da će vas ovaj kolač oduševiti. Pored toga što je izuzetno ukusan, ovaj rolat se izuzetno jednostavno priprema, pa je to još jedan razlog više da zapišete ovaj recept i pripremite ga za vikend.

  • Zdravlje
    Ovo su poruke koje vam telo šalje kada nema dovoljno proteina Ovo su poruke koje vam telo šalje kada nema dovoljno proteina

    Najmanje 10% dnevnog unosa kalorija trebalo bi da potiče iz proteina.

    Konzumacija orašastih plodova povezana je sa manjim rizikom od demencije Konzumacija orašastih plodova povezana je sa manjim rizikom od demencije

    Demencija se pokazuje veoma otpornom na lečenje medikamentima, ali možda se tajni sastojci koji podstiču zdravlje mozga već kriju u našoj ishrani.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Kako odmor posvećen snu menja turističku industriju? Kako odmor posvećen snu menja turističku industriju?

    Zaboravite na klasične avanture i adrenalinske izazove – novi trend u turizmu posvećen je jednostavnoj, ali često zanemarenoj aktivnosti: spavanju. Industrija turizma za spavanje, procenjena na stotine milijardi dolara, pruža savršeno okruženje za kvalitetan odmor. Da li biste se odlučili za luksuzne destinacije koje obećavaju miran san i revitalizaciju tela i uma?

    Najbolje destinacije za putovanja u 2025. godini! Najbolje destinacije za putovanja u 2025. godini!

    Dvadeset članova redakcije magazina Travel + Leisure odabralo je 50 najboljih destinacija za 2025. godinu, a mi smo sa liste izdvojili deset destinacija koje će vam sigurno biti interesantne i privlačne. I dok su neke prilično udaljene i potrebna vam je ozbiljna organizacija da ih dobro upoznate, još uvek su na listi i one koje se nalaze u Evropi i koje su idealne za produženi vikend.

  • Preporučujemo
    Ove sobne biljke su najbolji čistači vazduha! Ove sobne biljke su najbolji čistači vazduha!

    Sobne biljke, osim što ulepšavaju prostor i donose osećaj smirenosti, pružaju i brojne druge pozitivne efekte na naše okruženje i zdravlje. Njihova uloga postaje posebno značajna tokom zimskih meseci, kada zbog hladnog vremena provodimo više vremena u zatvorenim prostorima. Iako možda nisu toliko efikasne kao industrijski prečišćivači vazduha, sobne biljke mogu doprineti boljoj kvaliteti vazduha u domu, smanjujući nivo zagađivača i povećavajući količinu kiseonika.

    Efikasni trikovi koji nam pomažu da vratimo mekoću starim džemperima! Efikasni trikovi koji nam pomažu da vratimo mekoću starim džemperima!

    Nakon dužeg nošenja, džemperi često postaju grubi na koži, gube mekoću, a ponekad se i skupljaju. Međutim, to ne znači da je vreme da ih bacite. Postoji nekoliko jednostavnih trikova koji će vaš omiljeni džemper vratiti u prvobitno stanje, čineći ga ponovo mekanim i prijatnim za nošenje.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.18 117.00 117.82
    CHF 124.42 125.29 126.17
    USD 110.89 111.67 112.45
  • Povezani članci
  • Juneći gulaš

    Gulaš je tradicionalno mađarsko jelo, ali je i zastupljen i u našoj kuhinji.




    12-08-2016 | 12:40 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstockphoto-Olga Krig

     

    Sastojci:

    - 500 grama juneceg mesa (od buta)
    - 2 veće glavice crnog luka
    - jedan čen belog luka
    - jedna šargarepa
    - dve kašičice mešavine začina
    - jedna kašičica sušenog peršuna
    - dve pune kašike paradajz pirea
    - vode po potrebi
    - 500 grama testenine po izboru

    Priprema: Meso iseći na kockice. Crni i beli luk oljuštiti i sitno iseckati. U šerpu sipati malo ulja, taman da prekrije dno. Kada se ugreje, staviti crni i beli luk. Paziti da ulje ne bude vrelo kako luk ne bi naglo izgoreo i dobio gorak ukus. Dinstati luk oko 1 minut dok ne omekša, zatim dodati jednu rendanu šargarepu i kockice mesa. Pržiti par minuta, dok meso ne dobije tamniju boju. Zatim uliti 3 čase (od 250 ml) vode i ostaviti da se dinsta oko 40 minuta do 1 sat. Povremeno promešati i dodati vode ako previse ispari. Posle 40 minuta dodati začine. Uliti još 250 ml vode. Dodati dve pune kašike paradajz pirea, dobro promešati i ostaviti da se dinsta još oko 10 minuta. Ukoliko ima previše vode, odnosno ukoliko je gulaš previše redak dinstati duže, dok višak tečnosti ne ispari.

  • Pročitajte i...
    Cepkano meso Cepkano svinjsko meso!

    Ako imate najavljene goste i nemate ideju šta biste pripremili za ručak ili večeru cepkano meso je uvek dobra ideja. Istina je da se sprema prilično dugo, ali ovaj trud se na kraju zaista i isplati.

    Celer Fenomenalan potaž od celera!

    Sprema se brzo i jednostavno, a gotovo da ne postoji ništa što tako brzo može da vam povrati snagu i okrepi vas bolje od ukusnog potaža ili čorbe. Uzimajući u obzir da je celer izuzetno zdrav, a i da nam uskoro stiže sezona prehlada ovo je recept koji definitivno vredi da se zapiše ili zapamti.

    Tuna salata Salata sa tunjevinom i krompirom

    Divna salata koju možete da poslužite uz tost kao predjelo, a može da posluži i kao kompletan obrok jer je veoma hranljiva.

    Piletina u soja sosu Piletina u soja sosu

    Ako ste ljubitelj pikantne hrane obavezno pripremite piletinu na ovaj način.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: