Slušate: Dodir noći

Pesma: Divlji Andjeli - Voli Te Tvoja Zver

Dodir noći
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Divlji Andjeli - Voli Te Tvoja Zver
    2. Parni Valjak - Stranica dnevnika
    3. Azra - Tople Usne Zene
    4. U Škripcu - O Je
    5. Sergej Ćetković - Na Prvi Pogled
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 4. april - 1 - Dodir noći
    2. 4. april - 2 - Dodir noći
    3. 4. april - 3 - Dodir noći
    4. Zdenko Kolar - Petak - Mojih 50
    5. 3. april - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Ukusne riblje pljeskavice za decu Ukusne riblje pljeskavice za decu

    Isprobajte ove sjajne riblje pljeskavice – pripremaju se brzo i lako, a predstavljaju savršen izbor za zdrav obrok. Deca ih obožavaju, pa su idealna opcija i za njihov obrok ili užinu!

    Fenomenalna baklava sa orasima Fenomenalna baklava sa orasima

    Neodoljiva poslastica bogatog ukusa i raskošne arome, koja vraća uspomene na detinjstvo

  • Zdravlje
    Nutricionistički saveti za smanjenje nadutosti i ubrzano sagorevanje masti Nutricionistički saveti za smanjenje nadutosti i ubrzano sagorevanje masti

    Mnogi ljudi tvrde da se zdravo hrane i vežbaju, ali da nisu zadovoljni rezultatima. Ovo može biti posledica nekoliko faktora, uključujući nedoslednost u primeni zdravih navika, nerealna očekivanja, loše prilagođene dijete i treninge ili čak genetske predispozicije.

    Sezona tikvica: Razlozi zbog kojih bi trebalo češće ih jedemo Sezona tikvica: Razlozi zbog kojih bi trebalo češće ih jedemo

    Tikvice pružaju mnoge zdravstvene prednosti. Bogate su antioksidansima, promovišu zdravlje probave i očiju.

  • Putovanja
    Najfotogeničnije knjižare na svetu prema Instagramu Najfotogeničnije knjižare na svetu prema Instagramu

    Nova studija analizirala je broj heštegova vezanih za najpoznatije i najbolje ocenjene knjižare širom sveta – a ovo su one koje su najprivlačnije za Instagram objave.

    Najbolje destinacije za 2025: Priroda, istorija i potpuni odmor Najbolje destinacije za 2025: Priroda, istorija i potpuni odmor

    Booking je kroz 13. izdanje nagrade Traveller Review Awards izdvojio najbolje destinacije za 2025. godinu, zasnovane na više od 360 miliona recenzija korisnika. Ove lokacije oduševljavaju prirodnim lepotama, istorijskim znamenitostima i gostoljubivošću.

  • Preporučujemo
    Prirodno i efikasno: Ovo je čaj koji će vam pomoći da uvek imate čiste prozore Prirodno i efikasno: Ovo je čaj koji će vam pomoći da uvek imate čiste prozore

    Ako ne možete da pronađete odgovarajuće sredstvo za čišćenje prozora koje ne ostavlja tragove, jedna vrsta čaja može da bude sjajno rešenje.

    Kako da pripremite savršen pirinač koji se ne lepi za šerpu? Kako da pripremite savršen pirinač koji se ne lepi za šerpu?

    Pirinač je jedna od najpopularnijih namirnica na svetu. Svoju popularnost duguje činjenici da je odličan dodatak jelima, a ujedno i sastavni deo mnogih neobičnih jela. Međutim, neki izbegavaju da ga prave jer se često lepi za tiganj, dok drugi imaju problem jer ostane raskuvan i loše strukture.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.33 117.15 117.97
    CHF 124.08 124.96 125.83
    USD 105.89 106.63 107.38
  • Povezani članci
  • Jaja na škotski način

    Škotska jaja su pravi specijalitet. Verujemo da će vam se ovakav način pripremanja jaja toliko dopasti, da će potpuno zameniti omlet.




    03-03-2016 | 14:18 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstockphoto-Vadim Zakirov

     


    Sastojci:

    - 6 manja jaja
    - 500 gr mleveno svinjsko meso
    - so, biber
    - kora jedne pomorandze
    - svež peršun
    - žalfija suva
    - 1,5 kašika senfa
    - 50 gr brašna
    - 1 prezle
    - 2 jaja za premaz
    - 1l biljnog ulja

    Pripreme: Skuvajte 6 jajeta. Najbolje je da budu rovita unutra, jer gotovo ne postoji ništa lepše od zlatne tečnosti zumanca kada se napravi presek gotovog skotskog jajeta. U velikoj posudi pomesati mleveno meso sa persunom,žalfijom, velikodusnom kasikom senfa, korom pomorandze i soli i ostalim zacinima po ukusu. Odlozite posudu sa smesom u frizider i u medjuvremenu oljustite prethodno skuvana jaja. Kada su jaja spremna, oko svakog umotajte smesu od mlevenog mesa i gledajte da sloj (oko 5-7 mm) bude jednak da bi se sa svih strana pravilno isprzilo meso. U dubokoj posudi ili u fritezi sipati ulje i dobro zagrejati. U suštini da ulje bude vruće! Dok se ulje zagreva uvaljajte napravljeno jaje u brašno, a zatim u jaja i prezle. Jedno po jedno jaje polako uvaljajte da se izbegne nered i tako ih i przite! Spustite jaje u vrelo ulje, prvo testirajte ulje sa malo prezli da se uverite da li je prava temperatura, u svakom slučaju jajima će trebati oko 4 minuta da se isprze. Ako ulje nije dovoljno duboko da potpuno pokrije svaki Scotch Egg onda vodite računa da ih przite ravnomerno basting ili okretanjem svakog Scotch Egg-a.

     

     

  • Pročitajte i...
    Piletina u pivu Pečena piletina u pivu

    Fantastična ideja za ručak...

    Krompir Neobična krompir salata

    Jednostavno jelo koje može da bude kompletan obrok, a često se služi kao prilog uz ribu.

    Gulaš Recept dana: Gulaš sa pečurkama

    Zdrav obrok koji će vas sigurno oduševiti. Iako ne sadrži meso, ovo jelo je veoma pikantno i intenzivnog je ukusa.

    Pire Irski krompir pire

    Tradicionalno, svima poznato jelo može da dobije potpuno novu notu ako ga obogatite posebnim sastojcima.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar:

    • ili
    • =