-
Poslednjih 5 pesama
- Knez - Mia bella signorina
- Cacadou Look - Kao pjesma
- Zdravko Čolić - Pisaću joj pisma duga
- Parni Valjak - Dok si pored mene
- Crvena jabuka - Tamo gde ljubav počinje
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Aromatični rižoto sa škampima
Ovaj prefinjeni rižoto svojim bogatim ukusom dočaraće vam miris mora i probuditi osećaj letnjeg odmora.
Kremasta čorba od celera
Mnogi ljudi možda neće pozitivno reagovati ako im predložite čorbu od celera kao opciju za obrok. Međutim, imajte na umu da celer ima specifičan i pun ukus i da upravo ova čorba lako može d avam postane omiljena...
-
Zdravlje
Oslobodite se dosadnog hrkanja uz ovih 7 saveta!
Možda ste među 45% odraslih koji povremeno hrču ili poznajete nekoga ko to radi. Iako se često šalimo na račun onih koji često hrču imajte na umu da je hrkanje često ozbiljna stvar.
Pet načina da usporite starenje uz pravu ishranu
Retki su oni koji se ne zabrinu zbog prvih bora, a većina nas, barem u nekim životnim fazama, želi da uspori proces starenja. Iako ga nije moguće potpuno zaustaviti, uz malo brige o sebi možemo izgledati i osećati se mlađe. Ključnu ulogu u tome ima ishrana.
-
Putovanja
Najglamurozniji gradovi Evrope prema novoj studiji
Pilates studiji, spa centri i saloni lepote – ovi gradovi ih imaju u izobilju!
Amsterdam je najlepši u aprilu i maju
April i maj predstavljaju idealno vreme da se uputite u Amsterdam, čaroban grad koji možete da istražujete šetajući, vozeći bicikl - koji je zaštitni znak Amsterdama, ili ploveći kanalima na brodiću.
-
Preporučujemo
Prirodni trikovi za mekšu i svežiju posteljinu
Nakon dužeg korišćenja ili skladištenja, posteljina i pokrivači mogu da izgube svoju mekoću i svežinu, da postanu grubi i manje prijatni na dodir. Umesto da posegnete za kupovnim omekšivačima punim hemikalija, postoji jednostavan i prirodan način da ih osvežite i omekšate koristeći sastojke koje verovatno već imate kod kuće.
Kako skuvati savršena jaja uz jednostavan trik?
Iako kuvanje jaja deluje kao jednostavan zadatak, često se dešava da rezultat ne ispadne savršen – žumance bude previše tečno ili previše tvrdo, a ljuska se teško ljušti. Međutim, uz pravilan pristup i jedan jednostavan trik koji preporučuje Michelinov kuvar Tom Šepard, možete svaki put dobiti savršeno kuvana jaja. T
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.36 117.18 118.00 CHF 124.95 125.83 126.71 USD 105.29 106.03 106.77
-
Isecite lubenicu brzo i lako
Lubenica se zbog visokog stepena tečnosti ubraja među najpoželjnije povrće tokom leta.
27-07-2015 | 12:48 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto/donfiore
Iako je zbog slatkog ukusa mnogi smatraju voćem, lubenica zapravo pripada povrću, poput bundeve i tikve.
Lubenica je izvrstan izvor vitamina C, vitamina A, kalijuma i magnezijuma, sadrži 80% tečnosti, a ima i nisku kalorijsku vrednost - svega 30 kcal na 100 gr.
Zbog svog izgleda i boje, ona se uvek može lepo dekorisati, a u narednom videu pogledajte kako je na veoma lak način možete iseći i dekorisati za prijatelje.
Ovaj mali kuhinjski trik olakšaće vam sećenje ovog, često kabastog povrća i omogućiti da očas posla uživate u njegovom neodoljivom ukusu. -
Pročitajte i...
Kako da uklonite tvrdokorne mrlje sa posuđa? Jedno voće može da pomogne
Društvene mreže mogu da budu veoma korisne, posebno kada želimo da otkrijemo i podelimo trikove za brzo i efikasno čišćenje.
Isecite ananas bez muke!
Ljubitelji ananasa znaju da se ovo ukusno voće može jesti samostalno, kao dodatak salatama, jelima i biti deo neodoljivog deserta! Za koju god opciju da se odlučite, saznajte lak način na koji ga možete iseći i pripremiti za konzumaciju.
Očistite drveni pribor pomoću soli i limuna
Ukoliko u vašem domaćinstvu koristite drveni pribor za jelo i pripremu hrane, znajte da mu je pored regularnog pranja potrebna i adekvatna nega i dezinfekcija.
Lak način da očistite nar
Nar je voće izrazito bogato vitaminima, a poznato je njegovo blagotvorno dejstvo na kardiovaskularni, nervni i koštani sistem. Ovo voće je antioksidant, zbog čega ga je poželjno imati na trpezi u bilo koje doba godine.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: