-
Poslednjih 5 pesama
- Rogati & Jelena Pajic - Dodir Ljubavi
- Oliver Dragojević - Dvaput San Umra
- Bombaj Štampa - Cesto pozelim
- Van Gogh - Mozda Bas Sad
- Bijelo dugme - Šta ima novo
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoUkusna pita iz tiganja!
Predstavljamo vam recept za brzo i izuzetno zdravo jelo sa jajima i povrćem.
Tabule salataTabule salata je osvežavajuća i aromatična, odlična kao lagano predjelo ili prilog uz meso, roštilj, ili falafel.
-
ZdravljeNaučnici su otkrili "mršave gene' koji olakšavaju mršavljenje
Izbori koje pravimo u vezi sa ishranom i vežbanjem imaju veliki uticaj na telesnu masu, ali geni su ti koji postavljaju osnovu za skladištenje i sagorevanje masnih rezervi.
Med i beli Luk na prazan stomak? Da li je ovo zdrav Izbor?Beli luk i med važe za prirodne antibiotike, a njihova kombinacija predstavlja izvanredan prirodni lek u borbi protiv prehlade, gripa i drugih oboljenja. Ipak, koliko je pametno konzumirati ih na prazan stomak?
-
PutovanjaNajbolje evropske prestonice za ljubitelje umetnosti!
Nedavna studija otkrila je 20 najboljih evropskih prestonica za ljubitelje umetnosti.
Preporuka lokalca: Vodič kroz 11 najlepših italijanskih gradovaItalija je dom nebrojeno mnogo prelepih mesta, od planinskih predela sa izvanrednim skijalištima do primorskih gradova i ostrva na kojima možete uživati u mediteranskom suncu. Naravno, negde morate početi — a Italija je dom nekih od najlepših i najfascinantnijih gradova na svetu koje bi svi trebalo da posete bar jednom u životu.
-
PreporučujemoDa li čuvate luk na pogrešnom mestu? Otkrijte najlakši trik za duži rok trajanja
Ako primetite da vam se luk pokvari već nakon nekoliko dana, verovatno ga ne skladištite pravilno. Mesto na kojem čuvate luk može značajno uticati na njegovu svežinu i trajanje.
Starinski trik: Uz pomoć jednog sastojka odeća u iz ormara će mirisati mesecimaAko vaša odeća nakon pranja i sušenja ima neprijatan miris, možete da isprobate veoma ekonomičan, starinski trik koji će osigurati da vaša odeća divno miriše.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.24 117.06 117.88 CHF 124.24 125.12 125.99 USD 107.49 108.25 109.01
-
Hladna pasta sa povrćem
Za ovaj zdrav obrok vam je potrebno najviše 15 minuta, što je idealno ako mrzite da kuvate kada je napolju veoma toplo. Ako ste skeptični jer je reč o hladnoj pasti, nemojte da brinete, jer će vas ukus oduševiti i baš ovakav obrok će vas osvežiti.
24-07-2024 | 12:12 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock,Kati Kemppainen
Sastojci:
300 g paste po izboru (fusilli, penne, ili farfalle)
1 crvena paprika
1 zelena paprika
1 krastavac
200 g čeri paradajza
100 g crnih maslina
1 praziluk
150 g feta sira
3 kašike maslinovog ulja
Sok od 1 limuna
So i biber po ukusu
Svež peršun
Priprema:Skuvajte pastu prema uputstvu na pakovanju, a zatim je ocedite i isperite hladnom vodom. Dok se pasta hladi, operite i isecite paprike, krastavac, paradajz i praziluk na sitne komade. U velikoj činiji, pomešajte ohlađenu pastu i naseckano povrće. Dodajte crne masline i izmrvljeni feta sir. Prelijte salatu maslinovim uljem i sokom od limuna, pa posolite i pobiberite po ukusu. Dobro promešajte sve sastojke kako bi se začini ravnomerno rasporedili. Ukrasite svežim peršunom ako želite i stavite u frižider da se ohladi pre serviranja.
PRIJATNO! -
Pročitajte i...Ukusna pita iz tiganja!
Predstavljamo vam recept za brzo i izuzetno zdravo jelo sa jajima i povrćem.
Tabule salataTabule salata je osvežavajuća i aromatična, odlična kao lagano predjelo ili prilog uz meso, roštilj, ili falafel.
Čorba sa pečurkama i piletinomMožda već pravite čorbu sa piletinom ili sa pečurkama, ali ako do sada niste spojili ove ukuse, sada je idealan trenutak da to isprobate. Ova sjajna okrepljujuća čorba savršeno odgovara ovom periodu godine, kada kraj oktobra donosi hladnije dane i potrebu za toplim, hranljivim jelima.
Cepkano svinjsko meso sa povrćem!Ako imate najavljene goste i nemate ideju šta biste pripremili za ručak ili večeru cepkano meso je uvek dobra ideja. Istina je da se sprema prilično dugo, ali ovaj trud se na kraju zaista i isplati.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: