Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Leb i Sol - Čuvam noć od budnih

Noć uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Leb i Sol - Čuvam noć od budnih
    2. Tap 011 - Okreni broj 95
    3. Jakarta - Pozovi Me
    4. Nina Badrić - Ako odeš ti
    5. Kiki Lesendrić - Te noci smo se potukli zbog nje
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Neša Galija - Petak - Mojih 50
    2. 21. novembar - 1 - Dodir noći
    3. 21. novembar - 2 - Dodir noći
    4. 21. novembar - 3 - Dodir noći
    5. Neša Galija - Četvrtak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Rolat sa džemom od šljiva Rolat sa džemom od šljiva

    Ako ste ljubitelj džema od šljiva veruje nam na reč kada kažemo da će vas ovaj kolač oduševiti. Pored toga što je izuzetno ukusan, ovaj rolat se izuzetno jednostavno priprema, pa je to još jedan razlog više da zapišete ovaj recept i pripremite ga za vikend.

    Ruska salata sa piletinom i kukuruzom Ruska salata sa piletinom i kukuruzom

    Isprobajte različite varijante ove fenomenalne salate, uključujući i ovu sa piletinom i kukuruzom, koja nas je sve oduševila.

  • Zdravlje
    Konzumacija orašastih plodova povezana je sa manjim rizikom od demencije Konzumacija orašastih plodova povezana je sa manjim rizikom od demencije

    Demencija se pokazuje veoma otpornom na lečenje medikamentima, ali možda se tajni sastojci koji podstiču zdravlje mozga već kriju u našoj ishrani.

    Ubrzajte metabolizam uz dva začina koja možete da dodate u kafu Ubrzajte metabolizam uz dva začina koja možete da dodate u kafu

    Uz dva začina ne samo da možete da obogatite ukus kafe, već možete i da ubrzate vaš metabolizam.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Najbolje destinacije za putovanja u 2025. godini! Najbolje destinacije za putovanja u 2025. godini!

    Dvadeset članova redakcije magazina Travel + Leisure odabralo je 50 najboljih destinacija za 2025. godinu, a mi smo sa liste izdvojili deset destinacija koje će vam sigurno biti interesantne i privlačne. I dok su neke prilično udaljene i potrebna vam je ozbiljna organizacija da ih dobro upoznate, još uvek su na listi i one koje se nalaze u Evropi i koje su idealne za produženi vikend.

    Najbolje zimske destinacije u Evropi ove sezone! Najbolje zimske destinacije u Evropi ove sezone!

    Magazin TimeOut kreirao je listu najboljih destinacija za zimski period. Navodi se da moežete da birate mesta od severa Finske do fantastičnih ulica Španije, pa evo gde biste sve mogli da otputujete ove zime!

  • Preporučujemo
    Efikasni trikovi koji nam pomažu da vratimo mekoću starim džemperima! Efikasni trikovi koji nam pomažu da vratimo mekoću starim džemperima!

    Nakon dužeg nošenja, džemperi često postaju grubi na koži, gube mekoću, a ponekad se i skupljaju. Međutim, to ne znači da je vreme da ih bacite. Postoji nekoliko jednostavnih trikova koji će vaš omiljeni džemper vratiti u prvobitno stanje, čineći ga ponovo mekanim i prijatnim za nošenje.

    Pet prirodnih načina da održite svež miris u vašem domu Pet prirodnih načina da održite svež miris u vašem domu

    Ako želite da vaš dom uvek miriše sveže i prijatno, ali želite da izbegnete sintetičke osveživače vazduha, mnogobrojna su rešenja koja možete da isprobate. Evo pet efikasnih metoda za postizanje svežeg mirisa u vašem domu...

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.18 117.00 117.82
    CHF 125.10 125.98 126.86
    USD 110.96 111.75 112.53
  • Povezani članci
  • Gulaš sa junetinom i pečurkama

    Kako nam se bliži zima i sve je hladnije napolju, tako i mi sve više žudimo za jačom hranom i poznatim receptima. Gulaš sa pečurkama uvek je sjajna ideja za ručak, a preporuka je da ga poslužite uz testeninu ili krompri pire.




    31-10-2024 | 11:41 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: MSPhotographic


    Sastojci:

    800 g junetine (but ili plećka), isečene na kockice
    400 g pečuraka (šampinjoni i bukovače), isečenih na četvrtine
    800 g crnog luka
    4 čena belog luka, sitno iseckana
    2 šargarepe, isečene na kolutove
    1 crvena paprika, isečena na kockice
    1 kašika mlevene crvene paprike
    1 kašika brašna (po želji, za zgušnjavanje)
    400 ml crnog vina (opciono)
    500 ml goveđeg bujona
    2 lovorova lista
    1 kašičica suvog timijana
    1 kašičica soli
    Biber po ukusu
    Ulje za prženje

    Priprema:


    Na srednjoj temperaturi zagrejte malo ulja u većoj šerpi. Dodajte komade junetine i pržite dok ne dobiju zlatno-smeđu boju. Izvadite meso iz šerpe i ostavite sa strane. U istoj šerpi dodajte još malo ulja i propržite crni i beli luk dok ne omekšaju. Zatim dodajte šargarepu i papriku i pržite još 5 minuta, dok povrće ne omekša. Ubacite pečurke i pržite ih dok ne puste vodu i blago omekšaju. Vratite meso u šerpu sa povrćem i dodajte mlevenu papriku, timijan, lovorov list i brašno (ako koristite). Promešajte sve zajedno kako bi se sastojci ujedinili.


    Sipajte crno vino i mešajte dok alkohol ne ispari, otprilike 15 minuta. Zatim dodajte goveđi bujon i kuvajte sve na laganoj vatri, poklopljeno, oko 2 sata, ili dok meso ne postane mekano. Po potrebi dosolite i dodajte biber prema ukusu. 


    PRIJATNO!

  • Pročitajte i...
    Ruska salata sa piletinom i kukuruzom Ruska salata sa piletinom i kukuruzom

    Isprobajte različite varijante ove fenomenalne salate, uključujući i ovu sa piletinom i kukuruzom, koja nas je sve oduševila.

    Aromatični pire od celera Aromatični pire od celera

    Možda pire od celera nije prva stvar koju ćete poželeti da pripremite kao dodatak uz vaše glavno jelo, a li ipak imajte dve stvari na umu pre nego što odustanete. Pire od celera se služi u mnogim poznatim i visoko rangiranim restoranima i savršeno se uklapa uz meso. Takođe pire od celera je definitivno zdravija verzija.

    Rafaelo Domaće RAFAELO kuglice!

    Ovo je izuzetno jednostavan recept, a obradovaće sve ljubitelje kokosa.

    Najukusnije faširane šnicle Najukusnije faširane šnicle

    Faširane šnicle su klasično jelo koje je jednostavno za pripremu i savršeno za porodične obroke. Naravno veoma je važno da ih pravilno začinite...

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: