Slušate: Popodne sa Milošem Lazićem

Pesma: Toše Proeski - Ako me pogledaš u oči

Popodne sa Milošem Lazićem
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Toše Proeski - Ako me pogledaš u oči
    2. Kemal i Oliver - Nije htjela
    3. Marija Serifovic I Matija Cvek - Pola Sunca
    4. Bajaga - Dobro jutro
    5. Sergej Ćetković - Daj Sta Das
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 20. novembar - 1 - Dodir noći
    2. 20. novembar - 2 - Dodir noći
    3. 20. novembar - 3 - Dodir noći
    4. Neša Galija - Sreda - Mojih 50
    5. 19. novembar - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Ruska salata sa piletinom i kukuruzom Ruska salata sa piletinom i kukuruzom

    Isprobajte različite varijante ove fenomenalne salate, uključujući i ovu sa piletinom i kukuruzom, koja nas je sve oduševila.

    Aromatični pire od celera Aromatični pire od celera

    Možda pire od celera nije prva stvar koju ćete poželeti da pripremite kao dodatak uz vaše glavno jelo, a li ipak imajte dve stvari na umu pre nego što odustanete. Pire od celera se služi u mnogim poznatim i visoko rangiranim restoranima i savršeno se uklapa uz meso. Takođe pire od celera je definitivno zdravija verzija.

  • Zdravlje
    Ubrzajte metabolizam uz dva začina koja možete da dodate u kafu Ubrzajte metabolizam uz dva začina koja možete da dodate u kafu

    Uz dva začina ne samo da možete da obogatite ukus kafe, već možete i da ubrzate vaš metabolizam.

    Naučnici otkrivaju: Posebna ishrana može da uspori starenje mozga Naučnici otkrivaju: Posebna ishrana može da uspori starenje mozga

    Iako za sada ne postoji način da se proces starenja mozga zaustavi, moguće je usporiti njegov pad, a nova studija ukazuje na ključnu ulogu nivoa šećera u krvi u brzini starenja mozga.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Najbolje destinacije za putovanja u 2025. godini! Najbolje destinacije za putovanja u 2025. godini!

    Dvadeset članova redakcije magazina Travel + Leisure odabralo je 50 najboljih destinacija za 2025. godinu, a mi smo sa liste izdvojili deset destinacija koje će vam sigurno biti interesantne i privlačne. I dok su neke prilično udaljene i potrebna vam je ozbiljna organizacija da ih dobro upoznate, još uvek su na listi i one koje se nalaze u Evropi i koje su idealne za produženi vikend.

    Najbolje zimske destinacije u Evropi ove sezone! Najbolje zimske destinacije u Evropi ove sezone!

    Magazin TimeOut kreirao je listu najboljih destinacija za zimski period. Navodi se da moežete da birate mesta od severa Finske do fantastičnih ulica Španije, pa evo gde biste sve mogli da otputujete ove zime!

  • Preporučujemo
    Pet prirodnih načina da održite svež miris u vašem domu Pet prirodnih načina da održite svež miris u vašem domu

    Ako želite da vaš dom uvek miriše sveže i prijatno, ali želite da izbegnete sintetičke osveživače vazduha, mnogobrojna su rešenja koja možete da isprobate. Evo pet efikasnih metoda za postizanje svežeg mirisa u vašem domu...

    Cimet nije samo ukusan začin – isprobajte ga i kao sredstvo za čišćenje Cimet nije samo ukusan začin – isprobajte ga i kao sredstvo za čišćenje

    Cimet je verovatno jedan od najpopularnijih začina na svetu, cenjen zbog svog bogatog ukusa i mirisa. Dodajemo ga raznim jelima, od slanih do slatkih, ali mnogi ne znaju da ovaj začin ima i primenu u domaćinstvu – može biti vrlo koristan za čišćenje i osvežavanje prostora.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.18 117.00 117.81
    CHF 124.68 125.56 126.44
    USD 110.15 110.93 111.70
  • Povezani članci
  • Fenomenalan oslić u vinu!

    Oslić je zdrava, povoljna i uvek dostupna riba. Istina je da ga često pripremamo na isti način, što podrazumeva prženje u dubokom ulju. Ipak, ova riba nudi različite mogućnosti i možete pripremiti sjajna jela koja će vas oduševiti. Jedno od takvih jela je i čuveni oslić u vinu.




    21-10-2024 | 10:55 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Farhad Ibrahimzade

     

    Sastojci:

    4 fileta oslića (oko 150-200g svaki)
    2 kašike maslinovog ulja
    1 luk, sitno iseckan
    2 čena belog luka, sitno iseckana
    1 šolja suvog belog vina
    1 šolja ribljeg ili bujona od povrća
    1 kašika svežeg peršuna, sitno seckanog
    So i biber po ukusu
    Krugovi limuna za posluživanje

    Priprema:


    Filete oslića osušite kuhinjskim papirom i posolite i pobiberite sa obe strane. U velikom tiganju, zagrejte maslinovo ulje na srednjoj vatri. Dodajte sitno iseckani luk i dinstajte dok ne omekša, oko 3-4 minuta. Dodajte sitno iseckani beli luk i dinstajte još minut dok ne zamiriše. Ulijte belo vino i bujon u tiganj i pustite da provri.


    Pažljivo stavite filete oslića u tiganj, tako da budu potpuno potopljeni u tečnosti. Pokrijte tiganj i ostavite ribu da se kuva oko 8-10 minuta, ili dok ne bude skuvana i lako se raspada viljuškom.


    Kada je riba gotova, pažljivo je prebacite na tanjire za serviranje.


    Povećajte temperaturu na srednje-jaku i pustite sos da lagano krčka i redukuje se, oko 5 minuta. Dodajte seckani peršun i začinite dodatnom solju i biberom po potrebi.Prelijte sos preko fileta oslića i poslužite toplo uz krugove limuna.


    PRIJATNO!

  • Pročitajte i...
    Ruska salata sa piletinom i kukuruzom Ruska salata sa piletinom i kukuruzom

    Isprobajte različite varijante ove fenomenalne salate, uključujući i ovu sa piletinom i kukuruzom, koja nas je sve oduševila.

    Aromatični pire od celera Aromatični pire od celera

    Možda pire od celera nije prva stvar koju ćete poželeti da pripremite kao dodatak uz vaše glavno jelo, a li ipak imajte dve stvari na umu pre nego što odustanete. Pire od celera se služi u mnogim poznatim i visoko rangiranim restoranima i savršeno se uklapa uz meso. Takođe pire od celera je definitivno zdravija verzija.

    Rafaelo Domaće RAFAELO kuglice!

    Ovo je izuzetno jednostavan recept, a obradovaće sve ljubitelje kokosa.

    Najukusnije faširane šnicle Najukusnije faširane šnicle

    Faširane šnicle su klasično jelo koje je jednostavno za pripremu i savršeno za porodične obroke. Naravno veoma je važno da ih pravilno začinite...

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: