Slušate: Jutro uz Svetu Stefanovića

Pesma: Željko Samardžić - Ljubav Na Papiru

Jutro uz Svetu Stefanovića
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Željko Samardžić - Ljubav Na Papiru
    2. Bijelo dugme - Ružica si bila
    3. Flamingosi - Ljubav
    4. Idoli - Dok dobuje kisa
    5. Parni Valjak - Nakon svih godina
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Neša Galija - Petak - Mojih 50
    2. 21. novembar - 1 - Dodir noći
    3. 21. novembar - 2 - Dodir noći
    4. 21. novembar - 3 - Dodir noći
    5. Neša Galija - Četvrtak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Rolat sa džemom od šljiva Rolat sa džemom od šljiva

    Ako ste ljubitelj džema od šljiva veruje nam na reč kada kažemo da će vas ovaj kolač oduševiti. Pored toga što je izuzetno ukusan, ovaj rolat se izuzetno jednostavno priprema, pa je to još jedan razlog više da zapišete ovaj recept i pripremite ga za vikend.

    Ruska salata sa piletinom i kukuruzom Ruska salata sa piletinom i kukuruzom

    Isprobajte različite varijante ove fenomenalne salate, uključujući i ovu sa piletinom i kukuruzom, koja nas je sve oduševila.

  • Zdravlje
    Konzumacija orašastih plodova povezana je sa manjim rizikom od demencije Konzumacija orašastih plodova povezana je sa manjim rizikom od demencije

    Demencija se pokazuje veoma otpornom na lečenje medikamentima, ali možda se tajni sastojci koji podstiču zdravlje mozga već kriju u našoj ishrani.

    Ubrzajte metabolizam uz dva začina koja možete da dodate u kafu Ubrzajte metabolizam uz dva začina koja možete da dodate u kafu

    Uz dva začina ne samo da možete da obogatite ukus kafe, već možete i da ubrzate vaš metabolizam.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Najbolje destinacije za putovanja u 2025. godini! Najbolje destinacije za putovanja u 2025. godini!

    Dvadeset članova redakcije magazina Travel + Leisure odabralo je 50 najboljih destinacija za 2025. godinu, a mi smo sa liste izdvojili deset destinacija koje će vam sigurno biti interesantne i privlačne. I dok su neke prilično udaljene i potrebna vam je ozbiljna organizacija da ih dobro upoznate, još uvek su na listi i one koje se nalaze u Evropi i koje su idealne za produženi vikend.

    Najbolje zimske destinacije u Evropi ove sezone! Najbolje zimske destinacije u Evropi ove sezone!

    Magazin TimeOut kreirao je listu najboljih destinacija za zimski period. Navodi se da moežete da birate mesta od severa Finske do fantastičnih ulica Španije, pa evo gde biste sve mogli da otputujete ove zime!

  • Preporučujemo
    Efikasni trikovi koji nam pomažu da vratimo mekoću starim džemperima! Efikasni trikovi koji nam pomažu da vratimo mekoću starim džemperima!

    Nakon dužeg nošenja, džemperi često postaju grubi na koži, gube mekoću, a ponekad se i skupljaju. Međutim, to ne znači da je vreme da ih bacite. Postoji nekoliko jednostavnih trikova koji će vaš omiljeni džemper vratiti u prvobitno stanje, čineći ga ponovo mekanim i prijatnim za nošenje.

    Pet prirodnih načina da održite svež miris u vašem domu Pet prirodnih načina da održite svež miris u vašem domu

    Ako želite da vaš dom uvek miriše sveže i prijatno, ali želite da izbegnete sintetičke osveživače vazduha, mnogobrojna su rešenja koja možete da isprobate. Evo pet efikasnih metoda za postizanje svežeg mirisa u vašem domu...

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.18 117.00 117.82
    CHF 125.10 125.98 126.86
    USD 110.96 111.75 112.53
  • Povezani članci
  • Đuveč

    Ukusan ručak za celu porodicu.




    30-08-2018 | 15:13 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: BIgstockphoto- svry

     

    Sastojci:

    - 600 g krompira
    - 100-150 g pirinča
    - 3 paradajza
    - 2 paprike
    - 100 g šargarepe
    - 1 glavica crnog luka
    - 2 čena belog luka
    - 1 supena kašika peršunovog lista
    - so, biljni začin, biber,
    - 1 dl ulja
    - 1 povrtna kocka
    - 6-7 dl vode

    Priprema: Povrće očistiti i oprati. Krompir i paradajz iseći na šnite, šargarepu na kolutove, paprike na sitnije komade. Crni luk iseći na rebarca, a beli luk protisnuti kroz presu. Peršunov list iseckati sitno. Pirinač dobro oprati. U vodu staviti povrtnu kocku i pustiti da provri, da se kocka istopi. U većoj posudi povrće, pirinač, peršunov list i začine izmešati, pa izručiti u podmazanu vatrostalnu posudu, tepsiju ili šerpu, koja može u rernu. Preliti uljem i sa 2/3 povrtnog temeljca. Poklopiti i peći 35 minuta na 200-220 C. Nakon toga skinuti poklopac ili foliju, proveriti da li su pirinač i povrće omekšali i ako treba, doliti još tečnosti, da đuveč ne bude suv, smanjiti temperaturu na 180 C, pa ga zapeći oko 10 minuta.

  • Pročitajte i...
    Cepkano meso Cepkano svinjsko meso!

    Ako imate najavljene goste i nemate ideju šta biste pripremili za ručak ili večeru cepkano meso je uvek dobra ideja. Istina je da se sprema prilično dugo, ali ovaj trud se na kraju zaista i isplati.

    Celer Fenomenalan potaž od celera!

    Sprema se brzo i jednostavno, a gotovo da ne postoji ništa što tako brzo može da vam povrati snagu i okrepi vas bolje od ukusnog potaža ili čorbe. Uzimajući u obzir da je celer izuzetno zdrav, a i da nam uskoro stiže sezona prehlada ovo je recept koji definitivno vredi da se zapiše ili zapamti.

    Tuna salata Salata sa tunjevinom i krompirom

    Divna salata koju možete da poslužite uz tost kao predjelo, a može da posluži i kao kompletan obrok jer je veoma hranljiva.

    Piletina u soja sosu Piletina u soja sosu

    Ako ste ljubitelj pikantne hrane obavezno pripremite piletinu na ovaj način.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: