Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Srdjan Jul - Koketa

Noć uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Srdjan Jul - Koketa
    2. Prljavo Kazalište - Ako tražiš nekoga
    3. Dino Dvornik - Ljubav se zove imenom tvojim
    4. Marija - Pozuri, Pozuri
    5. Hari Mata Hari - Ne zaboravi
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Neša Galija - Četvrtak - Mojih 50
    2. 20. novembar - 1 - Dodir noći
    3. 20. novembar - 2 - Dodir noći
    4. 20. novembar - 3 - Dodir noći
    5. Neša Galija - Sreda - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Ruska salata sa piletinom i kukuruzom Ruska salata sa piletinom i kukuruzom

    Isprobajte različite varijante ove fenomenalne salate, uključujući i ovu sa piletinom i kukuruzom, koja nas je sve oduševila.

    Aromatični pire od celera Aromatični pire od celera

    Možda pire od celera nije prva stvar koju ćete poželeti da pripremite kao dodatak uz vaše glavno jelo, a li ipak imajte dve stvari na umu pre nego što odustanete. Pire od celera se služi u mnogim poznatim i visoko rangiranim restoranima i savršeno se uklapa uz meso. Takođe pire od celera je definitivno zdravija verzija.

  • Zdravlje
    Ubrzajte metabolizam uz dva začina koja možete da dodate u kafu Ubrzajte metabolizam uz dva začina koja možete da dodate u kafu

    Uz dva začina ne samo da možete da obogatite ukus kafe, već možete i da ubrzate vaš metabolizam.

    Naučnici otkrivaju: Posebna ishrana može da uspori starenje mozga Naučnici otkrivaju: Posebna ishrana može da uspori starenje mozga

    Iako za sada ne postoji način da se proces starenja mozga zaustavi, moguće je usporiti njegov pad, a nova studija ukazuje na ključnu ulogu nivoa šećera u krvi u brzini starenja mozga.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Najbolje destinacije za putovanja u 2025. godini! Najbolje destinacije za putovanja u 2025. godini!

    Dvadeset članova redakcije magazina Travel + Leisure odabralo je 50 najboljih destinacija za 2025. godinu, a mi smo sa liste izdvojili deset destinacija koje će vam sigurno biti interesantne i privlačne. I dok su neke prilično udaljene i potrebna vam je ozbiljna organizacija da ih dobro upoznate, još uvek su na listi i one koje se nalaze u Evropi i koje su idealne za produženi vikend.

    Najbolje zimske destinacije u Evropi ove sezone! Najbolje zimske destinacije u Evropi ove sezone!

    Magazin TimeOut kreirao je listu najboljih destinacija za zimski period. Navodi se da moežete da birate mesta od severa Finske do fantastičnih ulica Španije, pa evo gde biste sve mogli da otputujete ove zime!

  • Preporučujemo
    Pet prirodnih načina da održite svež miris u vašem domu Pet prirodnih načina da održite svež miris u vašem domu

    Ako želite da vaš dom uvek miriše sveže i prijatno, ali želite da izbegnete sintetičke osveživače vazduha, mnogobrojna su rešenja koja možete da isprobate. Evo pet efikasnih metoda za postizanje svežeg mirisa u vašem domu...

    Cimet nije samo ukusan začin – isprobajte ga i kao sredstvo za čišćenje Cimet nije samo ukusan začin – isprobajte ga i kao sredstvo za čišćenje

    Cimet je verovatno jedan od najpopularnijih začina na svetu, cenjen zbog svog bogatog ukusa i mirisa. Dodajemo ga raznim jelima, od slanih do slatkih, ali mnogi ne znaju da ovaj začin ima i primenu u domaćinstvu – može biti vrlo koristan za čišćenje i osvežavanje prostora.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.18 117.00 117.81
    CHF 124.68 125.56 126.44
    USD 110.15 110.93 111.70
  • Povezani članci
  • Domaće kifle

    Ukoliko pripadate onom delu populacije koju ujutru najradije posegne za jogurtom i kiflom, zašto je ne biste napravili u domaćoj radinosti?




    03-03-2017 | 14:05 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstockphoto-Olga Krig


    Sastojci:

     - 40 gr svežeg kvasca
     - 600 ml vode
     - 100 ml ulja
     - 20 gr šećera
     - 20 gr soli
     - 1 kg brašna

    Priprema: U toplu vodu izmrviti kvasac, pa dodati šećer i izmešati. Dodati malo brašna i opet izmešati. Dodati skoro svo ulje, ostaviti malo da se poulji testo na kraju, dodati so i opet izmešati. Dodati opet brašna, sad već pola mere i opet mešati. Dodavati postepeno brašno i umesiti mekano testo. Testo pouljiti i ostaviti da odstoji pokriveno krpom oko sat vremena. Nakislo testo blago premesiti i podeliti na onoliko delova koliko kifli želite. Ja sam delila na 6 jer su mi trebale velike kifle. Nauljiti podlogu, staviti lopticu, malo je rukom razvući, uhvatiti za krajeve pa napraviti valjak. I onda oklagijon razvući po širini da se dobije elipsa ili izduzen krug. Uvijati kifle od užeg dela ka širem. Treba da vam budu uske a dugačke. Poslažete u tepsiju, da izmedju ima dva prsta odstojanja izmedju svake. Premažete blago uljem i ostavite da kisnu 15 minuta, zatim uključite rernu da se ugreje na 220 stepeni. Kada su nakisle blago ih premažete mlakom vodom pa stavite da se peku oko 20 minuta, zavisno od rerne. Gotove su kad lepo porumene. Na kraju izvadite pa ih četkicom namazete sa uljem. Ostavite da odstoje 10 minuta i spremne su za punjenje.

  • Pročitajte i...
    Omlet sa šunkom i sirom Omlet sa šunkom i sirom

    Predlog doručka.

    Omlet sa pršutom Omlet sa pršutom

    Napravite ukusan omlet sa pršutom.

    Projara Projara

    Napravite ukusnu projaru i konzumirajte je uz domaće kiselo mleko, jogurt ili sir.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: