-
Poslednjih 5 pesama
- Galija - Digni ruku
- Željko Samardžić - U ime ljubavi
- Aleksandra Radović - Ne Zaklinjem Se Na Ljubav
- Boris Novković - Dok svira radio
- Natasa - Stranac
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Aromatični rižoto sa škampima
Ovaj prefinjeni rižoto svojim bogatim ukusom dočaraće vam miris mora i probuditi osećaj letnjeg odmora.
Kremasta čorba od celera
Mnogi ljudi možda neće pozitivno reagovati ako im predložite čorbu od celera kao opciju za obrok. Međutim, imajte na umu da celer ima specifičan i pun ukus i da upravo ova čorba lako može d avam postane omiljena...
-
Zdravlje
Oslobodite se dosadnog hrkanja uz ovih 7 saveta!
Možda ste među 45% odraslih koji povremeno hrču ili poznajete nekoga ko to radi. Iako se često šalimo na račun onih koji često hrču imajte na umu da je hrkanje često ozbiljna stvar.
Pet načina da usporite starenje uz pravu ishranu
Retki su oni koji se ne zabrinu zbog prvih bora, a većina nas, barem u nekim životnim fazama, želi da uspori proces starenja. Iako ga nije moguće potpuno zaustaviti, uz malo brige o sebi možemo izgledati i osećati se mlađe. Ključnu ulogu u tome ima ishrana.
-
Putovanja
Najglamurozniji gradovi Evrope prema novoj studiji
Pilates studiji, spa centri i saloni lepote – ovi gradovi ih imaju u izobilju!
Amsterdam je najlepši u aprilu i maju
April i maj predstavljaju idealno vreme da se uputite u Amsterdam, čaroban grad koji možete da istražujete šetajući, vozeći bicikl - koji je zaštitni znak Amsterdama, ili ploveći kanalima na brodiću.
-
Preporučujemo
Prirodni trikovi za mekšu i svežiju posteljinu
Nakon dužeg korišćenja ili skladištenja, posteljina i pokrivači mogu da izgube svoju mekoću i svežinu, da postanu grubi i manje prijatni na dodir. Umesto da posegnete za kupovnim omekšivačima punim hemikalija, postoji jednostavan i prirodan način da ih osvežite i omekšate koristeći sastojke koje verovatno već imate kod kuće.
Kako skuvati savršena jaja uz jednostavan trik?
Iako kuvanje jaja deluje kao jednostavan zadatak, često se dešava da rezultat ne ispadne savršen – žumance bude previše tečno ili previše tvrdo, a ljuska se teško ljušti. Međutim, uz pravilan pristup i jedan jednostavan trik koji preporučuje Michelinov kuvar Tom Šepard, možete svaki put dobiti savršeno kuvana jaja. T
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.36 117.18 118.00 CHF 124.14 125.02 125.89 USD 105.95 106.69 107.44
-
Dekorativni elementi koji će doneti atmosferu jeseni
Oplemenite vaš dom kombinacijom različitih dekorativnih elemenata koji će vašem domu dati posebnu toplinu.
10-10-2022 | 11:46 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock-Okrasyuk
I najmanja promena može biti osveženje u vašem stambenom prostoru, a neka ona bude u skladu sa trenutnim godišnjim dobom.
Zagasite boje možete koristiti za dekorativne jastuke, ćebad, stolnjake, zavese...Jedna od popularnijih kombinacija odnosi se na narandžaste tonove i belu ili bež.
(Foto: Bigstock-Okrasyuk)Suvo cveće, lišće, kestenje i šišarke takođe mogu biti interesantan detalj koji možete postaviti na police ili sto. Aranžirajte ih u staklenoj vazi. Zanimljiv detalj može biti i venac napravljen suvog lišća i cveća.
U dekorisanje možete uvrstiti i sveće, koje mogu biti u obliku bundeve, jabuke, lišća ili klasične u staklenoj tegli i vašoj omiljenoj mirisnoj noti. Detalj koji takođe može biti efektan je poslužavnik na kojem ćete aranžirati kombinaciju cveća, sveća i dekorativnih figurica.
-
Pročitajte i...
Iskoristite stari bicikl za dekoraciju u bašti
Ukoliko imate bicikl koji više nije u upotrebi, možete ga reciklirati i pretvoriti u neodoljiv detalj u vašoj bašti.
Cvetni dezeni u službi proleća
Proleće je stiglo, a energičnost i razdraganost ovog godišnjeg doba u vaš dom unesite cvetnim dezenima.
Sušeni citrusi za neodoljiv praznični dekor
Ornamenti od prirodnih materijala dosta su se popularizovali proteklih godina, a ovogodišnji praznični dekor obogatite korišćenjem sušenih citrusa.
Tegle u službi dekoracije
Ukoliko kod kuće imate iskorišćene staklene tegle, pronađite im novu primenu - neka postanu deo vašeg prazničnog dekora!
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: