Slušate: Jutro uz Svetu Stefanovića

Pesma: Marija - Pozuri, Pozuri

Jutro uz Svetu Stefanovića
Naxi Radio
Beograd
  • Dodeljene su nagrade petog Pozorišnog Kustendorfa Dodeljene su nagrade petog Pozorišnog Kustendorfa

    Peti Pozorišni festival Kustendorf završen je sinoć, u nedelju, 19. maja dodelom nagrada. „Zlatni list“ za najbolju predstavu pripao je predstavi „11 potkošulja“ u režiji Sime Đukića i u produkciji Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu koja veštim rediteljskim ritmom i glumom celog ansambla, na hrabar način obrađuje teme koje snažno korespondiraju sa savremenim svetom.

  • Treći Naučni piknik: naučni događaj za sve uzraste Treći Naučni piknik: naučni događaj za sve uzraste

    Treći Naučni piknik, naučni događaj za sve uzraste, održaće se u organizaciji Festivala nauke 17. i 18. maja od 11 do 19 časova, pod sloganom MISLI ZELENO u Arboretumu Šumarskog fakulteta na Banovom brdu, u ulici Kneza Višeslava 1. Partner Naučnog piknika je kompanija Yettel, namenjen je posetiocima svih uzrasta, a ulaz na sve programe je besplatan.

  • Nagrađeni najbolji učesnici PERWOLL FASHION WEEK-a Nagrađeni najbolji učesnici PERWOLL FASHION WEEK-a

    Za nama je 53. Perwoll Fashion Week uz čiji bogat program je maštalo više od 10.000 posetilaca uživo i preko 800.000 na online platformama. Tradicionalno, poslednji čin kojim se manifestacija zvanično zatvara je dodela nagrada najboljim učesnicima. U avangardnom prostoru kluba DIM, Modni studio Click je zahvaljujući brojnim medijskim partnerima i njihovim stručnim žirijima imao priliku da dodeli prestižne nagrade, u prisustvu brojnih saradnika, manekena, dizajnera, stilista, medija i gostiju iz javnog života prestonice.

  • Velika Vulkanova akcija povodom Svetskog dana knjige Velika Vulkanova akcija povodom Svetskog dana knjige

    Ljubitelji pisane reči i ove godine s velikim nestrpljenjem čekaju 23. april – Svetski dan knjige, kada će biti u prilici da kupe fantastične naslove po izuzetnim cenama.

  • Dani besplatnih kokica u CineStar bioskopima i gratis ulaznice za filmove petkom Dani besplatnih kokica u CineStar bioskopima i gratis ulaznice za filmove petkom

    Svi ljubitelji dobrih filmova imaće brojne pogodnosti u CineStar bioskopima u Srbiji početkom aprila, od gratis kokica do besplatnih ulaznica za filmove petkom!

  • Ponovo u MTS DVORANI: Koncert RADETA ŠERBEDŽIJE I ZAPADNOG KOLODVORA Ponovo u MTS DVORANI: Koncert RADETA ŠERBEDŽIJE I ZAPADNOG KOLODVORA

    Glumačka legenda i vrsni umetnik Rade Šerbedžija nastupiće sa svojim orkestrom "Zapadni kolodvor" pred beogradskom publikom, 26. oktobra u mts Dvorani.

  • Rod Stjuart: Koncert za pamćenje u Beogradskoj areni Rod Stjuart: Koncert za pamćenje u Beogradskoj areni

    Britanski muzičar Rod Stjutart održao je sinoć koncert za pamćenje u Beogradskoj areni pred nešto više od 10.000 obožavalaca.

  • 32. Memorijal Nadežde Petrović, posvećen Sonji Savić 32. Memorijal Nadežde Petrović, posvećen Sonji Savić

    32. Memorijal Nadežde Petrović održava se od 21. septembra do 31. oktobra 2024. na više lokacija u Čačku: u izložbenom prostoru Umetničke galerije Nadežda Petrović, Spomen zbirci Bogića Risimovića Risima, Galeriji Narodnog muzeja u Čačku, Galeriji Etnološkog muzeja u Čačku i javnim prostorima. Ulaz na programe je besplatan, a naziv izložbe 32. Memorijala Nadežde Petrović je “Memorijal Sonja S.”, referenca na dve žene, dve umetnice i društvene aktivistkinje, obe rođene u Čačku – glumicu Sonju Savić, čiji legat baštini Umetnička galerija Nadežda Petrović, i slikarku Nadeždu Petrović, čije ime nosi Galerija, ali i središnji kulturni događaj grada – Memorijal Nadežde Petrović.

  • “Apsolutno Muzika.”: Koncert u u Velikoj dvorani Zadužbine Ilije M. Kolarca “Apsolutno Muzika.”: Koncert u u Velikoj dvorani Zadužbine Ilije M. Kolarca

    Omladinsko udruženje „Ishod“ s ponosom najavljuje koncert “Apsolutno Muzika.” koji će biti održan u utorak, 28. maja 2024. godine u 20 časova u Velikoj dvorani Zadužbine Ilije M. Kolarca. Ovom prilikom publici će se predstaviti mladi profesionalni umetnici: novoformirani simfonijski orkestar Iuvenis pod dirigentskom palicom Mihajla Miletića, uz solistkinju pijanistkinju Magdalenu Nešković.

  • Milan Kalinić: „Prezadovoljan sam školom koju smo izabrali za našu ćerku” Milan Kalinić: „Prezadovoljan sam školom koju smo izabrali za našu ćerku”

    Izbor prave srednje škole predstavlja važan korak za svako dete i njegovu porodicu.

  • Beldocs predstavlja moćne filmove mladih autora Beldocs predstavlja moćne filmove mladih autora

    U susret 17. po redu izdanju festivala Beldocs, koji počinje sledeće srede 22. maja u Beogradu i drugim gradovima u Srbiji, predstavljamo međunarodni takmičarski program, koji je sačinjen od deset izuzetnih, pažljivo odabranih naslova smelih autora koji polažu temelje nekog novog panteona dokumentarne kinematografije.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10