Slušate: Jutro uz Svetu Stefanovića

Pesma: Rogati & Boris Rezak - Pozelim Ti Srecu

Jutro uz Svetu Stefanovića
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Rogati & Boris Rezak - Pozelim Ti Srecu
    2. Riblja čorba - Dobro jutro
    3. Oliver Dragojević - Jeska Od Jubavi
    4. Moby Dick - Dužna si mi ostala
    5. Zdravko Čolić - Madjarica
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 29. april - 1 - Dodir noći
    2. 29. april - 2 - Dodir noći
    3. 29. april - 3 - Dodir noći
    4. Jana Bjelica - Ponedeljak - Mojih 50
    5. 26. april - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Gvakamole sos Gvakamole sos

    Ovaj sos se izuzetno lako pravi a savršeno ide uz pivo, čips, tortilje i gazirane sokove. Poslužite ga pre glavnog jela uz grickalice ili ga jednostavno pripremite kao posni doručak.

    Smoothie sa jagodama i avokadom Smoothie sa jagodama i avokadom

    Evo jedne sjajne ideje za ukusnu užinu koju ovih dana možete konzumirati dok šetate prirodom. Svakako ovaj napitak je izuzetno hranljiv, pa možete da ga konzumirate i za doručak.

  • Zdravlje
    Nova studija otkriva da svakodnevna konzumacija jagoda može da ublaži depresiju Nova studija otkriva da svakodnevna konzumacija jagoda može da ublaži depresiju

    Istraživači sa Univerziteta u Sinsinatiju tvrde da bi svakodnevna konzumacija jagoda kod ljudi srednjih godina mogla da pomogne u smanjenju rizika od demencije, ali i da ublaži depresiju.

    Patite od migrene? Izbegavajte ovu hranu i pića Patite od migrene? Izbegavajte ovu hranu i pića

    U zavisnosti od vaših jedinstvenih pokretača, moguće je da vaša ishrana može da doprinese vašim glavoboljama. Različite vrste hrane su povezane sa tupim, oštrim bolom, mučninom i problemima sa vidom zbog migrene.

  • Putovanja
    Izletnički vodič za Prvi Maj; Beograd i okolina Beograda Izletnički vodič za Prvi Maj; Beograd i okolina Beograda

    Ako živite u Beogradu, a nemate nikakav plan za praznik koji se bliži, ovaj vodič sigurno može da vam pomogne pri izboru savršene lokacije. S druge strane Beograd, ali i okolina Beograda mogu dosta toga da ponude ako dolazite iz drugog kraja zemlje.

    Produženi vikend: Četiri mesta koja bi trebalo da posetite u Srbiji Produženi vikend: Četiri mesta koja bi trebalo da posetite u Srbiji

    U potrazi za avanturom često biramo destinacije van naše zemlje, dok mnoga mesta koja su nam blizu ostaju nedovoljno istražena... Savršen odmor moguće je organizovati samo ako se malo udaljite od grada ili posetite deo države u koji nikad niste kročili.

  • Preporučujemo
    Zavese će uz ovaj trik mirisati i mesec dana Zavese će uz ovaj trik mirisati i mesec dana

    Postoji jednostavan trik koji će doprineti da vaš dom odiše prijatnim mirisima jako dugo.

    Koliko dugo smemo da držimo mokru odeću u veš mašini? Koliko dugo smemo da držimo mokru odeću u veš mašini?

    Vreme kada uključite mašinu za odeću uvek možete iskoristiti za obavljanje drugih poslova, ali i za odmor. Međutim, u tim trenucima može da se desi da zaboravimo da izvadimo mokru odeću iz mašine, što često dovodi do toga da odeća poprimi neprijatan miris.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.29 117.11 117.93
    CHF 119.14 119.98 120.82
    USD 108.60 109.37 110.13
Putovanja
  • Solun: Grad nepresušne energije Solun: Grad nepresušne energije

    Ukoliko vas put navede u Grčku, iskoristite priliku da posetite Solun, drugi po veličini grad posle Atine, te jednu od najznačajnijih luka Balkana.

  • Cinque Terre: Bajkovita destinacija Cinque Terre: Bajkovita destinacija

    Cinque Terre ili "Pet zemalja", čine pet sela u ligurijskom priobalju Italije koja datiraju iz kasnog srednjeg veka, a koja sa okolnim brdima i obalom čine deo istoimenog nacionalnog parka. Zbog karakterističnog izgleda, ovo je veoma popularna turistička prolećna, letnja i jesenja destinacija.

  • Prvi maj u Beogradu: Uživajte u prirodi Prvi maj u Beogradu: Uživajte u prirodi

    Bliži se obeležavanje Međunarodnog praznika rada koji podrazumeva posetu izletištima, te boravak u prirodi. Ukoliko ovaj praznik planirate da provedete u Beogradu, donosimo vam nekoliko lokacija na kojima možete uživati.

  • Atina: Putovanje kroz istoriju Atina: Putovanje kroz istoriju

    Atina je glavni grad Grčke, koji predstavlja odličnu destinaciju za sve one koji uživaju u istoriji, antičkoj kulturi, ali i svemu onome što savremena metropola može da ponudi. Svojim lokacijama i sadržajem, Atina predstavlja odličnu turističku destinaciju za one koji pored odmora vole da obilaze muzeje i monumentalne lokalitete.

  • Maldivi: Očaravajuća priroda Maldivi: Očaravajuća priroda

    Maldivi ili Maldivska ostrva, zvanično Maldivska Republika je ostrvska država Indijskog okeana u južnoj Aziji, koja zbog prelepe prirode, te neodoljive azurne boje vode predstavlja destinaciju koju priželjkuju da posete mnogi.

  • Sunčani dani pozivaju na piknik! Sunčani dani pozivaju na piknik!

    Proleće i leto donose jednu od omiljenih aktivnosti mnogih - piknik. Uživanje u prirodi, sjajnom društvu i hrani može postati vaša omiljena vikend ili svakodnevna navika tokom narednog perioda.

  • Ljubljana: Vikend putovanje koje ćete pamtiti Ljubljana: Vikend putovanje koje ćete pamtiti

    Lepo vreme nas poziva na putovanja, pa ukoliko pirpadate onom delu populacije koji uživa u kratkim, vikend putovanjima, razmotrite odlazak u Ljubljanu.

  • I dalje nemate plan kuda ćete na odmor? I dalje nemate plan kuda ćete na odmor?

    Najlepši deo leta nam tek predstoji, letovanje u drugoj polovini avgusta i početkom septembra je najlepše, more je toplo, a na plažama već u septembru ima manje gužve.

  • Plavi voz – nova zvezda na srpskom turističkom nebu Plavi voz – nova zvezda na srpskom turističkom nebu

    Dan republike, odnosno 29. novembar, nekada je važio za najveći praznik bivše Jugoslavije. Ove godine, upravo tog datuma kreće prva turistička grupa koja će Titovim "Plavim vozom" putovati od Beograda do nekadašnje "Užičke republike“.

  • Allegra Krstarenja: Putovanje za hedoniste Allegra Krstarenja: Putovanje za hedoniste

    Ukoliko ste planirali da odmor provedete krstareći, evo šta bi sve trebalo da znate o ovakvom vidu putovanja/odmora.

  • Najlepša mesta za letovanje, raj za hedoniste Najlepša mesta za letovanje, raj za hedoniste

    Sezona godišnjih odmora je pred nama. Ako niste od onih koji planiraju letovanje tek kada sunce široko rasprostre svoje zrake, onda vam već sada možemo pomoći u izboru idealne destinacije za odmor. Otkrivamo vam gde su savršene plaže i skrivene uvale, šoping i provod, kristalno plavo more i jedinstvena gastronomija.

  • Karnevalske majske večeri u Budvi od 29. aprila do 5. maja Karnevalske majske večeri u Budvi od 29. aprila do 5. maja

    Karnevalske majske večeri, koje će se ove godine održati od 29. aprila do 5. maja, označiće početak letnje turističke sezone u Budvi. Raznovrstan zabavno-muzički program najveće fešte pod maskama u Jugoistočnoj Evropi okupiće preko 2000 karnevalista iz preko petnaest zemalja sveta, među kojima su: Kuba, Španija, Italija, Austrija, Ukrajina, Rusija, Poljska, Češka, Litvanija, Turska i zemlje regiona.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10