-
Poslednjih 5 pesama
- Vlado Georgiev - Sve si mi ti
- Doris Dragović - To
- Boris Novković - Mi smo jači i od sudbine
- Goca Tržan - Haljina
- Prljavo Kazalište - Marina
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoRuska salata sa pršutom
Ruska salata tradicionalno se priprema za praznike, a nekada nije loše eksperimentisati sa ukusima i probati malo drugačije varijante jela koja su nam poznata. Ako volite eksperimente u kuhinji, slobodno dodajte pršutu u poznatu salatu.
-
ZdravljeAko brinete o zdravlju smanjite unos soli: Ova količina je dozvoljena na dnevnom nivou
Prema Svetskoj zdravstvenoj organizaciji, hipertenzija je vodeći faktor rizika za kardiovaskularne bolesti i smrtnost.
Ubrzajte metabolizam uz dva začina koja možete da dodate u kafuNajveći broj ljudi započinje dan uz ovaj popularan napitak. Uz dva začina ne samo što možete da obogatite ukus kafe, već možete i da ubrzate vaš metabolizam.
-
PutovanjaIdealno vreme da posetimo Solun
Solun, drugi po veličini grad u Grčkoj, ima bogatu istoriju, slikovite pejzaže i dinamičnu atmosferu koja ga čini neodoljivom destinacijom za putnike željne avanture i kulture. Ako već planirate negde da putujete a ne biste da idete daleko Solun može da bude savršena destinacija.
Neobičan hotel u Londonu: Ljudi plaćaju lošu uslugu, a osoblje ih vređa!Noćenje u hotelu Karen košta 220 evra, ali ovde osoblje nije ljubazno. Upravo suprotno, jer koncept u kome se gost vređa i dobija minimalnu uslugu funkcioniše savršeno.
-
PreporučujemoNajlakši način da očistite fuge i pločice u kuhinji
Napravite samo sredstvo koje će vam pomoći da se lako otarasite naslaga masnoće i prljavštine na pločicama.
Sačuvajte svežinu i hrskavost zelene salateDa li se i vama desilo da vam zelena salata istruli posle samo dva dana? To će se verovatno desiti ako je ne skladištite pravilno. Uz trik koji vam predstavljamo, a za koji su vam potrebni samo papirni ubrusi salata može da ostane sveža i do pet dana.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.30 117.12 117.94 CHF 119.04 119.88 120.72 USD 108.26 109.02 109.78
-
Vesna Čipčić u Mojih 50
Od ponedeljka, 11. marta gošća emisije Mojih 50 na Naxi radiju je Vesna Čipčić.
10-03-2019 | 11:34 | Autor/Izvor: Naxi media-wikipedia
Foto: Naxi media, Željka Dimić
Vesna Čipčić srpska pozorišna, filmska i televizijska glumica rođena je 23. marta u Beogradu.
Diplomirala je na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, u klasi profesora Milenka Maričića 1977. godine.
Bila je član Pozorišta na Terazijama (1975—1979), a od 1979. je član BDP. Gostovala je u više predstava Narodnog pozorišta i JDP-a. Ostvarila je zapažene uloge u velikom broju predstava, filmova, TV drama i serija.
Veliku popularnost stekla je ulogom Vesne Šurdilović u TV seriji „Vruć vetar“ iz 1980. godine. U svom matičnom pozorištu, BDP, igrala je u predstavama „Dugo putovanje u Jevropu“, „Vrag ne spava“, „Harold i Mod“, „Oskar i mama Roz“, „Frederiko“ i dr.
Jedna je od retkih naših glumica koja je sarađivala sa Piterom Justinovim i Paolom Mađelijem.
Dobila je nagradu „Glumački par godine“ sa Ljubišom Samardžićem 1980. i Povelje za ulogu Kove u Mojkovcu 1992.
U emisiji "Mojih 50" Vesna će reći koji pevač joj je pomogao da "vidi Beograd lepšim očima", čućete priču i o čuvenoj pesmi "A sad adio", koja je obeležila seriju "Vruć vetar", uz pomoć koje se Vesna i proslavila, a saznaćete i koji veliki muzičar je poklonio prvu plišanu igračku njenoj ćerki odmah nakon rođenja, kao i kakva je veza između velikog Zdravka Čolića i "fiš paprikaša".
Emisija "Mojih 50" na programu je svakog radnog dana od 18 do 19 časova na Naxi radiju. Emisiju "Mojih 50", možete slušati i na Naxi nacionalu najvećoj radijskoj mreži u Srbiji.
Pogledajte koje pesme je Vesna Čipčić odabrala u emisiji "Mojih 50".
Ukoliko ste propustili emisiju u kojoj je gostovala Vesna Čipčić, možete je poslušati OVDE. -
Pročitajte i...Spisak 50 omiljenih pesama – Jelena Đoković
Pogledajte koje je pesme Jelena Đoković odabrala u emisiji Mojih 50.
Spisak 50 omiljenih pesama – Suzana LukićPogledajte koje je pesme Suzana Lukić odabrala u emisiji Mojih 50.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: