-
Poslednjih 5 pesama
- Sergej Ćetković - 1000 razloga
- Yu Rock Misija - Za milion godina
- Magnifico - Samo Malo
- Animatori - Andjeli nas zovu da im skinemo krila
- Knez - Pricaj Sa Mnom
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoStarinska pita sa borovnicama
Pita sa borovnicama je izuzetno sočan desert koji je očigledno nepravedno zapostavljen. Ako volite da grickate ovo voće, koje je izuzetno zdravo isprobajte ovaj recept.
-
ZdravljeZašto je dobro da grickamo celer između obroka?
Celer podržava zdravlje srca jer sadrži jedinjenja koja snižavaju krvni pritisak i tako štite srce - kaže dijetetičarka Simon Mudu i objašnjava da bi ovo povrće trebalo češče da konzumiramo.
Namirnice koje podržavaju dobro varenjeČim hrana uđe u telo kroz usta, počinje proces varenja.Telo onda postepeno pomera hranu kroz probavni sistem, koji razlaže hranu na manje, upotrebljivije delove.
-
PutovanjaRaj za hedoniste: Posetite čarobnu Toskanu
Ako raj zamišljate kao mesto prekriveno vinogradima i zelenim brežuljcima i maštate o najukusnojoj hrani u Italiji dok ispijate čašu fantastičnog vina, onda je Toskana mesto koje morate da posetite.
Saveti za uspešno i praktično pakovanjeSezona letovanja upravo počinje i trajaće do oktobra. Bez obzira na to kada ste planirali letovanje saveti za lako i praktično pakovanje stvari će vam sigurno biti od koristi.
-
PreporučujemoHemijsko čišćenje u kućnim uslovima: Moguće je, a evo i kako
Mnogim ljudima nikada ne bi palo na pamet da je hemijsko čišćenje u kućnim uslovima moguće. Iako deluje prilično rizično, uz adekvatne savete ne postoji razlog da ne pokušate...
Smesa koja topi masnoću: Očistite rernu za časRerna je definitivno jedno od najomraženijih mesta za čišćenje i deluje nam da je rešavanje problem masnoće koja se posle jednog korišćenja već nakupi izuzetno komplikovano.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.29 117.11 117.92 CHF 118.02 118.85 119.68 USD 107.10 107.85 108.61
-
Punjeni paradajz
Ljubitelji paradajza mogu uživaće u ukusu ovog jela.
16-06-2022 | 11:57 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstoc- Elenglush
Sastojci:
- 3-4 veća paradajza
- 1 čen belog luka
- 1 crni luk
- 200 g pirinča
- so, biber
- aleva paprika
- 2 veće šargarepe
- 100 gr kačkavalja po željiPriprema: Pirinač obariti. Paradajz oprati, iseći i izvadti sredinu. Iseckati glavicu crnog i čen belog luka, blago prodinstati, dodati narendane šargarepe i pirinač i sve prodinstati. Zagrejati rernu na 200 stepeni. Paradajz napuniti dobijenom smesom. Poređati napunjen paradajz u pleh za pečenje. Peći u rerni oko 35-40 minuta. Nekih desetak minuta pre nego što ćete izvaditi paradajz iz rerne dodajte preko svakog listić (komad) kačkavalja i vratite u rernu da se blago istopi. Servirati uz salatu po želji, kiselo mleko ili pavlaku.
-
Pročitajte i...Salata sa celerom i indijskim orahom
Intenzivan i interesantan ukus ove salate će vas iznenaditi, a možete da je koristite i kao namaz.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: