-
Poslednjih 5 pesama
- Zdravko Čolić - E draga, draga
- Bajaga - Tamara
- Severina - Pogled ispod obrva
- Trio passage - Posle devet godina
- Bijelo dugme - Pjesma za malu pticu
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoStarinska pita sa borovnicama
Pita sa borovnicama je izuzetno sočan desert koji je očigledno nepravedno zapostavljen. Ako volite da grickate ovo voće, koje je izuzetno zdravo isprobajte ovaj recept.
-
ZdravljeZašto je dobro da grickamo celer između obroka?
Celer podržava zdravlje srca jer sadrži jedinjenja koja snižavaju krvni pritisak i tako štite srce - kaže dijetetičarka Simon Mudu i objašnjava da bi ovo povrće trebalo češče da konzumiramo.
Namirnice koje podržavaju dobro varenjeČim hrana uđe u telo kroz usta, počinje proces varenja.Telo onda postepeno pomera hranu kroz probavni sistem, koji razlaže hranu na manje, upotrebljivije delove.
-
PutovanjaRaj za hedoniste: Posetite čarobnu Toskanu
Ako raj zamišljate kao mesto prekriveno vinogradima i zelenim brežuljcima i maštate o najukusnojoj hrani u Italiji dok ispijate čašu fantastičnog vina, onda je Toskana mesto koje morate da posetite.
Saveti za uspešno i praktično pakovanjeSezona letovanja upravo počinje i trajaće do oktobra. Bez obzira na to kada ste planirali letovanje saveti za lako i praktično pakovanje stvari će vam sigurno biti od koristi.
-
PreporučujemoHemijsko čišćenje u kućnim uslovima: Moguće je, a evo i kako
Mnogim ljudima nikada ne bi palo na pamet da je hemijsko čišćenje u kućnim uslovima moguće. Iako deluje prilično rizično, uz adekvatne savete ne postoji razlog da ne pokušate...
Smesa koja topi masnoću: Očistite rernu za časRerna je definitivno jedno od najomraženijih mesta za čišćenje i deluje nam da je rešavanje problem masnoće koja se posle jednog korišćenja već nakupi izuzetno komplikovano.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.30 117.12 117.94 CHF 118.64 119.47 120.31 USD 106.84 107.60 108.35
-
Njoke u sosu od 4 vrste sira
Obrok za gurmane i ljubitelje italijanske kuhinje.
06-09-2021 | 15:36 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock-Cuidanet
Sastojci:
- pakovanje njoka
- 150ml pavlake za kuvanje
- 50 g gorgonzole
- 100 g gauda sira
- 100 g mocarele
- 80 g parmezana
- so, biber, kari, origanoPriprema: Skuvati i ocediti njoke. Kuvati pavlaku, a kada proključa, smanjiti temperaturu i polako dodavati sireve uz konstantno mešanje. Sosu dodati njoke, začine i sve dobro promešati. Služiti toplo, a prilikom serviranja posuti origanom i ukrasiti listićima sveže mente.
-
Pročitajte i...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: