-
Poslednjih 5 pesama
- Flamingosi - Sa tobom bilo gde
- Parni Valjak - Dodji
- Valentino - Idu ptice selice
- Neverne Bebe - Da ima nas
- Film - Zamisli život u ritmu muzike za ples
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoRecept za banana hleb
Ovaj recept je danas ubedljivo najtraženiji na internetu. Ako niste imali priliku da probate čuveni banana hleb, obavezno ga sačuvajte i spremite već danas.
-
ZdravljeTrešnje su izuzetno zdrave: Jedite ih što ih više
Sezona trešanja je počela, ali imajte na umu da neće trajati dugo. Iskoristite ceo period i jedite ih što više jer ovo voće je izuzetno dobro za naš organizam.
Ako brinete o zdravlju smanjite unos soli: Ova količina je dozvoljena na dnevnom nivouPrema Svetskoj zdravstvenoj organizaciji, hipertenzija je vodeći faktor rizika za kardiovaskularne bolesti i smrtnost.
-
PutovanjaIdealno vreme da posetimo Solun
Solun, drugi po veličini grad u Grčkoj, ima bogatu istoriju, slikovite pejzaže i dinamičnu atmosferu koja ga čini neodoljivom destinacijom za putnike željne avanture i kulture. Ako već planirate negde da putujete a ne biste da idete daleko Solun može da bude savršena destinacija.
Neobičan hotel u Londonu: Ljudi plaćaju lošu uslugu, a osoblje ih vređa!Noćenje u hotelu Karen košta 220 evra, ali ovde osoblje nije ljubazno. Upravo suprotno, jer koncept u kome se gost vređa i dobija minimalnu uslugu funkcioniše savršeno.
-
PreporučujemoSezona mrava: Evo kako da ih se rešite
Poznato je da se mravi redovno javljaju čim krene toplije vreme i znaju da budu baš iritantni. Ako i vi imate problem sa mravima sigurno tražite adekvatna rešenja u ovom periodu.
Najlakši način da očistite fuge i pločice u kuhinjiNapravite samo sredstvo koje će vam pomoći da se lako otarasite naslaga masnoće i prljavštine na pločicama.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.30 117.12 117.94 CHF 119.04 119.88 120.72 USD 108.26 109.02 109.78
-
Letnje čudo: Sladoled koji se ne topi
Japanski naučnici otkrili su potpuno organski način proizvodnje sladoleda koji zadržava svoj oblik i ne topi se i do nekoliko sati.
07-08-2017 | 10:57 | Autor/Izvor: Naxi media/cntraveler.com
Foto: Bigstockphoto/Kesu01
Ukus sladoleda je nepromenjen, a do ovog otkrića došli su naučnici iz Istraživačkog centra u Kanazavi, prenele su japanske dnevne novine "Asahi Shimbun". Do ovog otrkića su došli slučajno, ako slučajnosti uopšte postoje. Naime, istraživački centar u Kanazavi zamolio je jednog poslastičara da napravi desert koristeći polifenol, tečnost koja se dobija iz jagoda, a kada se poslastičar požalio na to da se slatka pavlaka momentalno stvrdnjava kada joj se doda pomenuti sastojak, naučnici su shvatili da su naišli na zlatni rudnik.
- Polifenol prilično otežava odvajanje vode i masti, pa utiče da sladoled zadrži prvobitni oblik duže vremena i usporava proces topljenja - rekao je profesor Tomihisa Ota sa Univerziteta u Kanazavi.
-
Pročitajte i...Aerodrom koji slavi 30 godina postojanja nikada nije izgubio nijedan kofer
Popularan je među putnicima iz Osake, Kobea i Kjota i jedan je od najprometnijih aerodroma u Japanu.
Prirodni fenomeni: Vulkan koji svakodnevno izbacuje zlato u vrednosti od 6.000 dolaraU Antarktiku se nalazi vulkan koji izbacuje male komadiće zlata. Ovu informaciju su objavili američki geolozi 1991. godine.
Pet najboljih evropskih nacionalnih parkova: Da li vam se dopada ovaj izbor?Travel novinarka britanskog medija The Guardian Rejčel Dikson izdvojila je pet najboljih evropskih nacionalnih parkova, a vi svakako proverite da li vam se njen izbor dopada.
Krava koja je prodata za 4,8 miliona dolara: Evo zašto je toliko posebnaGinisova knjiga je prepuna nezamislivih i fantastičnih rekorda, a sada se na čuvenoj listi našla i jedna krava.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: