-
Poslednjih 5 pesama
- Goran Karan - Ja sam samo vagabundo
- Bajaga - Daljina dim i prasina
- Piloti - Kada sanjamo
- Tijana Bogicevic - Kad Odem
- Tony Cetinski - Kad Zena Zavoli
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoRuska salata sa pršutom
Ruska salata tradicionalno se priprema za praznike, a nekada nije loše eksperimentisati sa ukusima i probati malo drugačije varijante jela koja su nam poznata. Ako volite eksperimente u kuhinji, slobodno dodajte pršutu u poznatu salatu.
-
ZdravljeTrešnje su izuzetno zdrave: Jedite ih što ih više
Sezona trešanja je počela, ali imajte na umu da neće trajati dugo. Iskoristite ceo period i jedite ih što više jer ovo voće je izuzetno dobro za naš organizam.
Ako brinete o zdravlju smanjite unos soli: Ova količina je dozvoljena na dnevnom nivouPrema Svetskoj zdravstvenoj organizaciji, hipertenzija je vodeći faktor rizika za kardiovaskularne bolesti i smrtnost.
-
PutovanjaIdealno vreme da posetimo Solun
Solun, drugi po veličini grad u Grčkoj, ima bogatu istoriju, slikovite pejzaže i dinamičnu atmosferu koja ga čini neodoljivom destinacijom za putnike željne avanture i kulture. Ako već planirate negde da putujete a ne biste da idete daleko Solun može da bude savršena destinacija.
Neobičan hotel u Londonu: Ljudi plaćaju lošu uslugu, a osoblje ih vređa!Noćenje u hotelu Karen košta 220 evra, ali ovde osoblje nije ljubazno. Upravo suprotno, jer koncept u kome se gost vređa i dobija minimalnu uslugu funkcioniše savršeno.
-
PreporučujemoSezona mrava: Evo kako da ih se rešite
Poznato je da se mravi redovno javljaju čim krene toplije vreme i znaju da budu baš iritantni. Ako i vi imate problem sa mravima sigurno tražite adekvatna rešenja u ovom periodu.
Najlakši način da očistite fuge i pločice u kuhinjiNapravite samo sredstvo koje će vam pomoći da se lako otarasite naslaga masnoće i prljavštine na pločicama.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.30 117.12 117.94 CHF 119.04 119.88 120.72 USD 108.26 109.02 109.78
-
Ko je za prženi vazduh?
Da gastronomski specijaliteti mogu biti izuzetno kreativni i neuobičajeni, dokaz je Nikola Dinato, italijanski šef kuhinje restorana Feva koji poseduje Mišelinovu zvezdicu, a koji je predstavio novi specijalitet - prženi vazduh.
16-11-2018 | 12:26 | Autor/Izvor: Naxi media- Ruptly YouTube
Foto: Bigstock- Norn
Da bi napravio ovo jelo, Dinato je prvo osmislio takozvane "oblake" tapioke, napravljene od korena biljke tapioke. Proces podrazumeva da se "oblaci" najpre prže, a zatim ostave da se "osuše". Sledi najzanimljiviji deo, a on podrazumeva punjenje oblačića ozonom.
Pogledajte kako izgleda priprema ovog neobičnog jela.
-
Pročitajte i...Aerodrom koji slavi 30 godina postojanja nikada nije izgubio nijedan kofer
Popularan je među putnicima iz Osake, Kobea i Kjota i jedan je od najprometnijih aerodroma u Japanu.
Prirodni fenomeni: Vulkan koji svakodnevno izbacuje zlato u vrednosti od 6.000 dolaraU Antarktiku se nalazi vulkan koji izbacuje male komadiće zlata. Ovu informaciju su objavili američki geolozi 1991. godine.
Pet najboljih evropskih nacionalnih parkova: Da li vam se dopada ovaj izbor?Travel novinarka britanskog medija The Guardian Rejčel Dikson izdvojila je pet najboljih evropskih nacionalnih parkova, a vi svakako proverite da li vam se njen izbor dopada.
Krava koja je prodata za 4,8 miliona dolara: Evo zašto je toliko posebnaGinisova knjiga je prepuna nezamislivih i fantastičnih rekorda, a sada se na čuvenoj listi našla i jedna krava.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: