-
Poslednjih 5 pesama
- Željko Samardžić - Ne spominji ljubav
- Film - Mi nismo sami
- Crvena jabuka - Neka Nova Jutra
- Zana - Mala
- Valentino - Pile moje
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoStarinska pita sa borovnicama
Pita sa borovnicama je izuzetno sočan desert koji je očigledno nepravedno zapostavljen. Ako volite da grickate ovo voće, koje je izuzetno zdravo isprobajte ovaj recept.
-
ZdravljeZašto je dobro da grickamo celer između obroka?
Celer podržava zdravlje srca jer sadrži jedinjenja koja snižavaju krvni pritisak i tako štite srce - kaže dijetetičarka Simon Mudu i objašnjava da bi ovo povrće trebalo češče da konzumiramo.
Namirnice koje podržavaju dobro varenjeČim hrana uđe u telo kroz usta, počinje proces varenja.Telo onda postepeno pomera hranu kroz probavni sistem, koji razlaže hranu na manje, upotrebljivije delove.
-
PutovanjaRaj za hedoniste: Posetite čarobnu Toskanu
Ako raj zamišljate kao mesto prekriveno vinogradima i zelenim brežuljcima i maštate o najukusnojoj hrani u Italiji dok ispijate čašu fantastičnog vina, onda je Toskana mesto koje morate da posetite.
Saveti za uspešno i praktično pakovanjeSezona letovanja upravo počinje i trajaće do oktobra. Bez obzira na to kada ste planirali letovanje saveti za lako i praktično pakovanje stvari će vam sigurno biti od koristi.
-
PreporučujemoHemijsko čišćenje u kućnim uslovima: Moguće je, a evo i kako
Mnogim ljudima nikada ne bi palo na pamet da je hemijsko čišćenje u kućnim uslovima moguće. Iako deluje prilično rizično, uz adekvatne savete ne postoji razlog da ne pokušate...
Smesa koja topi masnoću: Očistite rernu za časRerna je definitivno jedno od najomraženijih mesta za čišćenje i deluje nam da je rešavanje problem masnoće koja se posle jednog korišćenja već nakupi izuzetno komplikovano.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.30 117.12 117.94 CHF 118.64 119.47 120.31 USD 106.84 107.60 108.35
-
Juneći gulaš
Ovo jelo poreklom je iz Mađarske, ali se jednako odomaćilo i u srpskoj kuhinji.
11-02-2020 | 15:05 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock-Markus Mainka
Sastojci:- 500 g junetine
- 400 g crnog luka
- 2 veće šargarepe
- 2 dl paradajz soka
- so, biber, lovorov list, kim
- 1 kašičica aleve paprike
- po potrebi vode
- 3 kašike ulja
Priprema: Luk sitno naseckati, šargarepu naseći na krupnije komade. Meso iseckati na kockice. U šerpu sipati ulje, dodati luk, prodinstati pa dodati šargarepu i meso. Dinstati 15 minuta pa dodati paradajz sok i začine. Kuvati oko sat i po uz postepeno dolivanje vode. Servirati uz testeninu ili pire krompir. -
Pročitajte i...Pohovane pečurke
Pečurke se mogu jesti pripremljene i na ovakav način, a uz sos po želji dobićete ukusan obrok.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: