-
Poslednjih 5 pesama
- Sergej Ćetković - Ne Odlazis
- Hari Mata Hari - Lud Sam Za Tobom
- Vlado Georgiev - Zivim da te nadjem
- Novi Fosili - Za dobra stara vremena
- Merlin - Moj je zivot Švicarska
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoStarinska pita sa borovnicama
Pita sa borovnicama je izuzetno sočan desert koji je očigledno nepravedno zapostavljen. Ako volite da grickate ovo voće, koje je izuzetno zdravo isprobajte ovaj recept.
-
ZdravljeZašto je dobro da grickamo celer između obroka?
Celer podržava zdravlje srca jer sadrži jedinjenja koja snižavaju krvni pritisak i tako štite srce - kaže dijetetičarka Simon Mudu i objašnjava da bi ovo povrće trebalo češče da konzumiramo.
Namirnice koje podržavaju dobro varenjeČim hrana uđe u telo kroz usta, počinje proces varenja.Telo onda postepeno pomera hranu kroz probavni sistem, koji razlaže hranu na manje, upotrebljivije delove.
-
PutovanjaRaj za hedoniste: Posetite čarobnu Toskanu
Ako raj zamišljate kao mesto prekriveno vinogradima i zelenim brežuljcima i maštate o najukusnojoj hrani u Italiji dok ispijate čašu fantastičnog vina, onda je Toskana mesto koje morate da posetite.
Saveti za uspešno i praktično pakovanjeSezona letovanja upravo počinje i trajaće do oktobra. Bez obzira na to kada ste planirali letovanje saveti za lako i praktično pakovanje stvari će vam sigurno biti od koristi.
-
PreporučujemoHemijsko čišćenje u kućnim uslovima: Moguće je, a evo i kako
Mnogim ljudima nikada ne bi palo na pamet da je hemijsko čišćenje u kućnim uslovima moguće. Iako deluje prilično rizično, uz adekvatne savete ne postoji razlog da ne pokušate...
Smesa koja topi masnoću: Očistite rernu za časRerna je definitivno jedno od najomraženijih mesta za čišćenje i deluje nam da je rešavanje problem masnoće koja se posle jednog korišćenja već nakupi izuzetno komplikovano.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.30 117.12 117.94 CHF 118.64 119.47 120.31 USD 106.84 107.60 108.35
-
Ćufte u paradajz sosu
Ukusne ćufte u paradajz sosu
09-09-2019 | 09:02 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-Marco Mayer
Sastojci:- 300 gr mlevenog junećeg mesa
- jedan čen belog luka
- kašičica senfa
- sredina od stranog hleba natopljenog u mleku
- 500 ml paradajz soka
Priprema: U sveže meso dodati iseckan jedan čen belog luka i jednu kašičicu suvog slanog začina, kasičicu senfa, sredinu hleba, dobro oceđenu od mleka. Sve zamesiti. Formirati loptice od dobijene smese. Uvaljati ih u brašno i pržiti ih u ulju. Izvaditi ih na salvetu. U ulje u kom su se pržile ćufte dodati kašiku brašna, kratko propržiti i naliti pola litre soka od paradajza. Začini po ukusu (peršun, bosiljak, origano...). U sos ubaciti pržene ćufte i ostaviti na se krčkaju na blagoj vatri još 5 minuta. -
Pročitajte i...Salata sa celerom i indijskim orahom
Intenzivan i interesantan ukus ove salate će vas iznenaditi, a možete da je koristite i kao namaz.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: