-
Poslednjih 5 pesama
- Rogati & Jelena Pajic - Dodir Ljubavi
- Gibonni - Svi moji punti kad se zbroje
- Marija Šerifović - Pametna I Luda
- Denis & Denis - U ritmu me okreni
- Massimo - Mali Krug
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoRuska salata sa piletinom i kukuruzom
Isprobajte različite varijante ove fenomenalne salate, uključujući i ovu sa piletinom i kukuruzom, koja nas je sve oduševila.
Aromatični pire od celeraMožda pire od celera nije prva stvar koju ćete poželeti da pripremite kao dodatak uz vaše glavno jelo, a li ipak imajte dve stvari na umu pre nego što odustanete. Pire od celera se služi u mnogim poznatim i visoko rangiranim restoranima i savršeno se uklapa uz meso. Takođe pire od celera je definitivno zdravija verzija.
-
ZdravljeUbrzajte metabolizam uz dva začina koja možete da dodate u kafu
Uz dva začina ne samo da možete da obogatite ukus kafe, već možete i da ubrzate vaš metabolizam.
Naučnici otkrivaju: Posebna ishrana može da uspori starenje mozgaIako za sada ne postoji način da se proces starenja mozga zaustavi, moguće je usporiti njegov pad, a nova studija ukazuje na ključnu ulogu nivoa šećera u krvi u brzini starenja mozga.
-
PutovanjaNajbolje destinacije za putovanja u 2025. godini!
Dvadeset članova redakcije magazina Travel + Leisure odabralo je 50 najboljih destinacija za 2025. godinu, a mi smo sa liste izdvojili deset destinacija koje će vam sigurno biti interesantne i privlačne. I dok su neke prilično udaljene i potrebna vam je ozbiljna organizacija da ih dobro upoznate, još uvek su na listi i one koje se nalaze u Evropi i koje su idealne za produženi vikend.
Najbolje zimske destinacije u Evropi ove sezone!Magazin TimeOut kreirao je listu najboljih destinacija za zimski period. Navodi se da moežete da birate mesta od severa Finske do fantastičnih ulica Španije, pa evo gde biste sve mogli da otputujete ove zime!
-
PreporučujemoPet prirodnih načina da održite svež miris u vašem domu
Ako želite da vaš dom uvek miriše sveže i prijatno, ali želite da izbegnete sintetičke osveživače vazduha, mnogobrojna su rešenja koja možete da isprobate. Evo pet efikasnih metoda za postizanje svežeg mirisa u vašem domu...
Cimet nije samo ukusan začin – isprobajte ga i kao sredstvo za čišćenjeCimet je verovatno jedan od najpopularnijih začina na svetu, cenjen zbog svog bogatog ukusa i mirisa. Dodajemo ga raznim jelima, od slanih do slatkih, ali mnogi ne znaju da ovaj začin ima i primenu u domaćinstvu – može biti vrlo koristan za čišćenje i osvežavanje prostora.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.18 117.00 117.81 CHF 124.68 125.56 126.44 USD 110.15 110.93 111.70
-
Svi na Kafu!
Belgrade espresso EXPO 2016 festival održava se u BelExpo centru 25. i 26. marta ove godine, a posetioce očekuju izlagači iz svih sfera kafe: ugostitelji, HoReCa sektor i svi pri njemu, entuzijasti, ljubitelji kafe, veleprodaja kafe, proizvođači opreme i komplementarnih proizvoda, a pored svega toga će imati priliku da prisustvuju predavanjima svetskih stručnjaka, kao i da uživaju u ukusima omiljenog napitka.
21-03-2016 | 11:27 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-Nutnarin Khetwong
Poseban deo programa predstavlja 3. National Barista Championship na kojem će najbolji baristi Srbije praviti espresso, cappuccino i posebne napitke na bazi espresso kafe, dok će o pobedniku takmičenja odlučivati međunarodni žiri. Aktuelni šampion sveta je Saša Šestić iz Banjaluke, koji nastupa pod Australijskom zastavom, a na ovogodišnjem World Coffee Championship očekuju se šampioni 52 zemlje sveta.
U Beogradu se 1522. godine nalazio prvi objekat na tlu Evrope u kojem je mogla da se kupi-popije kafa, dok se kafa pojavila u Londonu tek 1652. godine, Parizu 1672. godine i Beču 1683. godine. Na celom svetu 1988. godine, postojali su brendovi espesso kafe u Italiji, zatim 4 brenda na prostoru ex Jugoslavije i u Austriji 1 brend.
-
Pročitajte i...Ubrzajte metabolizam uz dva začina koja možete da dodate u kafu
Uz dva začina ne samo da možete da obogatite ukus kafe, već možete i da ubrzate vaš metabolizam.
Nakon prve jutarnje kafe ove promene se dešavaju u telu u narednih šest satiMozak je složen i zamršen sistem. Što više kafe pijete, formira se više adenozinskih receptora, što znači da ćete možda morati da popijete više kafe da biste ostali budni sada nego kada ste prvi put počeli da je pijete u mladosti.
Da li je dobro da pijemo kafu kad smo bolesni? Evo šta kažu doktoriMnogi veruju da je dobro konzumirati tople napitke kada smo bolesni. Da li je situacija sa kafom baš ista?
Koliko kafe bi trebalo da popijemo da bi nam mozak bolje radio?Postoje različita istraživanja koja dokazuju da je kafa u umerenim količinama dobra za organizam.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: