Slušate: Jutro uz Svetu Stefanovića

Pesma: Aleksandra Radović - Proslo Me Je

Jutro uz Svetu Stefanovića
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Aleksandra Radović - Proslo Me Je
    2. Djordje Balašević - Otilia (Lakonoga)
    3. Nina Badrić - Moji Ljudi
    4. Bajaga - Godine prolaze
    5. Neno Belan - Rijeka snova
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Neša Galija - Četvrtak - Mojih 50
    2. 20. novembar - 1 - Dodir noći
    3. 20. novembar - 2 - Dodir noći
    4. 20. novembar - 3 - Dodir noći
    5. Neša Galija - Sreda - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Ruska salata sa piletinom i kukuruzom Ruska salata sa piletinom i kukuruzom

    Isprobajte različite varijante ove fenomenalne salate, uključujući i ovu sa piletinom i kukuruzom, koja nas je sve oduševila.

    Aromatični pire od celera Aromatični pire od celera

    Možda pire od celera nije prva stvar koju ćete poželeti da pripremite kao dodatak uz vaše glavno jelo, a li ipak imajte dve stvari na umu pre nego što odustanete. Pire od celera se služi u mnogim poznatim i visoko rangiranim restoranima i savršeno se uklapa uz meso. Takođe pire od celera je definitivno zdravija verzija.

  • Zdravlje
    Ubrzajte metabolizam uz dva začina koja možete da dodate u kafu Ubrzajte metabolizam uz dva začina koja možete da dodate u kafu

    Uz dva začina ne samo da možete da obogatite ukus kafe, već možete i da ubrzate vaš metabolizam.

    Naučnici otkrivaju: Posebna ishrana može da uspori starenje mozga Naučnici otkrivaju: Posebna ishrana može da uspori starenje mozga

    Iako za sada ne postoji način da se proces starenja mozga zaustavi, moguće je usporiti njegov pad, a nova studija ukazuje na ključnu ulogu nivoa šećera u krvi u brzini starenja mozga.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Najbolje destinacije za putovanja u 2025. godini! Najbolje destinacije za putovanja u 2025. godini!

    Dvadeset članova redakcije magazina Travel + Leisure odabralo je 50 najboljih destinacija za 2025. godinu, a mi smo sa liste izdvojili deset destinacija koje će vam sigurno biti interesantne i privlačne. I dok su neke prilično udaljene i potrebna vam je ozbiljna organizacija da ih dobro upoznate, još uvek su na listi i one koje se nalaze u Evropi i koje su idealne za produženi vikend.

    Najbolje zimske destinacije u Evropi ove sezone! Najbolje zimske destinacije u Evropi ove sezone!

    Magazin TimeOut kreirao je listu najboljih destinacija za zimski period. Navodi se da moežete da birate mesta od severa Finske do fantastičnih ulica Španije, pa evo gde biste sve mogli da otputujete ove zime!

  • Preporučujemo
    Pet prirodnih načina da održite svež miris u vašem domu Pet prirodnih načina da održite svež miris u vašem domu

    Ako želite da vaš dom uvek miriše sveže i prijatno, ali želite da izbegnete sintetičke osveživače vazduha, mnogobrojna su rešenja koja možete da isprobate. Evo pet efikasnih metoda za postizanje svežeg mirisa u vašem domu...

    Cimet nije samo ukusan začin – isprobajte ga i kao sredstvo za čišćenje Cimet nije samo ukusan začin – isprobajte ga i kao sredstvo za čišćenje

    Cimet je verovatno jedan od najpopularnijih začina na svetu, cenjen zbog svog bogatog ukusa i mirisa. Dodajemo ga raznim jelima, od slanih do slatkih, ali mnogi ne znaju da ovaj začin ima i primenu u domaćinstvu – može biti vrlo koristan za čišćenje i osvežavanje prostora.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.18 117.00 117.81
    CHF 124.68 125.56 126.44
    USD 110.15 110.93 111.70
  • Povezani članci
  • Održana Moja Kravica Food Talk 2018

    U prepunoj sali hotela Sheraton Novi Sad, uz priče o hrani i vinu, degustacije i veliki broj gastronomskih stručnjaka i javnih ličnosti, protekao je šesti "Moja Kravica Food Talk 2018", održan 8. juna u organizaciji kompanije Color Media Communications.




    11-06-2018 | 12:58 | Autor/Izvor: Naxi media- Color Media Communications PR

    Foto: Color Media Communications PR

     

    "Moja Kravica Food Talk 2018" otvorio je Ivan Đoković, Potpredsednik Pokrajinske Vlade i Pokrajinski sekretar za privredu i turizam istakao je da je sekretarijat prepoznao važnost gastronomije i gastronomskog turizma i da će on biti ključna strateška oblast zajedno sa turizmom.

    "Osnova turizma u Vojvodini upravo je gastronomija, koja zajedno sa vinom i kulturno-istorijskim objektima treba da doprinese daljem razvoju Vojvodine u turističkom smislu, i reputaciji koju treba da imamo na turističkom tržištu sveta. Događaji kao što je ovaj dobra su prilika da se razmene iskustva i mišljenja kako bismo doprineli oblikovanju turizma Vojvodine kao jednog brenda koji može postati konkurentan u narednim godinama", istakao je sekretar za privredu i turizam Ivan Đoković.

    Šefica Pregovaračkog tima Srbije sa EU Tanja Miščević naglasila je da kao država moramo biti sasvim svesni šta to tradicionalno imamo, koji su proizvodi kojima možemo da se nametnemo u Evropi, i kako ćemo garantovati količine izvoza, ali i kvalitet proizvoda koje imamo u Srbiji.

    “Ove današnje razgovore o hrani i njenom kvalitetu bih podržala i stavila u kontekst kako sve te razgovore staviti u proces pregovora, konkretno kada govorimo o tome da će nam zabraniti da pečemo rakiju, da nam neće dati da proizvodimo, to su predrasude", kazala je Miščević.

    Ambasadorka Izraela u Srbiji Alona Fišer Kam naglasila je i da u Izraelu ima različitih kuhinja i uticaja i iz Evrope, ali i sa drugih kontitenata. Napomenula je da je veliki uticaj mediteranske hrane kao i da u Izraelu ima hrane i kuhinja sa Balkana, iz Evrope, Amerike, Jermenije, Irana i iz još mnogo država i sa drugih kontinenata. Kada je u pitanju balkanska kuhinja, istakla je da se u Izraelu jede burek i baklava i da takođe ima hrane koja je poreklom iz Turske. Kao jedan veliki uticaj na izraelsku kuhinju navela je mediteransku kuhinju.

    Član Gradskog veća za privredu i turizam Grada Novog Sada, Milorad Radojević, napomenuo je da prednost što se tiče Vojvodine i Novog Sada, kada je u pitanju gastronomija, treba da bude kvalitet hrane.

    "Što više treba raditi na promociji i marketingu, kvalitetu proizvoda, i edukaciji kako proizvođača, tako i potrošača. Ova konferencija je dobra prilika da čujemo neke novine, i da iskustva koja danas steknemo uspešno primenimo u praksi. Grad Novi Sad nastavlja da podržava lokalne proizvođače, organske, i one sa zaštićenim geografskim poreklom, jer smatramo da možemo da ponudimo kvalitet, i to je ono sa čim treba da nastupamo na tržištu", rekao je Radojević.

    Konferenciju je otvorio panel "Hello, Big Apple – Serbia is back!" na kojem su učestvovali proizvođači koji će predstavljati Srbiju nakon osam godina na "Fancy Food Show" u Njujorku - "Vrtlari doo", "HappyHoney", "Suncokret", “Stanišić Bio”, "House Of Food" i "Moje gnezdo". U holu hotela, tokom konferencije, svi prisutni su imali priliku da degustiraju proizvode ovih proizvođača, kao i proizvođača članica Klastera "Vojvođanski dućan" čiji je rad i misiju predstavio predsednik upravnog odbora klastera, Mirko Veselinović.

    Na ovogodišnjoj konferenciji, po prvi put su dodeljenje "Food Talk Awards" najboljim kompanija u različitim kategorijama, a dobitnici su: Kategorija MLEKO I MLEČNI PRIZVODI - Kompanija IMLEK, Kategorija ZAMRZNUTI PREHRAMBENI PROIZVODI - Kompanija FRIKOM, Kategorija KONDITORSKI PROIZVODI - Koncern BAMBI, Kategorija TESTENINE - Kompanija DANUBIUS, Kategorija KUHINJSKI APARATI - Kompanija GORENJE, Kategorija VODA - AQUA VIVA, Kategorija MESNI PROIZVODI - Kompanija NEOPLANTA, Kategorija ORGANSKI PROIZVOD - Firma SUNCOKRET, Kategorija PRERAĐENO VOĆE I POVRĆE - Firma VRTLARI, Kategorija LEDENI ČAJ - Kompanija Coca Cola

    Gost konferencije bio je i svetska kulinarska zvezda i višestruko nagrađivani kuvar Ajk Zimer koji je održao prezentaciju pod nazivom "The Soul of a Chef". U nastavku programa razgovaralo se o tome kako se promoviše hrana, novom gastro bontonu, tajnama HORECA biznisa, novinari su se takmičili u PRESS Food Quizu.

    Tamara Ognjević, Artis Centar, govorila je o tome šta su jeli Nemanjići i srednjovekovnoj gastronomiji, mitovima, a tokom njene prezentacije publika je uživala u vinu "Car Dušan" vinarije Vizba Valadovo iz Makedonije.

    "Moja Kravica Food Talk 2018" tradicionalno je završen vinskim panelom tokom kojeg su učesnici i publika degustirali vina vinarija čiji su predstavnici učestvovali u panelu.

    Na konferenciji su učestvovali: Goran Milić, Ekrem Dupanović, Olivera Balašević, Maja Petrović Vitki gurman, Aleksandar Đuričić, Dušica Spasić, RTS, Vesna Laćarak, dnevni list "Danas", Marija Jovanović, NAXI Radio, Marina Jablanov, "Dnevnik", Stevan Kostreš, Vinarija "Kovačević", Milan Simić, Vinarija "Tikveš", Goran Kvrgić, McCMcCulloch Wines, Ljubica Radan, Msc agronomije i enolog, predsednica Vinske Akademije Srbije, Svetlana Kostić, Marketing & Communicatios Manager, MK Resort, Goran Kovačević, Hotel "Square Nine", Jovan Njegovan, Restoran "Sokače", Novi Sad, Kopaonik, Veljko Antonić , Hotel "Crown Plaza", Beograd, Jasmina Vekić - Restorani "Šaran" i "Kovač", Beograd, Milica Petković, Restoran "Tri Šešira", Beograd , Igor Belošević, restoran "Avala", Beograd i mnogi drugi.

    I ove godine domaći mlečni brend bio je Moja Kravica, koji predstavlja simbol kompanije Imlek, a proizvodi ovog brenda simbol su zdravlja, prirode i tradicije, zbog čega su kod potrošača stekli poverenje koje nema cenu. Široki asortiman proizvoda pod brendom Moja Kravica obuhvata mleko, čokoladno mleko, jogurt, kiselo mleko, kiselu pavlaku, krem sir, milkšejkove, maslac i proizvode Moja Kravica Kuhinjica. Svakako, najpoznatiji proizvod predstavlja Moja Kravica mleko bogatog ukusa, sa posebno odabranih najkvalitetnijih domaćih farmi, u kome su sačuvani svi prirodni hranljivi sastojci mleka, idealni za zdravu ishranu cele porodice.

    Konferenciju su podržali: Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam, Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, Grad Novi Sad - Gradska uprava za privredu i turizam, Kompanija Imlek i brend "Moja Kravica", hotel Sheraton Novi Sad, Vinarija Kovačević, Klaster "Vojvođanski dućan", Vinarija Vizba Valadovo iz Makedonije, Udruženje Bač u srcu Bačke.

  • Pročitajte i...
    DIGITAL 2022: Novi medijski sadržaji, nove advertazing kampanje su neophodni za nove generacije Održan drugi dan regionalne konferencije Digital 2022

    Regionalna konferencija o trendovima u telekomunikacijama i medijima Digital 2022 je otvorena juče u punoj sali Metropol Palace hotela a danas je nastavljena. Konferencija sa tradicijom od 2014. godine na jednom mestu okuplja tržišne lidere, poznavaoce telekomunikacija i predstavnike svih vrsta medija kao i sve čelne ljude industrija koje pokreću privredu u Srbiji.

    DIGITAL 2022: Nove generacije traže još naprednije digitalne tehnologije DIGITAL 2022: Nove generacije traže još naprednije digitalne tehnologije

    Regionalna konferencija o trendovima u telekomunikacijama i medijima Digital 2022 je otvorena 15. septembra 2022. u punoj sali Metropol Palace hotela. Konferencija sa tradicijom od 2014. godine na jednom mestu je opet okupila tržišne lidere, poznavaoce telekomunikacija i predstavnike svih vrsta medija kao i sve čelne ljude industrija koje pokreću privredu u Srbiji.

    Maja Rakovic među govornicima na Digital-u 2021. Maja Rakovic među govornicima na Digital-u 2021.

    Color Media Communications osmu godinu zaredom organizovala je Regionalnu konferenciju o trendovima u telekomunikacijama i medijima - DIGITAL 2021. Ovogodišnji Digital se realizovao u dva formata, online koji je prezentovan u četvrtak 16. septembra i petak 17. septembra, uživo u hotelu Metropol u Beogradu. Maja Rakovic, vlasnica i glavna i odgovorna urednica Naxi radija bila je jedna od učesnica panela.

    Digital 2021: Održana regionalna konferencija o trendovima u telekomunikacijama i medijima Digital 2021: Održana regionalna konferencija o trendovima u telekomunikacijama i medijima

    Color Media Communications osmu godinu zaredom organizovala je Regionalnu konferenciju o trendovima u telekomunikacijama i medijima - DIGITAL 2021. Ovogodišnji Digital se realizovao u dva formata, online koji je prezentovan u četvrtak 16. septembra i petak 17. septembra, uživo u hotelu Metropol u Beogradu.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: