-
Poslednjih 5 pesama
- Gibonni - Drvo
- Oliver Mandić - Odlazim, a volim te
- Tony Cetinski - Opet Si Pobijedila
- Riblja čorba - Evo ti za taksi
- Dino Merlin - Skoro Ce Zima
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoRuska salata sa piletinom i kukuruzom
Isprobajte različite varijante ove fenomenalne salate, uključujući i ovu sa piletinom i kukuruzom, koja nas je sve oduševila.
Aromatični pire od celeraMožda pire od celera nije prva stvar koju ćete poželeti da pripremite kao dodatak uz vaše glavno jelo, a li ipak imajte dve stvari na umu pre nego što odustanete. Pire od celera se služi u mnogim poznatim i visoko rangiranim restoranima i savršeno se uklapa uz meso. Takođe pire od celera je definitivno zdravija verzija.
-
ZdravljeUbrzajte metabolizam uz dva začina koja možete da dodate u kafu
Uz dva začina ne samo da možete da obogatite ukus kafe, već možete i da ubrzate vaš metabolizam.
Naučnici otkrivaju: Posebna ishrana može da uspori starenje mozgaIako za sada ne postoji način da se proces starenja mozga zaustavi, moguće je usporiti njegov pad, a nova studija ukazuje na ključnu ulogu nivoa šećera u krvi u brzini starenja mozga.
-
PutovanjaNajbolje destinacije za putovanja u 2025. godini!
Dvadeset članova redakcije magazina Travel + Leisure odabralo je 50 najboljih destinacija za 2025. godinu, a mi smo sa liste izdvojili deset destinacija koje će vam sigurno biti interesantne i privlačne. I dok su neke prilično udaljene i potrebna vam je ozbiljna organizacija da ih dobro upoznate, još uvek su na listi i one koje se nalaze u Evropi i koje su idealne za produženi vikend.
Najbolje zimske destinacije u Evropi ove sezone!Magazin TimeOut kreirao je listu najboljih destinacija za zimski period. Navodi se da moežete da birate mesta od severa Finske do fantastičnih ulica Španije, pa evo gde biste sve mogli da otputujete ove zime!
-
PreporučujemoPet prirodnih načina da održite svež miris u vašem domu
Ako želite da vaš dom uvek miriše sveže i prijatno, ali želite da izbegnete sintetičke osveživače vazduha, mnogobrojna su rešenja koja možete da isprobate. Evo pet efikasnih metoda za postizanje svežeg mirisa u vašem domu...
Cimet nije samo ukusan začin – isprobajte ga i kao sredstvo za čišćenjeCimet je verovatno jedan od najpopularnijih začina na svetu, cenjen zbog svog bogatog ukusa i mirisa. Dodajemo ga raznim jelima, od slanih do slatkih, ali mnogi ne znaju da ovaj začin ima i primenu u domaćinstvu – može biti vrlo koristan za čišćenje i osvežavanje prostora.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.18 117.00 117.81 CHF 124.68 125.56 126.44 USD 110.15 110.93 111.70
-
Na najbrži način očistite staklo u unutrašnjosti rerne
Možda vam se čini da je nemoguće očistiti staklo u unutrašnjosti rerne, ali zaista postoje trikovi koji će skratiti ovaj proces i učiniti ga lakim.
05-04-2024 | 09:49 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock, AndreyPopov
Ako ne znate kako da to uradite kako treba, cela vrata se mogu raspasti, a njihovo sastavljanje nakon čišćenja može biti težak proces.
Na sreću, savet objavljen na Instagramu čini ceo proces čišćenja veoma jednostavnim. Sve što vam treba je vaša pouzdana lepljiva traka, šrafciger i sredstvo za čišćenje stakla.
Pre čišćenja vrata rerne naučite kako da ih otvorite. Zapamtite da ih ne možete ih samo odvrnuti i sve rastaviti jer će se verovatno vrata raspasti. Zato počnite tako što ćete locirati gde treba da odvrnete pećnicu da biste je mogli rastaviti, ali prvo morate da koristite lepljivu traku.
Pre čišćenja vrata rerne naučite kako da ih otvorite. Zapamtite da ih ne možete ih samo odvrnuti i sve rastaviti jer će se verovatno vrata raspasti. Zato počnite tako što ćete locirati gde treba da odvrnete pećnicu da biste je mogli rastaviti, ali prvo morate da koristite lepljivu traku.
Za početak, zalepite spoljnu stranu vrata - uključujući ručku i spoljašnje staklo - pazeći da koristite komad dovoljno dugačak da se pričvrsti za unutrašnjost. Zatim odvrnite šrafove na vratima rerne. Kada se olabave, polako odlepite traku samo toliko da unutrašnjost vrata lako iskoči, ali tu traku držite na spoljnoj strani vrata.Nakon što otvorite vrata rerne, pažljivo podignite unutrašnjost nagore i počnite da čistite staklo. Jedna od najboljih stvari za čišćenje stakla je krpa od mikrovlakana, pa koristite jednu od njih kao i sredstvo za čišćenje prozora. Ako je jedna strana stakla teško dostupna, poprskajte papirni peškir sredstvom za čišćenje i provucite ga kroz otvor, a zatim zategnite držač na dnu i obrišite.
View this post on Instagram -
Pročitajte i...Sprečite stvaranje leda u zamrzivaču uz pomoć jednog jednostavnog trika
Nakupljanje leda u zamrzivaču najčešće nastaje zbog prekomerne vlage koja ulazi u uređaj ili nepravilnog pakovanja namirnica. Da biste izbegli ovaj problem, važno je da pravilno skladištite hranu i obezbedite odgovarajuće uslove u zamrzivaču.
Pet trikova za savršeno čisto staklo na rerni!Staklo rerne se brzo prlja, pa je potrebno često čišćenje. Rerne bi trebalo čistiti svaka tri meseca, ali se može desiti da zahtevaju i češće održavanje ako se intenzivno koriste. Velike porodice koje svakodnevno koriste rernu možda će morati da je čiste još češće, kako bi izbegle taloženje hrane i masnoće, ali i osigurale njeno efikasno funkcionisanje.
Ove sobne biljke su najbolji čistači vazduha!Sobne biljke, osim što ulepšavaju prostor i donose osećaj smirenosti, pružaju i brojne druge pozitivne efekte na naše okruženje i zdravlje. Njihova uloga postaje posebno značajna tokom zimskih meseci, kada zbog hladnog vremena provodimo više vremena u zatvorenim prostorima. Iako možda nisu toliko efikasne kao industrijski prečišćivači vazduha, sobne biljke mogu doprineti boljoj kvaliteti vazduha u domu, smanjujući nivo zagađivača i povećavajući količinu kiseonika.
Efikasni trikovi koji nam pomažu da vratimo mekoću starim džemperima!Nakon dužeg nošenja, džemperi često postaju grubi na koži, gube mekoću, a ponekad se i skupljaju. Međutim, to ne znači da je vreme da ih bacite. Postoji nekoliko jednostavnih trikova koji će vaš omiljeni džemper vratiti u prvobitno stanje, čineći ga ponovo mekanim i prijatnim za nošenje.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: