Slušate: Vikend uz Naxi

Pesma: Željko Bebek - Mene tjera neki vrag

Vikend uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Željko Bebek - Mene tjera neki vrag
    2. Eva Braun - Odvedi me iz ovog grada
    3. Riblja čorba - Kada padne noć
    4. Jelena Tomašević - Radio svira za nas
    5. Sladjana i Dado - Princeza
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Suzana Lukić - Četvrtak - Mojih 50
    2. 17. april - 1 - Dodir noći
    3. 17. april - 2 - Dodir noći
    4. 17. april - 3 - Dodir noći
    5. Suzana Lukić - Sreda - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Omiljeni kolač: Trileće Omiljeni kolač: Trileće

    Za ljubitelje sočnih i starinskih kolača donosimo recept koji će vas oduševiti.

    Popularne kupus kifle Popularne kupus kifle

    Kupus kifle zapravo ne sadrže kupus kao glavni sastojak, a ime su dobile isključivo zbog svog izgleda.

  • Zdravlje
    Korisni saveti za prevenciju visokog pritiska Korisni saveti za prevenciju visokog pritiska

    Veća je verovatnoća da ćete imati visok krvni pritisak zbog genetike, starosti i ako imate određena pridružena zdravstvena stanja. Lečenje obično uključuje terapiju lekovima,ali postoji mogućnost da regulišete pritisak i prirodnim metodama, takođe postoje i saveti koji mogu da pomognu da održavate normalan krvi pritisak kroz godine.

    Šest simptoma koji ukazuju na nedostatak proteina Šest simptoma koji ukazuju na nedostatak proteina

    Proteini su veoma važni za celokupno funkcionisanje organizma, a mnogima od nas nisu poznati simptomi koji ukazuju na njihov nedostatak.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Planiramo letovanje: Tri ostrva u Grčkoj koja možete da posetite Planiramo letovanje: Tri ostrva u Grčkoj koja možete da posetite

    U Grčkoj, Mediteranskom dragulju, leže brojna ostrva koja očaravaju svojom raznolikošću i lepotom. Tri ostrva koja se ističu po svojoj jedinstvenosti, a nisu toliko tolika isforsirana mogu da posluže kao ideja za letovanje ove godine.

    Letujete u hotelu? Ovo su nepristojne navike kojih odmah treba da se oslobodite Letujete u hotelu? Ovo su nepristojne navike kojih odmah treba da se oslobodite

    Najverovatnije ste i sami svesni da neke navike nije dobro negovati ako ste na putovanju, a posebno ako gostujete u hotelu.

  • Preporučujemo
    Zašto nije dobro da držimo jaja u vratima frižidera? Zašto nije dobro da držimo jaja u vratima frižidera?

    Jaja najčešće držimo na polici pri vratima frižidera. To je sasvim prihvatljivo, ako ih redovno koristimo, ali ako nemamo običaj da svakodnevno pripremamo jaja, ovo nije baš najbolja opcija.

    Jednostavni saveti za sezonsko sređivanje garderobera Jednostavni saveti za sezonsko sređivanje garderobera

    Sa promenom vemena prirodno se javlja potreba svakog od nas za sređivanjem. Kada dođe proleće ovo se odnosi na generalno sređivanje kuće, ali i na sređivanje garderobera, odlaganje zimske odeće i odeće koju više nećemo nositi.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.33 117.15 117.97
    CHF 120.42 121.27 122.12
    USD 109.33 110.10 110.87
Muzika
  • Konkurs za Beogradsko proleće otvoren do 15. februara Konkurs za Beogradsko proleće otvoren do 15. februara

    „Festival zabavne i pop muzike“ koji je skoro najavio svoj povratak na velika vrata prestoničke festivalske scene - „Beogradsko proleće 2022“ probudio je veliko interesovanje neafirmisanih autora, ali i već poznatih muzičkih imena. Naime, od 05. januara na konkurs putem veb adrese prijava@beogradskoprolece.rs do sada se prijavio veliki broj kompozitora sa još uvek neobjavljenim numerama, a za učešće na festivalu zainteresovan je i veliki broj poznatih muzičkih imena među kojima su Nataša Bekvalac, Dženan Lončarević, Željko Vasić, Boris Režak i Bojana Stamenov.

  • Jasna Zlokić ima novi singl Jasna Zlokić ima novi singl

    Jasna Zlokić, pop diva predstavila je baladu "Topli osmijeh".

  • Boris Novković predstavio Srebro Boris Novković predstavio Srebro

    Boris Novković, jedan od najpopularnijih kantautora u regionu, godinu je započeo s novim singlom i spotom. "Srebro" je autorska pesma koja se odmah nametnula kao jedan od glavnih aduta s novog albuma. Nakon dve pitke pop pesme, "Ljeto je" i "Moja djevojka", "Srebro" je jedna od onih u kojoj se najbolje ocrtava Borisova autorska veština i produkcijski angažman Hrvoja Prskala.

  • Novo muzičko putovanje The Frajli Novo muzičko putovanje The Frajli

    Nakon deset godina od objave svog prvog albuma, naziva „Naš prvi album sa putovanja”, The Frajle su posegnule u svoje blago i odabrale muzičke dragulje kojima su dale novi sjaj. Popularne Novosađanke nedavno su ušle u studio i u jednom dahu, uživo s bendom, otpevale petnaest pesama i snimile svoj novi album pod nazivom „Pozdrav iz Novog Sada”.

  • Aleksandra Radović: Night Soul Session u susret Novoj godini Aleksandra Radović: Night Soul Session u susret Novoj godini

    Proslavljena pevačica Aleksandra Radović rešila je da u susret obeležavanja ulaska u Novu 2022. godinu, publici predstavi izvođenje uživo tri velika hita.

  • Željko Samardžić novom pesmom budi praznični duh Željko Samardžić novom pesmom budi praznični duh

    Željko Samardžić je u susret prazničnoj sezoni predstavio novu baladu naziva "Oprosti ako tražim previše".

  • Kultni hit u akustik live spotu Kultni hit u akustik live spotu

    Van Gogh objavio je spot akustik verzije pesme "Mama" sa koncerta održanog u Kombank dvorani 2019. godine. Ovaj singl ujedno je najava ekranizovanog akustik koncerta u kome će publika uskoro imati prilike da uživa.

  • Jasna Gospić i Boris Režak predstavili reinterpretaciju kultnog hita Jasna Gospić i Boris Režak predstavili reinterpretaciju kultnog hita

    Pesma naziva "Volim te" predstavlja reinterpretaciju popularnog evergrin hita "Something stupid" koju su davne 1966. godine otpevali Frenk i Nensi Sinatra, a sada su novu emociju doneli Jasna Gospić i Boris Režak.

  • The Frajle objavile singl Tamburaši The Frajle objavile singl Tamburaši

    Singl Tamburaši je muzički novitet popularnog sastava "The Frajle", a reč je o strastvnoj pesmi posvećenoj ljubavi i izdaji, a kako se ukazuje u zvaničnom saopštenju, njenom objavom sve su žene dobile svoju kafansku pesmu.

  • Pogledajte novi spot Petra Graša Pogledajte novi spot Petra Graša

    Petar Grašo predstavio je novu pesmu "Jel ti reka ko", za koju je objavio i video spot.

  • Ana Stanić objavila maksi singl Moja Nova godina Ana Stanić objavila maksi singl Moja Nova godina

    Ana Stanić je objavila maksi singl Moja Nova godina sa tri nove autorske novogodišnje pesme.

  • Nina Badrić predstavila novu pesmu i spot: Ne bežim od autorskog rukopisa Nina Badrić predstavila novu pesmu i spot: Ne bežim od autorskog rukopisa

    Slušaoci Naxi radija danas su imali priliku da premijerno čuju novu pesmu Nine Badrić "Pamtim", a predstavljen je i spot.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10