Slušate: Jutro uz Miloša Lazića

Pesma: Petar Grašo - Voli Me

Jutro uz Miloša Lazića
Naxi Radio
U ritmu Beograda
  • Dečiji sajam okupio celu porodicu uz zabavu za najmlađe Dečiji sajam okupio celu porodicu uz zabavu za najmlađe

    30. Lilly junior dečiji sajam održan je u subotu i nedelju, 24. i 25. decembra u Galeriji okupivši veliki broj posetilaca.

  • Veliki broj posetilaca Zimske bajke Veliki broj posetilaca Zimske bajke

    Rekordnih 200 hiljada ljudi proteklog vikenda posetilo je Zimsku bajku - čarobni beogradski praznični festival! Ovo je tek početak najlepše praznične manifestacije, a u Savskom parku Beograda na vodi, sprema se bogat program i u susret novogodišnjim praznicima.

  • JDP: Večeras premijera predstve Tit Andronik JDP: Večeras premijera predstve Tit Andronik

    Premijera predstave Tit Andronik Vilijama Šekspira u režiji Andraša Urbana biće održana večeras, 26. decembra u 20h na Sceni "Ljuba Tadić".

  • Vlado Georgiev u Belexpocentru Vlado Georgiev u Belexpocentru

    Vlado Georgiev održaće sutra, 23. decembra koncert u Belexpocentru s početkom u 20h.

  • Rock Star Fest ovog vikenda u Beogradu Rock Star Fest ovog vikenda u Beogradu

    U četvrtak, 22. decembra u Hali 4 Beogradskog sajma s početkom u 19h održaće se Rock Star Fest.

  • Premijera Pučinijeve opere Turandot Premijera Pučinijeve opere Turandot

    Opera Đakoma Pučinija Turandot, pod dirigentskom upravom Stefana Romanija, u režiji Marija Pavla del Monaka, biće premijerno izvedena 23. decembra (19:30h) u Narodnom pozorištu u Beogradu i 30. decembra (19:30h) u zemunskom Madlenianumu.

  • Lords of The Sound prvi put u Srbiji Lords of The Sound prvi put u Srbiji

    Internacionalni koncertni spektakl, “Lords of the Sound” stiže prvi put u Srbiju krajem januara 2023. kada će izvesti svima omiljene filmske numere na koncertu naziva “Muzika Hansa Cimera”. Koncerti će biti održani 29. januara u Novom Sadu (Srpsko narodno pozorište) i 30. januara u Beogradu (MTS Dvorana).

  • Novogodišnji filmski matine uz besplatne projekcije Novogodišnji filmski matine uz besplatne projekcije

    Novogodišnji filmski matine za najmlađe, kao deo "Beogradske zime", koji je u mts Dvorani zaživeo još 2019. godine biće održan i ove zime od 15. decembra do 15. januara.

  • Magija je tu:  Zimska bajka je zvanično počela Magija je tu: Zimska bajka je zvanično počela

    U četvrtak, 15. decembra na Savski park Beograda na vodi spustila se praznična magija i zvanično je otvorena Zimska bajka! Predstoji čitav mesec prazničnog raspoloženja i čarobne zimske atmosfere koja će zagrejati srca posetilaca u predstojećim hladnim danima.

  • 30. Lilly junior dečiji sajam: Omiljena manifestacija mališana stiže u grad 30. Lilly junior dečiji sajam: Omiljena manifestacija mališana stiže u grad

    Kraj godine nam donosi prazničnu magiju, a da dečija sreća bude još veća u subotu i nedelju, 24. i 25. decembra u Galeriji će se održati omiljena manifestacija svih mališana – Dečiji sajam!

  • Zimska bajka: Bogat program i praznici za pamćenje Zimska bajka: Bogat program i praznici za pamćenje

    Jedan od najautentičnijih delova Beograda - Savski park Beograda na vodi – od 15. decembra do 15. januara biće pretvoren u čarobnu zimsku bajku – mesto za najlepše praznične događaje, ispunjene dobrom hranom, još boljom muzikom i magijom za sve uzraste i ukuse.

  • Generacija 5 koncertom proslavila 45 godina postojanja Generacija 5 koncertom proslavila 45 godina postojanja

    Sinoć je u mts Dvorani poznata beogradska rock grupa, Generacija 5, na najlepši način obeležila četiri i po decenije karijere, a kao specijalni gosti na koncertu su se pojavili legende domaće rock scene Dado Topić i Bora Đorđević.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10