-
Poslednjih 5 pesama
- Colonia - Njeno ime ne zovi u snu
- Željko Joksimović - Ledja o ledja
- Oliver Mandić - Pomagajte drugovi
- Toše Proeski - Vo kosi da ti spijem
- Riblja čorba - U dva ce cistaci odneti djubre
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoNajukusnije lovačke šnicle
Mnogima omiljeno jelo iz detinjstva nije teško pripremiti. Dovoljno je samo da pratite recept i uživaćete u najlepšim i najukusnijim lovačkim šniclama.
Zdrava salata sa sirom i jagodamaOva salata je savršena kombinacija slatkog i slanog, sa dodatkom hrskavih orašastih plodova za dodatnu teksturu.
-
ZdravljeKorisni saveti za prevenciju visokog pritiska
Veća je verovatnoća da ćete imati visok krvni pritisak zbog genetike, starosti i ako imate određena pridružena zdravstvena stanja. Lečenje obično uključuje terapiju lekovima,ali postoji mogućnost da regulišete pritisak i prirodnim metodama, takođe postoje i saveti koji mogu da pomognu da održavate normalan krvi pritisak kroz godine.
Sezona jagoda: Evo koliko su zapravo zdraveJagode su mnogima omiljeno voće, ali je bitno da znate da su ujedno i jedna od najzdravijih namirnica.
-
PutovanjaSedam sjajnih razloga da posetite Bratislavu
U Bratislavi, prestonici Slovačke, proleće nudi čarobne doživljaje i nezaboravne trenutke za sve posetioce. Bez obzira da li ste ljubitelj umetnosti, avanture na otvorenom ili istraživanja bogate istorije grada, Bratislava ima mnogo toga da ponudi.
Planiramo letovanje: Tri ostrva u Grčkoj koja možete da posetiteU Grčkoj, Mediteranskom dragulju, leže brojna ostrva koja očaravaju svojom raznolikošću i lepotom. Tri ostrva koja se ističu po svojoj jedinstvenosti, a nisu toliko tolika isforsirana mogu da posluže kao ideja za letovanje ove godine.
-
PreporučujemoRešite se korova na prirodan način
Proleće je tu, a mnogi su već zauzeti radovima u vrtu. Jedna od najbitnijih stvari koju bi trebalo da uradimo na početku sezone svakako je uništavanje korova.
Zašto nije dobro da držimo jaja u vratima frižidera?Jaja najčešće držimo na polici pri vratima frižidera. To je sasvim prihvatljivo, ako ih redovno koristimo, ali ako nemamo običaj da svakodnevno pripremamo jaja, ovo nije baš najbolja opcija.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.35 117.17 117.99 CHF 119.67 120.52 121.36 USD 109.19 109.96 110.73
-
Svinjetina sa kajmakom
Obrok za prave gurmane.
11-04-2016 | 12:15 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-stockfotocz
Sastojci:
- 5 šnicli svinjskog vrata
- 150 g starog kajmaka
- 7 češnjeva belog luka
- 1 glavica crvenog luka
- 3 velika krompira
- 3 šargarepe
- 2 velike sveže zelene paprike
- 1 kocka za supu
- 400 ml vode
- malo soli i bibera
- 1 kašika vinskog sirćeta
- 1 kašika brašna
- ulje
Priprema: Uključite rernu na 200 ̊C. Napraviti marinadu od izgnječenog belog luka, malo soli (manje od pola kašičice) i 3 kašike ulja. Svinjske šnicle od vrata sa obe strane premazati ovom marinadom i ostaviti ih tako dok ne pripremite povrće. Glavicu crvenog luka presecite na pola, a zatim ga iseckajte na rebarca. Paprike očistite od peteljki pa onda isecite na kolutove. Oljušteni krompir isecite na krugove. Šargarepe izrezite na štapiće. Svo iseckano povrće malo posolite, pobiberite po ukusu i sve dobro promešajte. U četvrtastu vatrostalnu činiju sipajte vrlo malo ulja, a zatim u nju prebacite svo povrće i lepo ga rasporedite. -
Pročitajte i...Aromatična, marinirana junetina
Evo jednog jednostavnog recepta za mariniranu junetinu sa krompirom. Savršen izbor za ručak ili večeru...
Tortilja sa piletinom i rukolomNajjednostavniji ručak koji možete da napravite može da bude i izuzetno ukusan i zdrav. Isprobajte ovaj recept za neobične tortilje.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: