-
Poslednjih 5 pesama
- Mirzino Jato - Apsolutno tvoj
- Plavi orkestar - Sačuvaj zadnji ples za mene
- Riblja čorba - Dobro jutro
- Tony Cetinski - Cuvam Ljubav
- Massimo Savic - Neka Ti Plove Brodovi
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoRuska salata sa pršutom
Ruska salata tradicionalno se priprema za praznike, a nekada nije loše eksperimentisati sa ukusima i probati malo drugačije varijante jela koja su nam poznata. Ako volite eksperimente u kuhinji, slobodno dodajte pršutu u poznatu salatu.
-
ZdravljeAko brinete o zdravlju smanjite unos soli: Ova količina je dozvoljena na dnevnom nivou
Prema Svetskoj zdravstvenoj organizaciji, hipertenzija je vodeći faktor rizika za kardiovaskularne bolesti i smrtnost.
Ubrzajte metabolizam uz dva začina koja možete da dodate u kafuNajveći broj ljudi započinje dan uz ovaj popularan napitak. Uz dva začina ne samo što možete da obogatite ukus kafe, već možete i da ubrzate vaš metabolizam.
-
PutovanjaNeobičan hotel u Londonu: Ljudi plaćaju lošu uslugu, a osoblje ih vređa!
Noćenje u hotelu Karen košta 220 evra, ali ovde osoblje nije ljubazno. Upravo suprotno, jer koncept u kome se gost vređa i dobija minimalnu uslugu funkcioniše savršeno.
Sejšeli: Oaza prirodnih čuda u Indijskom okeanuMnogobrojni ljubitelji prirode, egzotike, predivnih plaža i tirkiznog mora sigurno su već posetili Sejšele. Oni koji još uvek nisu imali priliku da vide ovo čarobno mesto u ovom tekstu će samo pronaći dodatne razloge da ga posete.
-
PreporučujemoNajlakši način da očistite fuge i pločice u kuhinji
Napravite samo sredstvo koje će vam pomoći da se lako otarasite naslaga masnoće i prljavštine na pločicama.
Sačuvajte svežinu i hrskavost zelene salateDa li se i vama desilo da vam zelena salata istruli posle samo dva dana? To će se verovatno desiti ako je ne skladištite pravilno. Uz trik koji vam predstavljamo, a za koji su vam potrebni samo papirni ubrusi salata može da ostane sveža i do pet dana.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.29 117.11 117.93 CHF 119.02 119.86 120.70 USD 107.99 108.75 109.51
-
Razvoj savremenog čoveka: Izložba Geneza
U Galeriji ULUS-a 7. oktobra Predrag Popara objedinjuje radove u periodu od dve godine baveći se pitanjem razvoja savremenog čoveka i njegovih ubrznih promena kako na nivou duhovnog tako i na nivou biološkog bića. Izložba će biti otvorena za posetioce od 19 časova.
06-10-2015 | 13:11 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Autor/Predrag Popara
Otkrića u savremenoj nauci doprinose vrtoglavoj promeni na DNA lancu života i utiču na sredinu oko nas.Te promene iako donose mnoge prednosti ipak postaju prebrze u prirodnom lancu života koji nas okružuje i postavlja pitanje o posledicama koje mogu doneti neželjene efekte po živi svet kakav danas poznajemo. Svečanom otvaranju izložbe prisustvovaće H.H. Prince Şerban Dimitrie Sturdza i Adina Zorzini / direktor i glavni kustos Zorzini Gallery.Predrag Popara
Rođen je 1973. godine u Trebinju, BIH. Diplomirao na Fakultetu Primenjenih umetnosti u Beogradu 1999. godine u klasi profesora Milana Blanuse i Vujacica Mirskog. Član ULUS-a od 2002. godine. -
Pročitajte i...Otvorena izložba četiri umetnika iz Slovenije u Galeriji Štab – Y SO SERIOUS?
U galeriji Štab otvorena je izložba četiri umetnika iz Slovenije, a u istoj će beogradska publika moći da uživa sve do 14. novembra 2023. godine.
“(Sa)vremenost kamena”: Izložba koju ne bi trebalo da propustiteU petak, 15. septembra u 19 časova 2023. godine biće otvorena izložba “(Sa)vremenost kamena” autora dr Rajke Bošković u Galeriji – legatu Milice Zorić i Rodoljuba Čolakovića.
Antifašistički školski priručnik: Otvorena velika izložba u Institutu ServantesIzložba „Antifašistički školski priručnik“, na kojoj je predstavljeno remek-delo Maurisija Amstera i Valtera Rojtera, otvorena je 12. septembra u Institutu Servantes u Beogradu.
24Kitchen Piknik u Bašti: Bogata gastronomska ponuda uz sjajan muzički programPrvi vikend u septembru donosi pravu poslasticu za sve ljubitelje prirode, dobre muzike i ukusnih zalogaja! Manifestacija 24Kitchen Piknik u Bašti po treći put održaće se 2. i 3. septembra u Botaničkoj bašti Jevremovac.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: