-
Poslednjih 5 pesama
- Doris Dragović - Krivi ljudi
- Poslednja igra leptira - Srce od meda
- Djavoli - Vino noći
- Hari Mata Hari - Tvoje je samo to sto das
- Osvajači - Mozda nebo zna
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoŠarena pita od povrća i jaja
Donosimo vam recept za jelo sa jajima koje se izuzetno brzo priprema i istovremeno je jako zdravo.
-
ZdravljeSaveti za dobar san: Izbegavajte uspavljivanje pored televizora
Stručnjak za spavanje Trevor Cooke upozorava da veštačko svetlo sa TV ekrana može da poremeti prirodni ciklus spavanja i buđenja vašeg tela.
Poboljšajte funkciju štitne žlezde dodavanjem 5 esencijalnih nutrijenata vašoj ishraniPrema rečima nutricionistkinje Lovneet Batre, „Uravnotežena ishrana je važna za održavanje zdravih funkcija štitne žlezde“.
-
PutovanjaKoje zemlje su za mlade ljude najsrećnije? Srbija je zauzela visoko mesto
Nedavno je objavljena lista najsrećnijih zemalja sveta za 2024. godinu. Interesantno je to što ova lista izgleda veoma zanimljivo jer obauhvata isključivo impresije mladih ljudi starosti do 30 godina...
Lista "najspokojnijih destinacija" koje možete da posetiteBritanska osiguravajuća kuća MoneySuperMarket formirala je listu najmirnijih gradova na svetu tako što je kreirala "indeks mira" za otkrivanje destinacija sa najviše i najmanje opuštajućih mesta.
-
PreporučujemoBlistavo i čisto stakleno posuđe uz pomoć jednog trika
Održavanje staklenog posuđa bez mrlja od sušenja može da bude izazov, ali postoji jednostavan trik koji će osigurati besprekoran sjaj.
Pirinač u kupatilu: Neobičan trik za višestruku koristVećina ljudi drži pirinač u kuhinji, ali da li ste znali da ga držanje u kupatilu može biti iznenađujuće korisno?
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.36 117.18 118.00 CHF 118.72 119.56 120.39 USD 107.50 108.26 109.02
-
Ražnjići od pečenog povrća
Povrće ispečeno na roštilju može biti veoma ukusno.
07-12-2016 | 13:35 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-Andrea Skjold Mink
Sastojci:
- 200 gr patlidžana,
- 200 gr tikvica,
- 10 zelenih maslinki,
- 10 g soli, 5 g bibera, 0,5 dl maslinovog ulja
- 1 veći paradajz
- 1 veći krastavacPriprema: Oprati povrće i iseći ga na kockice, kolutove, u zaviosnosti od teksture povrća (paradajz i krastavac na kolutove, patlidžan i tikvice na kockice). Isečeno povrće posuti solju i ostaviti da se ocedi. Ne zaboravite da iz maslina izvadite koštice. Na štapić za ražnjić ređajte povrće. Pecite desetak minuta na električnom roštilju na umerenoj vatri, uz povremeno okretanje.
-
Pročitajte i...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: