Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Tony Cetinski - Budi uz mene

Noć uz Naxi
Naxi Radio
U ritmu Beograda
  • Кnjiga o Milutinu slavi godinu dana od premijernog izvođenja Кnjiga o Milutinu slavi godinu dana od premijernog izvođenja

    Monodrama Кnjiga o Milutinu, Danka Popovića u režiji Egona Savina i produkciji Zvezdara teatra, 11. novmebra obeležiće godinu dana od svog premijernog izvođenja. Priča o Milutinu Ostojiću, kog tumači Nenad Jezdić, je u ovom periodu izvedena čak 75 puta na matičnoj sceni, kao i na gostovanjima u zemlji i regionu. Na sceni Zvezdara teatra, komad je pogledalo više od 10 000 posetilaca.

  • 66 godina Ateljea 212 66 godina Ateljea 212

    Atelje 212 obeležava 66 godina. Pozorište Atelje 212 započelo je svoj život 12. novembra 1956. godine, premijernim koncertnim izvođenjem Geteovog “Fausta” u režiji Mire Trailović, u kome su igrali Marija Crnobori, Mata Milošević, Viktor Starčić i Ljubiša Jovanović, u maloj sali stare zgrade “Borbe” u kojoj je bilo samo 212 stolica u gledalištu.

  • Srpska Mata Hari: Premijera filma Vera Srpska Mata Hari: Premijera filma Vera

    Premijera filma "Vera" biće održana u sredu, 9. novembra u Cineplexx Galerija Belgrade bioskopa, kada će se publici pokloniti i ekipa filma, a zbog velikog interesovanja zakazane su dve projekcije u 20:00 i 20:30h.

  • Zimska bajka od 15. decembra u Beogradu Zimska bajka od 15. decembra u Beogradu

    Od ove zime Beograd će biti bogatiji za festival “Zimska bajka”, koji u naš grad vraća praznični duh i donosi radost i čaroliju omiljenih novogodišnjih priča. Mesec dana bogatog programa za decu i odrasle, u Beogradu na vodi, podsetiće nas zašto su praznici najlepši deo godine!

  • 50. Beogradska nedelja mode započela multimedijalnom izložbom 50. Beogradska nedelja mode započela multimedijalnom izložbom

    U petak 4. novembra je multimedijalnom izložbom u jedinstvenom prostoru Silosa na Dorćolu započet L’Oreal Fashion Week, 50. izdanje Beogradske nedelje mode. Izložba će biti otvorena do 20. novembra, petkom i subotom od 18 do 21, nedeljom od 12 do 21 čas. Biće organizovano i vođenje kroz izložbu od strane Nenada Radujevića, osnivača i direktora Belgrade Fashion Week-a.

  • Samardžić: Tri koncertne večeri u Beogradu Samardžić: Tri koncertne večeri u Beogradu

    Beograđani će ove zime u pesmama Željka Samardžića uživati tri dana 23, 28. i 29. decembra, najavljeno je danas na konferenciji za medije.

  • Divna Ljubojević i Melodi na Kolarcu Divna Ljubojević i Melodi na Kolarcu

    Pesma Heruvima naziv je koncerta kojim će Divna Ljubojević i Hor i studio za duhovnu muziku MELÓDI, zajedno sa publikom, obeležiti značajan jubilej - 30 godina stvaralaštva u Zadužbini Ilije M. Kolarca u Beogradu, 24. novembra 2022. godine, s početkom u 20 časova.

  • Zlatko Burić otvara 18. Slobodnu zonu Zlatko Burić otvara 18. Slobodnu zonu

    Hrvatski glumac sa uspešnom internacionalnom karijerom, koji igra jednu od vodećih uloga u filmu Trougao tuge Rubena Estlunda, Zlatko Burić biće gost na svečanom otvaranju 18. Filmskog festivala Slobodna zona, otkrio je Rajko Petrović, direktor i selektor na održanoj konferenciji za novinare.

  • Hari Mata Hari: I drugi koncert u mts Dvorani Hari Mata Hari: I drugi koncert u mts Dvorani

    Nakon što je rasprodao prvi koncert zakazan za 16. decembar, Hari Mata Hari zapevaće Beograđanima i 27. decembra, kada će održati još jedan koncert u organizaciji mts Dvorane.

  • Svečano otvoren 54. BEMUS Svečano otvoren 54. BEMUS

    54. Beogradske muzičke svečanosti – BEMUS svečano su otvorene 1. novembra 2022. u velikoj Sali Kolarčeve zadužbine u organizaciji Centra beogradskih festivala.

  • Sutra počinje 54. BEMUS! Sutra počinje 54. BEMUS!

    Ovogodišnje izdanje najstarijeg i najznačajnijeg muzičkog festivala u Srbiji otvara koncert slavnog velškog bas-baritona Brina Terfela uz Festivalski orkestar “Virtuozi”, dirigenta Bojana Suđića i gošću Sofiju Petrović, sopran, 1. novembra u Kolarčevoj zadužbini u 20 časova.

  • Čuvari istorije: Saznajte više o Kosančićevom vencu Čuvari istorije: Saznajte više o Kosančićevom vencu

    U saradnji sa Zavodom za zaštitu spomenika kulture Grada Beograda, Grada Beograda i Ministarstva za inovacije i tehnološki razvoj, Produkcija OKOLO i Clear Point realizovali su projekat “Čuvari istorije – Kosančićev venac” koji kroz savremenu digitalnu formu, obogaćenu kulturnim sadržajima i multimedijalnim informacijama, predstavlja istorijsko-kulturnu celinu Kosančićev venac.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10