Slušate: Dodir noći

Pesma: Tony Cetinski - Jednom u zivotu

Dodir noći
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Tony Cetinski - Jednom u zivotu
    2. Aerodrom - Obicna ljubavna pesma
    3. Trio rio - Dodji u 5 do 5
    4. Viktorija - Daj, ne pitaj
    5. Aleksandra Radović - Dok Disem
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Jurica Pađen - Sreda - Mojih 50
    2. 23. april - 1 - Dodir noći
    3. 23. april - 2 - Dodir noći
    4. 23. april - 3 - Dodir noći
    5. Jurica Pađen - Utorak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Recept za starinski slatki kupus Recept za starinski slatki kupus

    Kada stignu hladniji dani svi volimo da pojedemo nešto "na kašiku". Baš zato vam danas donosimo jednostavan recept za slatki kupus sa junetinom, jelo koje mnoge od nas vraća u detinjstvo...

    Najukusnije lovačke šnicle Najukusnije lovačke šnicle

    Mnogima omiljeno jelo iz detinjstva nije teško pripremiti. Dovoljno je samo da pratite recept i uživaćete u najlepšim i najukusnijim lovačkim šniclama.

  • Zdravlje
    Ambliopija ili Ambliopija ili "Lenje oko": Simptomi i na koja stanja sve može da ukaže?

    Lenje oko ili ambliopija je veoma čest problem sa vidom koji utiče na oči. Međutim, to takođe može biti znak ozbiljnih zdravstvenih problema kao što su dijabetes, Parkinsonova bolest i srčana oboljenja.

    Korisni saveti za prevenciju visokog pritiska Korisni saveti za prevenciju visokog pritiska

    Veća je verovatnoća da ćete imati visok krvni pritisak zbog genetike, starosti i ako imate određena pridružena zdravstvena stanja. Lečenje obično uključuje terapiju lekovima,ali postoji mogućnost da regulišete pritisak i prirodnim metodama, takođe postoje i saveti koji mogu da pomognu da održavate normalan krvi pritisak kroz godine.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Krakov: Raskošna istorija i neodoljivi šarm grada Krakov: Raskošna istorija i neodoljivi šarm grada

    Ovaj grad, nekadašnja prestonica Poljske, danas je epicentar kulture, obrazovanja i turizma u regionu.

    Sedam sjajnih razloga da posetite Bratislavu Sedam sjajnih razloga da posetite Bratislavu

    U Bratislavi, prestonici Slovačke, proleće nudi čarobne doživljaje i nezaboravne trenutke za sve posetioce. Bez obzira da li ste ljubitelj umetnosti, avanture na otvorenom ili istraživanja bogate istorije grada, Bratislava ima mnogo toga da ponudi.

  • Preporučujemo
    Ako želite da vam odeća dugo miriše nakon pranja zapamtite ove savete Ako želite da vam odeća dugo miriše nakon pranja zapamtite ove savete

    Postoje zanimljivi i vrlo jednostavni trikovi uz pomoć kojih možete da sačuvate svežinu i miris odeće.

    Pravo vreme za čišćenje klime: Uradite posao sami uz par saveta Pravo vreme za čišćenje klime: Uradite posao sami uz par saveta

    Možda su nas ove godine vremenske prilike iznenadile, pa su mnogi od nas bili primorani da uključe klimu i ranije. Iskoristite hladnije dane za njeno čišćenje, i imajte na umu da to možete da uradite i sami.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.34 117.16 117.98
    CHF 119.14 119.98 120.82
    USD 108.68 109.45 110.21
U ritmu Beograda
  • Premijera predstave Vatre u JDP-u Premijera predstave Vatre u JDP-u

    Premijera predstave predstave Vatre Marije Velasko, na osnovu proze „Vatre“ Margerit Jursenar u režiji Karme Portačeli biće održana u četvrtak 2. februara u 20.00 na Sceni „Ljuba Tadić“.

  • Lords of the Sound večeras u mts Dvorani Lords of the Sound večeras u mts Dvorani

    Internacionalni koncertni spektakl, “Lords of the Sound”, nakon sinoćnjeg koncerta u Novom Sadu, većeras će nastupiti beogradskoj mts Dvorani i izvesti filmske numere na koncertu naziva “Muzika Hansa Cimera”.

  • Najavljen program 16. Кustendorf-a Najavljen program 16. Кustendorf-a

    Šesnaesti filmski i muzički festival Кustendorf, vraća se u svoj zimski termin i održaće se od 25. do 29. januara 2023. godine na Mećavniku, Mokra Gora pod sloganom „Umetnost iznad svega“.

  • Virtuoz Steve Vai 27. aprila u mts Dvorani Virtuoz Steve Vai 27. aprila u mts Dvorani

    Jedan od najvećih rokenrol gitarista na svetu Steve Vai održaće koncert 27. aprila (20:30) u beogradskoj mts Dvorani, u organizaciji promoterske kuće Long Play.

  • Perpetuum Jazzile slavi 40 godina Perpetuum Jazzile slavi 40 godina

    Jedna od najvećih i najprepoznatljivijih vokalnih skupina na svetu Perpetuum Jazzile 2023. posvećuje obeležavanju 40 godina postojanja. Planiraju bogatu koncertu sezonu u regionu, Evropi, a 9.februara dolaze u Beograd na Kolarac gde će predstaviti nove obrade svetskih hitova.

  • Zimska bajka: Za kraj spektakularni koncert Dejan Petrović Big benda Zimska bajka: Za kraj spektakularni koncert Dejan Petrović Big benda

    Uz koncert Dejan Petrović Big benda i zvuke trube završava se praznični festival „Zimska bajka“ u Savskom parku Beograda na vodi. Koncert se održava u subotu 14. januara i počinje u 18 časova, a tokom celog vikenda posetioce očekuju sadržaji za celu porodicu, kao i najveselije klizalište na otvorenom, saopšteno je iz organizacije festivala.

  • Bregović, Tifa i Alen na dočeku Srpske Nove godine Bregović, Tifa i Alen na dočeku Srpske Nove godine

    Spektakularni doček Srpske nove godine uz besplatni koncert našeg poznatog muzičara Gorana Bregovića, sa specijalnim gostima Mladenom Vojičićem Tifom i Alenom Islamovićem, održaće se 13. januara, s početkom u 21 čas, na Trgu republike.

  • Peti međunarodni festival dokumentarnog filma početkom februara Peti međunarodni festival dokumentarnog filma početkom februara

    Peto izdanje međunarodnog festivala dugometražnog dokumentarnog filma DOK #5 biće održano od 2. do 5. februara u mts Dvorani.

  • Zbog velikog interesovanja po 2 koncerta Lords of the Sound u Beogradu i Novom Sadu Zbog velikog interesovanja po 2 koncerta Lords of the Sound u Beogradu i Novom Sadu

    Zbog velikog interesovanja domaće publike za koncertni spektakl Lords of the Sound - “Muzika Hansa Cimera”, zakazani su dodatni termini i u Beogradu i u Novom Sadu, navodi se u zvaničnom saopštenju.

  • Radno vreme zanatskih i trgovinskih objekata za vreme novogodišnjih i božićnih praznika Radno vreme zanatskih i trgovinskih objekata za vreme novogodišnjih i božićnih praznika

    Za vreme obeležavanja novogodišnjih i božićnih praznika zanatski i trgovinski objekti radiće po izmenjenom radnom vremenu.

  • 100. predstava Brod plovi za Beograd 100. predstava Brod plovi za Beograd

    Raspevana i zabavna predstava u kojoj glumci pevaju, a publika uživa u najvećim hitovima i podseća se zaboravljenih pesama koje smo svi voleli! Nastala po ideji i u režiji Gorice Popović „Brod plovi za Beograd“ se tradicionalno izvodi svakog decembra, već 23 godine u Ateljeu 212, a ove godine, u petak 30. decembra biće izvedena 100-ti put na radost publike i svih izvođača.

  • Ulica otvorenog srca za početak Nove godine Ulica otvorenog srca za početak Nove godine

    Kao i svake godine, tako će i ovog 1. januara 2023. biti održana manifestacija „Ulica otvorenog srca”, najavljeno je iz Turističke organizacije Beograda, prenosi sajt beograd.rs.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10