-
Poslednjih 5 pesama
- Bijelo dugme - Padaju zvijezde
- Dejan Cukić - Julija
- Azra - Obrati Paznju Na Poslednju Stvar
- Tose I Antonija - Volim Osmjeh Tvoj
- Djordje Balašević - Osmeh se vratio u grad
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoTestenina sa tikvicama i slaninom
Ako nemate danas ideju za pripremu ručka, nemate previše vremena i sve vam je dosadilo, probajte ovaj jednostavni recept koji će vas oduševiti.
Recept za starinski slatki kupusKada stignu hladniji dani svi volimo da pojedemo nešto "na kašiku". Baš zato vam danas donosimo jednostavan recept za slatki kupus sa junetinom, jelo koje mnoge od nas vraća u detinjstvo...
-
ZdravljeSok koji može da vam pomogne u snižavanju krvnog pritiska
Verovatno nikada ne biste pomislili da sok može da vam pomogne u snižavanju povišenog pritiska, ali sada možete da razmotrite ovu opciju.
Ambliopija ili "Lenje oko": Simptomi i na koja stanja sve može da ukaže?Lenje oko ili ambliopija je veoma čest problem sa vidom koji utiče na oči. Međutim, to takođe može biti znak ozbiljnih zdravstvenih problema kao što su dijabetes, Parkinsonova bolest i srčana oboljenja.
-
PutovanjaPet najboljih evropskih nacionalnih parkova: Da li vam se dopada ovaj izbor?
Travel novinarka britanskog medija The Guardian Rejčel Dikson izdvojila je pet najboljih evropskih nacionalnih parkova, a vi svakako proverite da li vam se njen izbor dopada.
Krakov: Raskošna istorija i neodoljivi šarm gradaOvaj grad, nekadašnja prestonica Poljske, danas je epicentar kulture, obrazovanja i turizma u regionu.
-
PreporučujemoNapravite lopticu od folije i ubacite je u mašinu za pranje sudova
Otkrili smo genijalan trik koji se deli društvenim mrežama, a verovatno vam nikada ne bi pao na pamet.
Ako želite da vam odeća dugo miriše nakon pranja zapamtite ove savetePostoje zanimljivi i vrlo jednostavni trikovi uz pomoć kojih možete da sačuvate svežinu i miris odeće.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.34 117.16 117.98 CHF 118.77 119.60 120.44 USD 108.61 109.38 110.14
-
Novogodišnje pečenje
Novogodišnja proslava pravi je trenutak da pripremite ukusno pečenje.
27-12-2017 | 12:16 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-Milkos
Sastojci:
- 4-5 kg presetine
- 300 g svinjske masti
- 1 kašika supena biljnog začina - Kotanyi
- 1 kašika supena soli
- 3 dcl vode
- 2 dcl piva
- malo biljne soli sa biberom
- malo začina italijanska mešavina
- malo beli luk u granulama
- malo bosiljka
- malo mente
- malo mirođijePriprema: Kožicu zasecati uzduž i popreko do kosti.Dobro utrljati deo smeše začina. Okrenuti meso i zaseći izmedju rebara, na svako drugo rebro i isto utrljati ostatak začina. Tako pripremljeno uviti u alu-foliju i najlon i ostaviti da odstoji minimum 2 sata. Zagrejati pećnicu na 180 stepeni i staviti meso okrenuto na kožicu da se peče – Posle 10 minuta smanjiti temperaturu na 160 stepeni i peći 20 minuta. Prevrnuti meso, preliti sa malo vode i piva i peći 25 minuta. Posle 25 minuta ponovo preliti sa masnoćom u kojoj se peče i još malo podliti vodom. Nakon 15 minuta izvaditi iz rerne i prevrnuti da se ispeče deo kod rebara. Peći još 15 minuta i izvaditi iz rerne. Sačekati da se ohladi, seći i servirati uz krompir i salatu.
-
Pročitajte i...Testenina sa tikvicama i slaninom
Ako nemate danas ideju za pripremu ručka, nemate previše vremena i sve vam je dosadilo, probajte ovaj jednostavni recept koji će vas oduševiti.
Aromatična, marinirana junetinaEvo jednog jednostavnog recepta za mariniranu junetinu sa krompirom. Savršen izbor za ručak ili večeru...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: