-
Poslednjih 5 pesama
- Josipa Lisac - Noćna ptica
- Severina - Dobrodosao u klub
- Zana - Mladicu moj
- Ana Stanić - Grad
- Zdravko Čolić - Sto ti dadoh
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoOmiljeni kolač: Trileće
Za ljubitelje sočnih i starinskih kolača donosimo recept koji će vas oduševiti.
Popularne kupus kifleKupus kifle zapravo ne sadrže kupus kao glavni sastojak, a ime su dobile isključivo zbog svog izgleda.
-
ZdravljeKorisni saveti za prevenciju visokog pritiska
Veća je verovatnoća da ćete imati visok krvni pritisak zbog genetike, starosti i ako imate određena pridružena zdravstvena stanja. Lečenje obično uključuje terapiju lekovima,ali postoji mogućnost da regulišete pritisak i prirodnim metodama, takođe postoje i saveti koji mogu da pomognu da održavate normalan krvi pritisak kroz godine.
Šest simptoma koji ukazuju na nedostatak proteinaProteini su veoma važni za celokupno funkcionisanje organizma, a mnogima od nas nisu poznati simptomi koji ukazuju na njihov nedostatak.
-
PutovanjaPlaniramo letovanje: Tri ostrva u Grčkoj koja možete da posetite
U Grčkoj, Mediteranskom dragulju, leže brojna ostrva koja očaravaju svojom raznolikošću i lepotom. Tri ostrva koja se ističu po svojoj jedinstvenosti, a nisu toliko tolika isforsirana mogu da posluže kao ideja za letovanje ove godine.
Letujete u hotelu? Ovo su nepristojne navike kojih odmah treba da se osloboditeNajverovatnije ste i sami svesni da neke navike nije dobro negovati ako ste na putovanju, a posebno ako gostujete u hotelu.
-
PreporučujemoZašto nije dobro da držimo jaja u vratima frižidera?
Jaja najčešće držimo na polici pri vratima frižidera. To je sasvim prihvatljivo, ako ih redovno koristimo, ali ako nemamo običaj da svakodnevno pripremamo jaja, ovo nije baš najbolja opcija.
Jednostavni saveti za sezonsko sređivanje garderoberaSa promenom vemena prirodno se javlja potreba svakog od nas za sređivanjem. Kada dođe proleće ovo se odnosi na generalno sređivanje kuće, ali i na sređivanje garderobera, odlaganje zimske odeće i odeće koju više nećemo nositi.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.33 117.15 117.97 CHF 120.42 121.27 122.12 USD 109.33 110.10 110.87
-
Nova Balkanska kuhinja: Kuvajte sa Božanom
Kulinarski kanal 24Kitchen priredio je ekskluzivni ručak za najvećim stolom na Balkanu, tokom kojeg je predstavio novu emisiju Nova balkanska kuhinja sa Božanom.
16-11-2017 | 12:47 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto- monticello
TV kanal 24Kitchen, koji već pet godina inspiriše i otvara apetit gledaocima u celom regionu priredio je interaktivni ručak za „najvećim stolom na Balkanu“. Spojeni putem video linka učesnici događaja u Beogradu, Sofiji i Ljubljani mogli su da se druže i razmenjuju mišljenja o balkanskoj kuhinji i tome kako bi ona trebalo da izgleda. Tako su kulinarski profesionalci i poznate ličnosti - ljubitelji dobre hrane imali su priliku da u restoranu Ambar prisustvuju jedinstvenom događaju.Povod za okupljanje bio je predstavljanje nove emisije “Nova balkanska kuhinja sa Božanom”, koja će na programu 24Kitchen kanala biti od 17. novembra, petkom u 13 sati. Kroz svoju viziju balkanskih specijaliteta gledaoce će voditi šarmantna i energična Božana Katsarova iz Bugarske, pobednica lokalnog televizijskog Masterchef takmičenja.
Poznato je da je hrana sa ovih prostora raznovrsna i veoma ukusna. Ipak, ako uporedimo fotografije balkanske kuhinje na internetu sa nekim od svetski pruznatih (npr. italijanskom ili francuskom kuhinjom), videćemo da postoji prostor za poboljšanje u izgledu i načinu prezentovanja. Upravo zbog toga 24Kitchen želi da pokrene inicijativu za unapređenje izgleda lokalnih specijaliteta: „Znamo da su najukusniji, ali želimo da budu i najlepši! I mislimo da zajedno možemo to da ostvarimo. Pozivamo sve da postuju na društvenim mrežama slike moderno aranžiranih lokalnih specijaliteta uz hešteg #BalCanDoit“.
O Božani KatsarovojBozhana Katsarova ima 28 godina i pobednica je treće sezone Masterchef takmičenja u Bugarskoj. Poslednjih 9 godina živela je u Holandiji. Tamo je imala priliku da dođe u dodir sa različitim ukusima iz celog sveta. Ona je putnik i avanturista, a njena hrana umetnost i način izražavanja. Želi da promoviše višu kulinarsku kulturu kroz posebne događaje, kao i izvrsne kuvare, nagrađene Michelin zvezdama. Ona obožava skandinavsku kuhinju, francuske deserte i evropska fusion jela.
-
Pročitajte i...Rudolf van Vin je spreman za veliku Letnju avanturu
Duže od dve decenije traje TV karijera jednog od najpoznatijih evropskih kuvara Rudolfa van Vina, kog smo uz njegove emisije, priznaćete, zavoleli zbog recepata za raznovrsne poslastice i pekarske specijalitete. Iako smo tek zagazili u proleće, Rudolf je već spreman za “Letnju avanturu”. To je i naziv njegove nove kulinarske emisije, koja se od 3. aprila premijerno emituje na kanalu 24Kitchen (radnim danima u 17.00), a u kojoj Rudolf obilazi evropske destinacije koje su poznate po svojim pecivima. Kuvar isprobava najpoznatija jela i zatim istražuje njihovu prošlost i tajne.
6. Festival gastronomije Ukusi VojvodineU Limanskom parku u Novom Sadu, 10. i 11. septembra 2022. godine, biće održan 6. Festival gastronomije „Ukusi Vojvodine“.
Korisni kulinarski trikoviKanal 5-Minute Crafts Recycle predstavio je nekoliko korisnih saveta koji prilično mogu pomoći tokom pripremanja hrane, te sprečiti nastanak prekomernog nereda.
Novogodišnji Ukus fest ovog vikendaNovogodišnji ukus fest, festival domaće hrane i pića, biće održan u subotu 7. decembra 2019. godine u Beogradu u hotelu Metropol Palace (Bulevar kralja Aleksandra 69) od 11-20 časova.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: