Slušate: Popodne sa Milošem Lazićem

Pesma: Tap 011 - Sto dana u mesecu

Popodne sa Milošem Lazićem
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Tap 011 - Sto dana u mesecu
    2. Riblja čorba - Dva Dinara Druze
    3. Boris Rezak - Tako lako
    4. Kemal i Danijela - Ovako ne mogu dalje
    5. Vještice - Totalno drukciji
  • Beograd Uzivo
  • Beogradski festival igre
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 18. januar - 1 - Dodir noći
    2. 18. januar - 2 - Dodir noći
    3. 18. januar - 3 - Dodir noći
    4. Goran Sultanović - Četvrtak - Mojih 50
    5. 17. januar - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Kolačići sa čokoladom i bademima Kolačići sa čokoladom i bademima

    Napravite ukusne kolačoće koje možete jesti uz čaj, toplu čokoladu ili kafu.

    Domaći prebranac Domaći prebranac

    Ukoliko ste se uželeli pravog domaćinskog ručka, idealan predlog je prebranac.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 117.67 118.50 119.33
    CHF 100.23 100.94 101.64
    USD 95.93 96.61 97.28
  • Kupon.rs
  • Povezani članci
  • Napravite domaći ajvar

    Ukoliko niste krenuli sa pripremom zimnice, pravo je vreme da započnete ajvarom.




    23-10-2017 | 15:39 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstockphoto-vm2002

     

    Sastojci:

    - 7 kg crvenih paprika
    - 2 kg patlidžana
    - 400 ml ulja
    - 2 kašike soli
    - 1 kašika šećera
    - 2 kašike esencije
    - 5-6 ljutih paprika
    - 1 kesica vinobrana

    Priprema: Ispeći, oljuštiti paprike i očistiti od semenki. Patlidžan ispeći u rerni i oljuštiti. Ljute papričice ispeći i oljuštiti (zaljutite po ukusu ja volim blaži pa stavim 5-6 komada). Samleti paprike i patlidžan.Sipati ulje u veću šerpu, dodati mleveno povrće i sipati so, šećer i esenciju. Pržiti 40-50 minuta uz stalno mešanje. Pred kraj prženja dodati vinobran. Sipati ajvar u zagrejane tegle, zaviti u ćebe i ostaviti da prenoći ili vratiti u rernu na 50 stepeni dok se ne uhvati kora.

  • Pročitajte i...
    hrana-prebranac-naxi Domaći prebranac

    Ukoliko ste se uželeli pravog domaćinskog ručka, idealan predlog je prebranac.

    Domaća ruska salata

    Praznik bez ruske salate nije praznik, stoga nabavite sve sastojke i pripremite je za vikend koji dolazi.

    Božićna česnica Božićna česnica

    Ova vrsta obrednog hleba vezuje se za obeležavanje Božića, a mesi se na Badnje veče ili na Božićno jutro. Posebnost ovog hleba nije samo u pripremi, već i simboličnom značenju koje nosi. Ne zaboravite da, prema starom običaju, u česnicu stavite novčić.

    Domaće krofne sa čokoladom Domaće krofne sa čokoladom

    Čokoladnim krofnama gotovo niko neće odoleti. Prisetite se divnog mirisa bakine kuhinje.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: