Slušate: Popodne sa Tijanom Plemić

Pesma: K2 - Ajmo u zivot

Popodne sa Tijanom Plemić
Naxi Radio
Muzika
  • Kultni hit u akustik live spotu Kultni hit u akustik live spotu

    Van Gogh objavio je spot akustik verzije pesme "Mama" sa koncerta održanog u Kombank dvorani 2019. godine. Ovaj singl ujedno je najava ekranizovanog akustik koncerta u kome će publika uskoro imati prilike da uživa.

  • Jasna Gospić i Boris Režak predstavili reinterpretaciju kultnog hita Jasna Gospić i Boris Režak predstavili reinterpretaciju kultnog hita

    Pesma naziva "Volim te" predstavlja reinterpretaciju popularnog evergrin hita "Something stupid" koju su davne 1966. godine otpevali Frenk i Nensi Sinatra, a sada su novu emociju doneli Jasna Gospić i Boris Režak.

  • The Frajle objavile singl Tamburaši The Frajle objavile singl Tamburaši

    Singl Tamburaši je muzički novitet popularnog sastava "The Frajle", a reč je o strastvnoj pesmi posvećenoj ljubavi i izdaji, a kako se ukazuje u zvaničnom saopštenju, njenom objavom sve su žene dobile svoju kafansku pesmu.

  • Pogledajte novi spot Petra Graša Pogledajte novi spot Petra Graša

    Petar Grašo predstavio je novu pesmu "Jel ti reka ko", za koju je objavio i video spot.

  • Ana Stanić objavila maksi singl Moja Nova godina Ana Stanić objavila maksi singl Moja Nova godina

    Ana Stanić je objavila maksi singl Moja Nova godina sa tri nove autorske novogodišnje pesme.

  • Nina Badrić predstavila novu pesmu i spot: Ne bežim od autorskog rukopisa Nina Badrić predstavila novu pesmu i spot: Ne bežim od autorskog rukopisa

    Slušaoci Naxi radija danas su imali priliku da premijerno čuju novu pesmu Nine Badrić "Pamtim", a predstavljen je i spot.

  • 35 diskografskih godina: Novi album Borisa Novkovića 35 diskografskih godina: Novi album Borisa Novkovića

    Boris Novković u svoju diskografiju je upisao 16 studijskih albuma, brojne singl ploče i kompilacije. U godini u kojoj obeležava 35 godina od izlaska svog prvog albuma "Kuda idu izgubljene djevojke...", publika željna prave energije rock'n'rolla ima priliku da uživa u novom studijskom albumu naziva “Gori ulica”.

  • Anina Pop simfonija: Prisetite se sjajnog koncerta Anina Pop simfonija: Prisetite se sjajnog koncerta

    Ana Stanić je svojevremeno održala uspešan koncert naziva Pop simfonija u CZK Vlada Divljan, a sada je objavila delove koncerta i izvođenje nekih od njenih najvećih hitova.

  • Jelena Tomašević ponovo pred beogradskom publikom Jelena Tomašević ponovo pred beogradskom publikom

    Dve godine nakon veličanstvenog koncerta u Sava Centru, jedna od najboljih regionalnih pop pevačica Jelena Tomašević ponovo nastupa pred beogradskom publikom, 22. decembra u 20 časova, u Kombank dvorani.

  • Ana Stanić predstavlja novi spot Ana Stanić predstavlja novi spot

    Ana Stanić, pop-rok kantautor, nastavlja sa melanholičnim melodijama. Posle zapaženog singla Moje Ana predstavlja novu pesmu Ljubavi za oboje, za koju je napisala muziku i tekst.

  • Neverne bebe: Još jedna pesma iz edicije Up2Date Neverne bebe: Još jedna pesma iz edicije Up2Date

    Neverne bebe pokrenule su projekat Up2Date u kome publici predstavljaju starije pesme u novim aranžmanima, a nakon "Daboga lažem", predstavljena je "Kiša".

  • Boris Novković predstavlja novi singl Boris Novković predstavlja novi singl

    Boris Novković kraj ove nedelje obeležava novim autorskim singlom "Moja djevojka". Ovo je ujedno i poslednji singl i spot pre izlaska njegovog novog studijskog albuma "Gori ulica" na kojem će se naći hitovi: "Dinamit", "Pun mjesec, ti i ja", "Moj grad bez ljudi", naslovna "Gori ulica", "Moskva", kao i poslednji "Ljeto je", a u istom tonu je i nova pesma "Moja djevojka".

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10