Slušate: Dodir noći

Pesma: Riblja čorba - Kad hodaš

Dodir noći
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Riblja čorba - Kad hodaš
    2. Sergej Ćetković - Prokleta bila
    3. YU Grupa - Mornar
    4. Hari Mata Hari - Strah me da te volim
    5. Oliver Dragojević - Vjeruj u ljubav
  • Beograd Uzivo
  • Delta city
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Slaven Došlo - Ponedeljak - Mojih 50
    2. 17. novembar - 1 - Dodir noći
    3. 17. novembar - 2 - Dodir noći
    4. 17. novembar - 3 - Dodir noći
    5. Miša Aleksić - Petak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Fileti oslića sa povrćem Fileti oslića sa povrćem

    Riba je zdrav izvor proteina, pa se njena konzumacija preporučuje barem dva puta nedeljno, a u kombinaciji sa Frikom-ovom Mediteranskom mešavinom koja predstavlja spoj rezane paprike, kukuruza šećerca, zelene boranije, šampinjona, luka i zelenih maslina imaćete nepogrešivo zdrav obrok.

    Kuglice od suvih smokava, kokosa i keksa Kuglice od suvih smokava, kokosa i keksa

    Ova poslastica lako se priprema i pravi je slatki zalogaj uz čaj ili kafu! Za poseban predah tokom radnog dana.

  • BG Media festival
  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 117.68 118.51 119.34
    CHF 101.36 102.07 102.79
    USD 100.29 100.99 101.70
  • Kupon.rs
  • Povezani članci
  • Mini kroasani sa čokoladom

    Sladak doručak ili ukusna užina? Za šta god se odlučili, uživaćete u njihovom ukusu.




    27-10-2017 | 16:37 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstockphoto-Olgasun


    Sastojci:

    Za testo:
    - 560 g brašna
    - 200 ml mleka
    - 1/2 kockice kvasca
    - 1 jaje
    - 1 kašika meda
    - 100 g šećera
    - 50 ml ulja
    - 40 g rastopljenog maslaca
    - 1 kašičica soli
    Za premaz:
    300 g mlečne čokolade
    Za premazivanje kiflica:
    - 1 žumance
    - 1 kašičica kisele pavlake
    - 3 kašike mleka

    Priprema: U toplom mleku, sa dodatkom kašičice šećera, podići kvasac. U vanglicu staviti brašno, dodati jaje, so, ulje, rastopljeni maslac, šećer, med i pripremljeni kvasac. Zamesiti testo, dobro ga umesiti i ostaviti da uskisne. Uskislo testo prebaciti na, pobrašnjenu, radnu površinu i podeliti na četiri loptice. Čokoladu izlomiti na kocke.Uzeti lopticu testa, razviti je u tanak krug, pa iseći na osam trouglova. Na svaki trougao staviti po jednu kockicu čokolade i uviti kiflicu. Kiflice poređati u pleh, preko pek papira i ostaviti da kiflice narastu. Narasle kiflice premazati smesom za premazivanje. Staviti da se peku, u prethodno zagrejanu rernu, na 190 stepeni. Pečene kiflice izvaditi, pokriti krpom i ostaviti da se prohlade.

  • Pročitajte i...
    Rafaelo kuglice Rafaelo kuglice

    Rafaelo kuglice se jednostavno pripremaju, veoma su ukusne i važe za jednu od omiljenijih poslastica mnogih.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: