-
Poslednjih 5 pesama
- Neverne Bebe i Vanna - Samo za tvoje oci
- Oliver Mandić - Zbog tebe bih tucao kamen
- Crvena jabuka - Ni zadnji ni prvi
- Dino Dvornik - Ljubav se zove imenom tvojim
- Bajaga - Lepa Janja ribareva kći
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoOmiljeni kolač: Trileće
Za ljubitelje sočnih i starinskih kolača donosimo recept koji će vas oduševiti.
Popularne kupus kifleKupus kifle zapravo ne sadrže kupus kao glavni sastojak, a ime su dobile isključivo zbog svog izgleda.
-
ZdravljeKorisni saveti za prevenciju visokog pritiska
Veća je verovatnoća da ćete imati visok krvni pritisak zbog genetike, starosti i ako imate određena pridružena zdravstvena stanja. Lečenje obično uključuje terapiju lekovima,ali postoji mogućnost da regulišete pritisak i prirodnim metodama, takođe postoje i saveti koji mogu da pomognu da održavate normalan krvi pritisak kroz godine.
Šest simptoma koji ukazuju na nedostatak proteinaProteini su veoma važni za celokupno funkcionisanje organizma, a mnogima od nas nisu poznati simptomi koji ukazuju na njihov nedostatak.
-
PutovanjaPlaniramo letovanje: Tri ostrva u Grčkoj koja možete da posetite
U Grčkoj, Mediteranskom dragulju, leže brojna ostrva koja očaravaju svojom raznolikošću i lepotom. Tri ostrva koja se ističu po svojoj jedinstvenosti, a nisu toliko tolika isforsirana mogu da posluže kao ideja za letovanje ove godine.
Letujete u hotelu? Ovo su nepristojne navike kojih odmah treba da se osloboditeNajverovatnije ste i sami svesni da neke navike nije dobro negovati ako ste na putovanju, a posebno ako gostujete u hotelu.
-
PreporučujemoZašto nije dobro da držimo jaja u vratima frižidera?
Jaja najčešće držimo na polici pri vratima frižidera. To je sasvim prihvatljivo, ako ih redovno koristimo, ali ako nemamo običaj da svakodnevno pripremamo jaja, ovo nije baš najbolja opcija.
Jednostavni saveti za sezonsko sređivanje garderoberaSa promenom vemena prirodno se javlja potreba svakog od nas za sređivanjem. Kada dođe proleće ovo se odnosi na generalno sređivanje kuće, ali i na sređivanje garderobera, odlaganje zimske odeće i odeće koju više nećemo nositi.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.33 117.15 117.97 CHF 120.42 121.27 122.12 USD 109.33 110.10 110.87
-
Mali trikovi do savršene konture lica
Sve češće na modnim portalima možemo videti priručnike kako da napravimo savršenu konturu lica prilikom šminkanja. Od kako je Kim Kardašian predstavila na koji način koriguje oblik lica, žene su histerično prihvatile ovakav način šminkanja. Ipak, nije dovoljno samo "kopirati" njen stil. Naučite kako da "izvučete najbolje" od vašeg lica.
20-01-2016 | 14:57 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto- BeautyBlowFlow
Prvo i osnovno jeste da pronađete tonove koji odgovaraju vašoj prirodnoj nijansi tena. Ovo podrazumeva pravio + i - jednu do dve nijanse. Nikako više. Sve ostalo učiniće da izgledate neuredno.
Ne zaboravite i na transparentni puder u prahu koji će skinuti masnoću i fkisirati ten.
Naučite da koristite četkice, sunđerčiće i fiksatore. Na ovaj način jednako ćete rasporediti ten.
Pravite razliku između dnevne i večernje šminke. Dnevna zahteva svetlije, toplije nijanse poput rumenila u boji breske ili bledo roza, dok tokom večeri ten možete fiksirati bronzerom tamnije nijanse.Pogledajte kako na osnovu oblika lica bi trebalo senčiti lice.
-
Pročitajte i...Obezbedite postojanost ruža u nekoliko koraka
Svakodnevno nanošenje šminke podrazumeva i upotrebu ruža za usne, a ukoliko ste ljubitelj intenzivnijih nijansi, tokom njihovog nošenja mogu biti potrebne određene korekcije. Kako biste pomenute korekcije sveli na minimum i omogućili veću dugotrajnost ruža, pridržavajte se sledećih koraka prilikom njegovog nanošenja.
Tonovi jeseni za prodoran pogledJesen donosi nijanse zemlje, zlata i bakra, a ovaj trend je istaknut i u šminkanju, tačnije, upotrebi senki za oči. Odaberite vašu omiljenu jesenju nijansu i šminkom istaknite oči.
Crveni ruž saveznik glamuraUkoliko ste ljubitelj crvenog ruža, donosimo vam par koraka kako da ga besprekorno nanesete i obezbedite njegovu dugotrajnost.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: