-
Poslednjih 5 pesama
- Tony Cetinski - Sto Si Ti Meni
- Riblja čorba - Evo ti za taksi
- Colonia - Za tvoje snene oči
- Haustor - Moja prva ljubav
- Flamingosi - Ljubav
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoRuska salata sa pršutom
Ruska salata tradicionalno se priprema za praznike, a nekada nije loše eksperimentisati sa ukusima i probati malo drugačije varijante jela koja su nam poznata. Ako volite eksperimente u kuhinji, slobodno dodajte pršutu u poznatu salatu.
-
ZdravljeNova studija otkriva da svakodnevna konzumacija jagoda može da ublaži depresiju
Istraživači sa Univerziteta u Sinsinatiju tvrde da bi svakodnevna konzumacija jagoda kod ljudi srednjih godina mogla da pomogne u smanjenju rizika od demencije, ali i da ublaži depresiju.
Patite od migrene? Izbegavajte ovu hranu i pićaU zavisnosti od vaših jedinstvenih pokretača, moguće je da vaša ishrana može da doprinese vašim glavoboljama. Različite vrste hrane su povezane sa tupim, oštrim bolom, mučninom i problemima sa vidom zbog migrene.
-
PutovanjaSejšeli: Oaza prirodnih čuda u Indijskom okeanu
Mnogobrojni ljubitelji prirode, egzotike, predivnih plaža i tirkiznog mora sigurno su već posetili Sejšele. Oni koji još uvek nisu imali priliku da vide ovo čarobno mesto u ovom tekstu će samo pronaći dodatne razloge da ga posete.
Izletnički vodič za Prvi Maj; Beograd i okolina BeogradaAko živite u Beogradu, a nemate nikakav plan za praznik koji se bliži, ovaj vodič sigurno može da vam pomogne pri izboru savršene lokacije. S druge strane Beograd, ali i okolina Beograda mogu dosta toga da ponude ako dolazite iz drugog kraja zemlje.
-
PreporučujemoSačuvajte svežinu i hrskavost zelene salate
Da li se i vama desilo da vam zelena salata istruli posle samo dva dana? To će se verovatno desiti ako je ne skladištite pravilno. Uz trik koji vam predstavljamo, a za koji su vam potrebni samo papirni ubrusi salata može da ostane sveža i do pet dana.
Vratite nakitu sjaj: Srebro se najlakše čisti baš ovakoMnogi od nas nakit nose svakodnevno, a čini se da je zaista mali procenat onih koji nakit redovno čiste I održavaju.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.29 117.11 117.93 CHF 119.14 119.98 120.82 USD 108.60 109.37 110.13
-
Koliko dugujemo Ajnštajnu?
Juče smo proslavili rođendan jednog od najznačajnijih naučnika u istoriji sveta, pa ukoliko niste znali, vreme je da obnovite ili naučite nešto o ovom neponovljivom fizičaru.
15-03-2016 | 10:12 | Autor/Izvor: Naxi media/Wiki
Foto: Facebook prtsc/Popular Science
Albert Ajnštajn je formulisao specijalnu i opštu teoriju relativnosti kojima je revolucionisao modernu fiziku. Pored toga, doprineo je napretku kvantne teorije i statističke mehanike. Iako je najpoznatiji po teoriji relativnosti (posebno po ekvivalenciji mase i energije E=mc²), Nobelova nagrada za fiziku mu je dodeljena 1921. godine za objašnjenje fotoelektričnog efekta (rada objavljenog 1905. u Annus Mirabilis ili "Godini čuda") kao i za doprinos razvoju teorijske fizike. U narodu, ime "Ajnštajn" je sinonim za čoveka visoke inteligencije ili za genija.
Pogledajte video koji je napravljen u čast obeležavanja ovog ingenioznog uma.
Happy Birthday Albert Einstein
Happy birthday Albert Einstein! The world-renowned scientist would have turned 137 years old today. #HappyBirthdayEinstein
Posted by Popular Science on Monday, March 14, 2016 -
Pročitajte i...Pet najboljih evropskih nacionalnih parkova: Da li vam se dopada ovaj izbor?
Travel novinarka britanskog medija The Guardian Rejčel Dikson izdvojila je pet najboljih evropskih nacionalnih parkova, a vi svakako proverite da li vam se njen izbor dopada.
Toplotni udari kao bizarni talasi "drugog zvuka" u superfluidimaŠolja tople čokolade ostavljena da odstoji neko vreme u hladnoj prostoriji odmah će se ohladiti.
Krava koja je prodata za 4,8 miliona dolara: Evo zašto je toliko posebnaGinisova knjiga je prepuna nezamislivih i fantastičnih rekorda, a sada se na čuvenoj listi našla i jedna krava.
Zašto žirafa ima dugačak vrat?Fosilni dokazi sugerišu da je vrat žirafe nešto više od dosezanja visokih grana kako bi mogle da se hrane.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: