-
Poslednjih 5 pesama
- Željko Joksimović - Nije do mene
- Zdravko Čolić - Sinoć nisi bila tu
- Dejan Cukić - Nebo jedino zna
- Marko Vukes - Ti, Samo Ti
- Minea - Rano
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoTestenina sa tikvicama i slaninom
Ako nemate danas ideju za pripremu ručka, nemate previše vremena i sve vam je dosadilo, probajte ovaj jednostavni recept koji će vas oduševiti.
Recept za starinski slatki kupusKada stignu hladniji dani svi volimo da pojedemo nešto "na kašiku". Baš zato vam danas donosimo jednostavan recept za slatki kupus sa junetinom, jelo koje mnoge od nas vraća u detinjstvo...
-
ZdravljeSok koji može da vam pomogne u snižavanju krvnog pritiska
Verovatno nikada ne biste pomislili da sok može da vam pomogne u snižavanju povišenog pritiska, ali sada možete da razmotrite ovu opciju.
Ambliopija ili "Lenje oko": Simptomi i na koja stanja sve može da ukaže?Lenje oko ili ambliopija je veoma čest problem sa vidom koji utiče na oči. Međutim, to takođe može biti znak ozbiljnih zdravstvenih problema kao što su dijabetes, Parkinsonova bolest i srčana oboljenja.
-
PutovanjaPet najboljih evropskih nacionalnih parkova: Da li vam se dopada ovaj izbor?
Travel novinarka britanskog medija The Guardian Rejčel Dikson izdvojila je pet najboljih evropskih nacionalnih parkova, a vi svakako proverite da li vam se njen izbor dopada.
Krakov: Raskošna istorija i neodoljivi šarm gradaOvaj grad, nekadašnja prestonica Poljske, danas je epicentar kulture, obrazovanja i turizma u regionu.
-
PreporučujemoNapravite lopticu od folije i ubacite je u mašinu za pranje sudova
Otkrili smo genijalan trik koji se deli društvenim mrežama, a verovatno vam nikada ne bi pao na pamet.
Ako želite da vam odeća dugo miriše nakon pranja zapamtite ove savetePostoje zanimljivi i vrlo jednostavni trikovi uz pomoć kojih možete da sačuvate svežinu i miris odeće.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.34 117.16 117.98 CHF 118.77 119.60 120.44 USD 108.61 109.38 110.14
-
Kineski uštipci od mesa
Pripremite meso po uzoru na kinesku tradicionalnu kuhinju.
25-03-2016 | 15:29 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-badmanproduction
Sastojci:
- 300 gr mlevenog mesa po izboru
- 1 čaša vode
- 100 ml ulja
- 1 glavica crnog luka
- 2 čena belog luka
- 5 punih kašika brašna
- 1 kašika suvog začina
- na vrh kašičice bibera
- 1 jaje ( koje sam ja zaboravila, ali vidim da može i bez njega )
- peršunov list, po želji
- 1 kašičica crvene, mlevene paprike
- 1 prašak za pecivoPriprema: Luk sitno iseckati, ili izblendirati, kao i beli, pa sve sastojke sjediniti. Ostaviti da odstoje 30 minuta u frižideru pa onda malom kašičicom, ako želite zalogajčiće vaditi smesu i peći u vrelom, dubljem ulju ili ako želite veće vadite velikom kašikom, ali kad spustite u ulje pritisnite sredinu. Sve bude brzo gotovo. Mogu da se posluže i topli i hladni, jednako u ukusni i mekani, samo što su vrući još i hrskavi okolo.
-
Pročitajte i...Testenina sa tikvicama i slaninom
Ako nemate danas ideju za pripremu ručka, nemate previše vremena i sve vam je dosadilo, probajte ovaj jednostavni recept koji će vas oduševiti.
Aromatična, marinirana junetinaEvo jednog jednostavnog recepta za mariniranu junetinu sa krompirom. Savršen izbor za ručak ili večeru...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: