-
Poslednjih 5 pesama
- Bebi Dol - Hajde da
- Bisera Veletanlic - Zlatan Dan
- K2 - Ajmo u zivot
- Nina Badrić - Takvi kao ti
- Kerber - Kad ljubav izda
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoPopularne kupus kifle
Kupus kifle zapravo ne sadrže kupus kao glavni sastojak, a ime su dobile isključivo zbog svog izgleda.
Čokoladne kuglice sa borovnicamaSočne, lagane i ukusne, ove kuglice nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
-
ZdravljeŠest simptoma koji ukazuju na nedostatak proteina
Proteini su veoma važni za celokupno funkcionisanje organizma, a mnogima od nas nisu poznati simptomi koji ukazuju na njihov nedostatak.
Napitak koji podstiče izbacivanje vode i olakšava proces mršavljenjaNapici koji podržavaju mršavljenje i pomažu u izbacivanju viška vode često se baziraju na sastojcima koji su diuretički (podstiču izbacivanje tečnosti) i koji podržavaju metabolizam.
-
PutovanjaLetujete u hotelu? Ovo su nepristojne navike kojih odmah treba da se oslobodite
Najverovatnije ste i sami svesni da neke navike nije dobro negovati ako ste na putovanju, a posebno ako gostujete u hotelu.
Deset stvari koje će vam olakšati putovanje automobilomPutovanje automobilom može da bude uzbudljivo iskustvo, ali i izazovno, posebno ako niste dobro pripremljeni.
-
PreporučujemoJednostavni saveti za sezonsko sređivanje garderobera
Sa promenom vemena prirodno se javlja potreba svakog od nas za sređivanjem. Kada dođe proleće ovo se odnosi na generalno sređivanje kuće, ali i na sređivanje garderobera, odlaganje zimske odeće i odeće koju više nećemo nositi.
Sedam namirnica koje ne treba da stavljate u frižiderDanas svi imamo frižider kod kuće, ali to ne znači da treba sve namirnice da skladištimo u njemu. Naprotiv, postoje namirnice kojima nikako mesto nije u frižideru.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.33 117.15 117.97 CHF 119.64 120.49 121.33 USD 108.91 109.68 110.45
-
Domaći prebranac sa kobasicom
Napravite prebranac prema starom receptu.
20-01-2017 | 14:30 | Autor/Izvor: Naxi media-recepti
Foto: Bigstockphoto-bhofack22
Sastojci:
- 500 g belog pasulja
- 500 g domaće kobasice
- 1 veća glavica crnog luka
- 1/2 kašike brašna
- 1 kašika aleve paprike
- 1 veća šargarepa
- 2 čena belog luka
- 1 kašika suvog biljnog začina
- 2 listića lovorovog lista
- malo ulja, masti i biberaPriprema: Pasulj prvo dobro preprati, staviti da se kuva kad provri, procediti i naliti novu vodu. U to dodati iseckanu šargarepu, dva čena belog luka, lovorov list. Kuvati dok pasulj ne bude kuvan. U tiganj staviti malo ulja, malo masti iseckanu glavicu crnog luka. Propržiti, u to dodati pola kašike brašna, jednu kašiku aleve paprike. U pleh staviti proceđen pasulj smesu od luka, malo bibera i suvi biljni začin. Promešati da se izjednači smesa. Odozgo poređati parčad domaće kobasice. I zapeći u rerni 1,5 h na 250 stepeni. (Izvor:recepti/Jelena)
-
Pročitajte i...Aromatična, marinirana junetina
Evo jednog jednostavnog recepta za mariniranu junetinu sa krompirom. Savršen izbor za ručak ili večeru...
Tortilja sa piletinom i rukolomNajjednostavniji ručak koji možete da napravite može da bude i izuzetno ukusan i zdrav. Isprobajte ovaj recept za neobične tortilje.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: