-
Poslednjih 5 pesama
- Gibonni - Posoljeni Zrak
- Zana - Jabuke i vino
- Minea - Rano
- Kiki Lesendrić - Uvek te djavo nadje lakse nego ja
- Zabranjeno Pušenje - Djevojcice kojima mirise koza
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoRuska salata sa pršutom
Ruska salata tradicionalno se priprema za praznike, a nekada nije loše eksperimentisati sa ukusima i probati malo drugačije varijante jela koja su nam poznata. Ako volite eksperimente u kuhinji, slobodno dodajte pršutu u poznatu salatu.
-
ZdravljeNova studija otkriva da svakodnevna konzumacija jagoda može da ublaži depresiju
Istraživači sa Univerziteta u Sinsinatiju tvrde da bi svakodnevna konzumacija jagoda kod ljudi srednjih godina mogla da pomogne u smanjenju rizika od demencije, ali i da ublaži depresiju.
Patite od migrene? Izbegavajte ovu hranu i pićaU zavisnosti od vaših jedinstvenih pokretača, moguće je da vaša ishrana može da doprinese vašim glavoboljama. Različite vrste hrane su povezane sa tupim, oštrim bolom, mučninom i problemima sa vidom zbog migrene.
-
PutovanjaSejšeli: Oaza prirodnih čuda u Indijskom okeanu
Mnogobrojni ljubitelji prirode, egzotike, predivnih plaža i tirkiznog mora sigurno su već posetili Sejšele. Oni koji još uvek nisu imali priliku da vide ovo čarobno mesto u ovom tekstu će samo pronaći dodatne razloge da ga posete.
Izletnički vodič za Prvi Maj; Beograd i okolina BeogradaAko živite u Beogradu, a nemate nikakav plan za praznik koji se bliži, ovaj vodič sigurno može da vam pomogne pri izboru savršene lokacije. S druge strane Beograd, ali i okolina Beograda mogu dosta toga da ponude ako dolazite iz drugog kraja zemlje.
-
PreporučujemoSačuvajte svežinu i hrskavost zelene salate
Da li se i vama desilo da vam zelena salata istruli posle samo dva dana? To će se verovatno desiti ako je ne skladištite pravilno. Uz trik koji vam predstavljamo, a za koji su vam potrebni samo papirni ubrusi salata može da ostane sveža i do pet dana.
Vratite nakitu sjaj: Srebro se najlakše čisti baš ovakoMnogi od nas nakit nose svakodnevno, a čini se da je zaista mali procenat onih koji nakit redovno čiste I održavaju.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.29 117.11 117.93 CHF 119.14 119.98 120.82 USD 108.60 109.37 110.13
-
Brzi piling za usne
Napravite prirodni piling za usne i obezbedite im potrebnu negu.
09-01-2023 | 14:37 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock-New Africa
Pomešajte kafenu kašiku meda, žutog šećera i bademovog ili maslinovog ulja. Dobijenu smesu nanesite na usne i blagim kružnim pokretima masirajte nekoliko minuta, kako bi se uklonite sve nečistoće. Uklonite ostatke pilinga hladnom vodom, blago osušite i namažite balsam za usne.
Još jedan predlog pravljenja prirodnog pilinga za usne ogleda se u kombinaciji belog šećera, kokosovog ulja i ulja ruže. 2 kafene kašike šećera pomešajte sa 3 kafene kašike kokosovog ulja i dodajte nekoliko kapi esencijalnog ulja ruže. Postupak nanošenja i priprema je isti.
Piling nije preporučljivo koristiti više od dva puta nedeljno, a ukoliko postoji neko dermatološko oboljenje ili alergija na neki od navedenih sastojaka, upotreba nije preporučljiva pre konsultacije sa lekarom. -
Pročitajte i...Napravite opuštajuću kupku za stopala
Tokom letnjeg perioda stopalima je potreba posebna nega, budući da više nosimo otvorenu obuću, pa stopala činimo izloženijima spoljašnjim faktorima. Jednom nedeljno uradite kućni pedikir, te osvežite vaša stopala negujućom i opuštajućom kupkom.
Nahranite vašu kosu prirodnom maskom od bananePored preparata koji su dostupni u brojnim salonima lepote i drogerijama, uvek možete napraviti i prirodnu kozmetiku u vašoj radinosti.
Piling za usne sa uljem ružeUkoliko ste pobornik prirodne kozmetike, napravite u domaćoj radinosti piling za usne.
Kokosovo ulje u službi lepote i negeKokosovo ulje ima široku primenu u kozmetici. Samostalno ili u kombinaciji sa drugim sastojcima, uspešno se koristi za negu i regeneraciju kože i kose. U nastavku pročitajte na koje sve načina možete iskoristiti kokosovo ulje i napraviti prirodnu kozmetiku za negu vaše kose i kože.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: