Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Alen Slavica - Dao sam ti dušu

Noć uz Naxi
Naxi Radio
Šoping
  • Najbolja mesta za postavljanje protivpožarnog aparata Najbolja mesta za postavljanje protivpožarnog aparata

    Ako nemate protivpožarni aparat u svojoj kući, pravo je vreme da nabavite jedan. Razmislite samo koliko malih kućnih aparata radi u isto vreme. No ne zaboravimo i grejanje u toku zimske sezone, a dodajte tome bojler, mašinu za pranje veša i sl. Uvek je bolje imati protivpožarni aparat u kući nego odlagati kupovinu aparata za neki drugi put. Najbolja opcija je da posedujete više ovakvih aparata na više lokacija u kući.

  • Tri osnova koraka do posteljine iz snova Tri osnova koraka do posteljine iz snova

    Da li vam je nekada palo na pamet da ste umorni, neispavani i loše raspoloženi zbog posteljine koju koristite? Ovo pitanje deluje kao šala, ali zaista to nije jer posteljina predstavlja ključan faktor kvalitetnog sna pored naravno udobnog dušeka.

  • Novembarski Zeleni utorak u ADA MALL-u Novembarski Zeleni utorak u ADA MALL-u

    Šoping praznik koji već više od pola godine osvaja sve veći broj poklonika, Zeleni utorak u Ada Mall-u, 9. novembra u fokus stavlja modnu reciklažu.

  • Bogata ponuda bojlera u Okov-u Bogata ponuda bojlera u Okov-u

    Ukoliko ste u potrazi za bojlerom, Okov nudi potrebne informacije i bogatu ponudu.

  • Okov: Ponuda radijatora Okov: Ponuda radijatora

    Ukoliko imate nedoumicu koji radijator da izaberete shodno potrebama i potrošnji, Okov nudi nekoliko smernica.

  • Wine jam matine u Ada Mall-u Wine jam matine u Ada Mall-u

    Wine Jam matine očekuje posetioce Ada Mall-a ove subote, 30. oktobra uz festival vina od 14 do 21 sat.

  • Kuća strave, SpookyVille i specijalni popusti u Ada Mall-u Kuća strave, SpookyVille i specijalni popusti u Ada Mall-u

    U susret najzabavnijem i najstrašnijem prazniku Noć veštica, ADA Mall shopping center priprema specijalni program do 31. oktobra, uz odlične popuste.

  • Jesenji šoping vikend u ADA MALL-u Jesenji šoping vikend u ADA MALL-u

    Jesen je već uveliko obojila našu svakodnevnicu u žute, oker i braon tonove, temperatura daleko ispod letnjih na koje smo navikli, što znači da je vreme da u našim garderobrima prednost damo jaknama, kaputima, džemperima.

  • Počeo je Vulkanov sajam knjiga Počeo je Vulkanov sajam knjiga

    Vulkanov sajam knjiga, održaće se na radost brojnih čitalaca od 11. do 17. oktobra u 32 knjižare Vulkan širom Srbije, kao i na sajtovima Vulkan izdavaštva i knjižara Vulkan.

  • LINKgroup i ove godine poklanja 20 besplatnih školovanja osobama sa invaliditetom LINKgroup i ove godine poklanja 20 besplatnih školovanja osobama sa invaliditetom

    Kompanija LINKgroup, kao društveno odgovorna kompanija, svake godine jedan deo besplatnih školovanja, koja se realizuju onlajn, putem Platforme za učenje na daljinu, dodeljuje osobama sa invaliditetom.

  • Kvalitetna radna obuća smanjuje rizik od povrede Kvalitetna radna obuća smanjuje rizik od povrede

    Pre nego što naiđu prvi problemi u vezi sa zdravljem, trebalo bi da razmišljate o tome kako da se zaštitite dok obavljate svoj posao. Naravno da mnogi od nas ne razmišljaju baš naročito o tome, sve dok se ne pojavi neka poteškoća. Međutim, uvek se treba rukovoditi onim da je bolje sprečiti nego lečiti, pa u tom smislu treba odabrati ne samo odgovarajuće zaštitu, nego i odgovarajuće radne cipele, koje će uz adekvatnu zaštitu, omogućiti svakom čoveku i određenu dozu udobnosti.

  • Super Vero: Riznica ukusa iz Srbije Super Vero: Riznica ukusa iz Srbije

    Prostorije u kojima čuvamo dragocenosti nazivamo riznicama, a Super Vero s pravom od prvog oktobra postaje Riznica ukusa iz Srbije, obzirom da će se u njegovoj ponudi naći autentični proizvodi visokog kvaliteta nastali u malim poljoprivrednim gazdinstvima iz različitih krajeva Srbije. Neki od njih ekskluzivno su dostupni isključivo u Super Veru.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10