Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Boris Novković - Ne kuni se

Noć uz Naxi
Naxi Radio
Šoping
  • Dodatne uštede uz novi Lidl Plus Dodatne uštede uz novi Lidl Plus

    Kompanija Lidl Srbija lansirala je „Lidl Plus“ – aplikaciju koja potrošačima omogućava da budu deo Lidlovog programa lojalnosti i tako ostvare brojne pogodnosti među kojima su dodatni popusti, personalizovani Kuponi, brzo pronalaženje najbliže Lidl prodavnice, informacije o aktuelnoj ponudi i još mnogo toga. Aplikacija koja će potrošačima pomoći da uštede prilikom svake kupovine, sada se lako može instalirati putem Google Play-a, Apple Store-a ili HarmonyOS/Huawei-a.

  • Blossoming Beauty: Nova KIKO Milano kolekcija najavljuje prolećno buđenje Blossoming Beauty: Nova KIKO Milano kolekcija najavljuje prolećno buđenje

    Uhvatiti savršen momenat u kome sve oživljava polazna je ideja koju su kreatori planetarno poznatog make up brenda KIKO MILANO utkali u svaki proizvod nove kolekcije Blossoming Beauty.

  • Analize pokazuju: Sada je najbolji trenutak da započnete IT karijeru Analize pokazuju: Sada je najbolji trenutak da započnete IT karijeru

    Prema analizama, programeri u Srbiji zarađuju i do 7500 evra na mesečnom nivou, a prosečna plata zaposlenih u IT sektoru je čak 3 puta veća od prosečne zarade u dugim sektorima! To je zbog toga što je, prema zvaničnim podacima sa sajta HelloWorld.rs, potražnja za IT kandidatima porasla čak 65% u 2021!

  • Zbog čega su norveški radijatori dobar izbor za grejanje? Zbog čega su norveški radijatori dobar izbor za grejanje?

    Kako se približava leto, svi u manjoj ili većoj meri zaboravljamo na probleme sa kojima smo se susretali u toku zimskih meseci, a koji se najpre odnose na loše grejanje. Posebno kada su u pitanju gradske sredine, pa svako malo se dogodi neki problem sa toplanama, nastaje pravi haos. Na tržištu sve više javljaju novi modeli grejanja. A norveški radijatori tek su jedna od dostupnih opcija, koja je naročito poslednjih godina popularna.

  • Slavimo žene koje prave razliku: Međunarodni praznik žena u Ada Mall-u Slavimo žene koje prave razliku: Međunarodni praznik žena u Ada Mall-u

    Suprotno verovanju da je ovo svet kojim dominiraju muškarci, žene su te koje pružaju osnovu moći, milosti, mudrosti, pravde, kreativnosti i nade. Poznato je da žene imaju bolju intuiciju, strpljenje, emocionalni fokus, saosećanje i sposobnost umrežavanja. Lista ženskih prednosti je beskrajna. Mart je mesec u kojem simbolično slavimo ženu.

  • Za uspešnu budućnost vašeg deteta bilo gde u svetu Za uspešnu budućnost vašeg deteta bilo gde u svetu

    International School je osnovna i srednja škola koja će vašem detetu otvoriti vrata najprestižnijih svetskih univerziteta, u kojoj će se vaše dete školovati po internacionalnim respektabilnim programima – Cambridge i IB Diploma programu.

  • Okov: Sve što treba da znate pre nego što kupite novu posteljinu Okov: Sve što treba da znate pre nego što kupite novu posteljinu

    Dobar san počinje mekim, udobnim čaršavima koji omogućavaju vašem telu da diše. Evo na šta treba obratiti pažnju kada se za bračni krevet bira posteljina. Cena ne treba da bude presudna, ali o materijalu ipak treba razmišljati.

  • Alat potreban svakom domaćinstvu Alat potreban svakom domaćinstvu

    Gotovo da nema kuće koja ne poseduje kutiju sa alatom – stalno nešto treba zameniti, popraviti, probušiti, pričvrstiti. Ne treba se mešati u posao u koji se ne razumemo i uzeti ga majstorima – da šteta ne bi bila veća, ali osnovno znanje o rukovanju alatima uvek je poželjno kako bismo što pre rešili nastali problem, ali i uštedeli. Jedan od alata poželjnih u svakom domu jeste i bušilica, upravo zbog višestruke primene i jednostavnosti korišćenja.

  • Lavina poklona i ljubavi u Ada Mall-u Lavina poklona i ljubavi u Ada Mall-u

    Da li ste osetili tu toplinu i zadovoljstvo kada vas neko zagrli? Taj osećaj da upoznaš nekoga posle dugo vremena, i preneseš sve svoje emocije i osećanja u čvrst zagrljaj i bez reči im pokažeš koliko ti nedostaje, koliko ih voliš, koliko ti je stalo do njih, koliko je važno što su oni u tom životu i kako je tvoj život nepotpun bez njih. Zagrljaj daje sve odgovore.

  • Najčešće alatke koje poseduju domaćinstva za popravke u kući Najčešće alatke koje poseduju domaćinstva za popravke u kući

    Domaćinstva van gradskog područja i ljudi koji žive u kućama za alatke odvajaju i čitave pomoćne objekte jer ,,oko kuće“ uvek ima posla, što zbog veličine stambenog prostora, prostranog dvorišta i svega onog što se tu nalazi. Oni koji žive u stanovima pak imaju manje prostora koji mogu da izdvoje za alatke, ali svakako da je bar za one sitnije važno imati alat pri ruci ,,za prvu pomoć“. Složićete se da je iz navedenih razloga i ta kolekcija alatki veća u ovim prvim domaćinstvima a mesto gde se možete potpuno snabdeti neophodnim alatom je Okov. Tako da i uz najosnovniju opremu alatki svi postajemo ,,mali majstori“ za sitnije popravke. Evo šta se najčešće krije u posedima domaćinstava kada su altake za kućnu popravku u pitanju.

  • Februarski Zeleni utorak u Ada Mall-u Februarski Zeleni utorak u Ada Mall-u

    Kako voditi računa o prirodi i zaštiti životne sredine uči se od detinjstva. Uz odrastanje deca stiču navike koje kasnije primenjuju u odraslom dobu. Uključujući dete u proces recikliranja, brigu o prorodi, uz pametne eco igračke kroz odrastanje i stalnu edukaciju pravimo put ka održivijoj planeti.

  • Bušilice: Kako da odabereš najbolju za kućne popravke? Bušilice: Kako da odabereš najbolju za kućne popravke?

    Ako za sebe možete da kažete da ste ,,sam svoj majstor” za većinu stvari koje se tiču kućnih popravki, ili generalno u životu, a pritom imate dilemu kako da odaberete najbolju bušilicu za vaše potrebe, onda ste na pravom mestu, nudimo vam ,,uputstvo” za odabir.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10