Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Vanna - Ako je vredelo ista

Noć uz Naxi
Naxi Radio
Šoping
  • Petak 13. ipak donosi sreću Petak 13. ipak donosi sreću

    Neka vam ovaj petak 13. donese sreću! Očekuju vas popusti od 13 odsto u Hisense Gorenje Centrima na dobro poznatim lokacijama u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kraljevu, Kruševcu, Valjevu, Jagodinu, Šabcu i Novom Pazaru.

  • Ovog 1. maja izborite se za bolje plaćen posao! Ovog 1. maja izborite se za bolje plaćen posao!

    Ove godine Praznik rada donosi vam mnogo više od prilike da se odmorite i uživate u hrani i piću. Donosi vam mogućnost da promenite život i izborite se za siguran i bolje plaćen posao!

  • Radno vreme pijaca za uskršnje i prvomajske praznike Radno vreme pijaca za uskršnje i prvomajske praznike

    Javno komunalno predujeće „Gradske pijace” je saopštilo da će sve pijace koje posluju u njihovom sastavu 22, 23. i 25. aprila, kao i 1, 2. i 3. maja raditi po uobičajenom radnom vremenu od 6 do 19 časova.

  • Takmičenje osnovaca Čukarice u farbanju uskršnjih jaja u Ada Mallu Takmičenje osnovaca Čukarice u farbanju uskršnjih jaja u Ada Mallu

    U susret jednom od omiljenih dečijih praznika, Uskrsu, Ada Mall shopping centar 19. aprila organizuje specijalnu uskršnju aktivaciju. Najkreativniji učenici iz 10 osnovnih škola sa područja Opštine Čukarica na trećem spratu centra od 15 časova pokazaće svoje umeće i talenat u fabranju džinovskih jaja.

  • Knjige na popustu: Dečji dani kulture od 13. do 17. aprila Knjige na popustu: Dečji dani kulture od 13. do 17. aprila

    Dečji dani kulture, tradicionalna manifestacija posvećena deci, održaće se od srede 13. do nedelje 17. aprila u organizaciji izdavačke kuće Laguna i lanca knjižara Delfi.

  • Dobro došli, OSNOVCI: Otvoren je UPIS U NAJSAVREMENIJOJ osnovnoj školi u regionu Dobro došli, OSNOVCI: Otvoren je UPIS U NAJSAVREMENIJOJ osnovnoj školi u regionu

    Početak aprila je rezervisan za osnovce! Dobra vest je da je i u najsavremenijoj osnovnoj školi u regionu – Savremenoj osnovnoj školi – zvanično otvoren upis za školsku 2022/23. godinu.

  • Fashion&Friends slavi 15 godina postojanja novom kampanjom Fashion&Friends slavi 15 godina postojanja novom kampanjom

    Vodeći multibrend koncept zakoračio je u novu sezonu impresivnom modnom pričom, kojom obeležava petnaest godina postojanja na regionalnoj modnoj sceni. Najnovija kampanja, snimljena za kolekciju proleće/leto 2022, vodi nas na jug Španije gde su među kulisama očaravajućeg kompleksa La Muralla Roja nastale fotografije koje navode na maštanje o večnom letu.

  • Koje stepenice za potkrovlje odabrati? Koje stepenice za potkrovlje odabrati?

    Prilikom uređenja sprata ili u stanu ili u kući nije tako naročito jednostavno odlučiti koje stepenice za potkrovlje odabrati, iako mnogi ljudi misle da to mogu biti bilo koje. Međutim, ono o čemu bi trebalo u datom momentu i te kako dobro da razmisle jeste na koji način će odabrane stepenice koristiti i da li će eventualno imati neke poteškoće tom prilikom. Posebno ukoliko u tom domaćinstvu postoje mališani, treba voditi računa o tome kakve stepenice za potkrovlje su u konkretnom slučaju najbolje.

  • Dodatne uštede uz novi Lidl Plus Dodatne uštede uz novi Lidl Plus

    Kompanija Lidl Srbija lansirala je „Lidl Plus“ – aplikaciju koja potrošačima omogućava da budu deo Lidlovog programa lojalnosti i tako ostvare brojne pogodnosti među kojima su dodatni popusti, personalizovani Kuponi, brzo pronalaženje najbliže Lidl prodavnice, informacije o aktuelnoj ponudi i još mnogo toga. Aplikacija koja će potrošačima pomoći da uštede prilikom svake kupovine, sada se lako može instalirati putem Google Play-a, Apple Store-a ili HarmonyOS/Huawei-a.

  • Blossoming Beauty: Nova KIKO Milano kolekcija najavljuje prolećno buđenje Blossoming Beauty: Nova KIKO Milano kolekcija najavljuje prolećno buđenje

    Uhvatiti savršen momenat u kome sve oživljava polazna je ideja koju su kreatori planetarno poznatog make up brenda KIKO MILANO utkali u svaki proizvod nove kolekcije Blossoming Beauty.

  • Analize pokazuju: Sada je najbolji trenutak da započnete IT karijeru Analize pokazuju: Sada je najbolji trenutak da započnete IT karijeru

    Prema analizama, programeri u Srbiji zarađuju i do 7500 evra na mesečnom nivou, a prosečna plata zaposlenih u IT sektoru je čak 3 puta veća od prosečne zarade u dugim sektorima! To je zbog toga što je, prema zvaničnim podacima sa sajta HelloWorld.rs, potražnja za IT kandidatima porasla čak 65% u 2021!

  • Zbog čega su norveški radijatori dobar izbor za grejanje? Zbog čega su norveški radijatori dobar izbor za grejanje?

    Kako se približava leto, svi u manjoj ili većoj meri zaboravljamo na probleme sa kojima smo se susretali u toku zimskih meseci, a koji se najpre odnose na loše grejanje. Posebno kada su u pitanju gradske sredine, pa svako malo se dogodi neki problem sa toplanama, nastaje pravi haos. Na tržištu sve više javljaju novi modeli grejanja. A norveški radijatori tek su jedna od dostupnih opcija, koja je naročito poslednjih godina popularna.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10