Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Vještice - Totalno drukciji

Noć uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Vještice - Totalno drukciji
    2. Sergej Ćetković - Dva minuta
    3. Azra - Lijepe Zene Prolaze Kroz Grad
    4. Hari Mata Hari - Sjeti se ljeta
    5. Bajaga - Na vrhovima prstiju
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Suzana Lukić - Četvrtak - Mojih 50
    2. 17. april - 1 - Dodir noći
    3. 17. april - 2 - Dodir noći
    4. 17. april - 3 - Dodir noći
    5. Suzana Lukić - Sreda - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Omiljeni kolač: Trileće Omiljeni kolač: Trileće

    Za ljubitelje sočnih i starinskih kolača donosimo recept koji će vas oduševiti.

    Popularne kupus kifle Popularne kupus kifle

    Kupus kifle zapravo ne sadrže kupus kao glavni sastojak, a ime su dobile isključivo zbog svog izgleda.

  • Zdravlje
    Korisni saveti za prevenciju visokog pritiska Korisni saveti za prevenciju visokog pritiska

    Veća je verovatnoća da ćete imati visok krvni pritisak zbog genetike, starosti i ako imate određena pridružena zdravstvena stanja. Lečenje obično uključuje terapiju lekovima,ali postoji mogućnost da regulišete pritisak i prirodnim metodama, takođe postoje i saveti koji mogu da pomognu da održavate normalan krvi pritisak kroz godine.

    Šest simptoma koji ukazuju na nedostatak proteina Šest simptoma koji ukazuju na nedostatak proteina

    Proteini su veoma važni za celokupno funkcionisanje organizma, a mnogima od nas nisu poznati simptomi koji ukazuju na njihov nedostatak.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Planiramo letovanje: Tri ostrva u Grčkoj koja možete da posetite Planiramo letovanje: Tri ostrva u Grčkoj koja možete da posetite

    U Grčkoj, Mediteranskom dragulju, leže brojna ostrva koja očaravaju svojom raznolikošću i lepotom. Tri ostrva koja se ističu po svojoj jedinstvenosti, a nisu toliko tolika isforsirana mogu da posluže kao ideja za letovanje ove godine.

    Letujete u hotelu? Ovo su nepristojne navike kojih odmah treba da se oslobodite Letujete u hotelu? Ovo su nepristojne navike kojih odmah treba da se oslobodite

    Najverovatnije ste i sami svesni da neke navike nije dobro negovati ako ste na putovanju, a posebno ako gostujete u hotelu.

  • Preporučujemo
    Zašto nije dobro da držimo jaja u vratima frižidera? Zašto nije dobro da držimo jaja u vratima frižidera?

    Jaja najčešće držimo na polici pri vratima frižidera. To je sasvim prihvatljivo, ako ih redovno koristimo, ali ako nemamo običaj da svakodnevno pripremamo jaja, ovo nije baš najbolja opcija.

    Jednostavni saveti za sezonsko sređivanje garderobera Jednostavni saveti za sezonsko sređivanje garderobera

    Sa promenom vemena prirodno se javlja potreba svakog od nas za sređivanjem. Kada dođe proleće ovo se odnosi na generalno sređivanje kuće, ali i na sređivanje garderobera, odlaganje zimske odeće i odeće koju više nećemo nositi.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.33 117.15 117.97
    CHF 120.42 121.27 122.12
    USD 109.33 110.10 110.87
Šoping
  • Napravite plan koji će vam pomoći da 2023. bude vaša najuspešnija godina Napravite plan koji će vam pomoći da 2023. bude vaša najuspešnija godina

    Ako želite da ovu godinu započnete dobrim odlukama i učinite je najuspešnijom do sada, onda je krajnje vreme da preduzmete konkretne korake i sreću potražite tamo gde su je mnogi već pronašli – u IT sektoru.

  • Radno vreme pijaca u dane novogodišnjih i božićnih praznika Radno vreme pijaca u dane novogodišnjih i božićnih praznika

    Zelene pijace u subotu, 31. decembra, radiće uobičajeno, od 6 do 19 časova, dok 1. i 7. januara (nedelja i subota) neće raditi, navodi se na sajtu beograd.rs.

  • Radno vreme zanatskih i trgovinskih objekata za vreme novogodišnjih i božićnih praznika Radno vreme zanatskih i trgovinskih objekata za vreme novogodišnjih i božićnih praznika

    Za vreme obeležavanja novogodišnjih i božićnih praznika zanatski i trgovinski objekti radiće po izmenjenom radnom vremenu.

  • U ovoj beogradskoj osnovnoj školi svi prvaci dobijaju svog robota za učenje i igru U ovoj beogradskoj osnovnoj školi svi prvaci dobijaju svog robota za učenje i igru

    Već smo navikli da iz Savremene osnovne škole stižu vesti o inovativnim obrazovnim praksama poput primene finskog modela obrazovanja i futurističkih edukativnih tehnologija, kao što je Pepper – prvi robot-nastavnik na ovim prostorima, a poslednja novina koju je ova beogradska škola uvela potvrđuje da je budućnost obrazovanja uveliko stigla i kod nas!

  • 27. Noć knjige uz popuste i sjajne naslove 27. Noć knjige uz popuste i sjajne naslove

    27. Noć knjige održaće se od 9. do 11. decembra, u 33 grada u Srbiji i regionu, na 59 lokacija, kao i na sajtovima laguna.rs i delfi.rs.

  • Peć na drva: Delotvorno i pouzdano rešenje Peć na drva: Delotvorno i pouzdano rešenje

    Da bi nam dom bio udoban i topao, te da bismo se kod kuće osećali ušuškano i sigurno, važno je da odaberemo adekvatan sistem grejanja. Peć na drva je i pored brojnih drugih sistema ostala sinonim za efikasno grejno telo.

  • Radno vreme beogradskih pijaca na Dan primirja Radno vreme beogradskih pijaca na Dan primirja

    Sve pijace koje se nalaze u sistemu Javnog komunalnog preduzeća „Beogradske pijace” radiće uobičajeno u petak, 11. novembra, na dan državnog praznika – Dan primirja u Prvom svetskom ratu.

  • Grejalica za sobu: Zašto je uvek praktična? Grejalica za sobu: Zašto je uvek praktična?

    Bez obzira na to koji sistem grejanja koristimo u svom domu, uvek je dobro imati i grejalicu za sobu koju po potrebi možemo da uključimo i brzo i jednostavno dobijemo temperaturu koja nam je potrebna.

  • Vulkanov sajam knjiga: Erupcija najboljih knjiga počinje Vulkanov sajam knjiga: Erupcija najboljih knjiga počinje

    Treću godinu zaredom, Vulkan izdavaštvo pre Sajma knjiga organizuje jedinstvenu manifestaciju na kojoj će predstaviti najnovija izdanja za sve uzraste. I ovoga puta očekuju vas fantastični popusti!

  • Puro Raw kocke: Samo prirodni sastojci za lepši i slađi život Puro Raw kocke: Samo prirodni sastojci za lepši i slađi život

    Kreiranje i izrada Puro raw kocki naslanja se na višedecenijsko iskustvo i reputaciju Premier čokolade, brenda koji je sinonim za brižljivo izrađene proizvode od vrhunskih sastojaka, namenjene istančanim sladokuscima i posebnom uživanju. Za Premier, Puro predstavlja samo još jedan korak na putu proizvodnje kvalitetne i prirodne hrane i odgovornog i iskrenog odnosa prema potrošačima.

  • Sve što treba da znate o vinskim čašama Sve što treba da znate o vinskim čašama

    Dobri poznavaoci azbuke stola znaju kada koje piće da posluže i u kojim čašama shodno hrani koju su pripremili za konzumaciju. Jedno od najčešćih pića koja se konzumira kada su ručkovi i večere u pitanju upravo je ono nastalo od raznih sorti grožđa. Ujedno i piće koje ima više varijanti u kojima se može i treba služiti. Za vas kojim imate manje iskustva u poznavanju azbuke stola, ali želite da čujete nešto više o ovoj temi, na pravom ste mestu.

  • Vodič za buduće roditelje: Kako da od kreveca napravite savršen kutak za vašu bebu? Vodič za buduće roditelje: Kako da od kreveca napravite savršen kutak za vašu bebu?

    Dolazak novog člana porodice kod svih izaziva posebna osećanja radosti i sreće. Pored toga što budući roditelji razmišljaju o tome kako će dobiti nove uloge, o tome da nauče kako da se izbore sa svim izazovima prvih dana, da prate savete lekara – oni razmišljaju i o uređenju prostora za bebu.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10