Slušate: Mojih 50

Pesma: Dragan Tokovic - O, Kerol

Mojih 50
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Dragan Tokovic - O, Kerol
    2. K2 - Sestre
    3. Djordje Balašević - Ostaje mi to što se volimo
    4. Vlada Divljan - Moj Grad
    5. Vanna - Ako je vredelo ista
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Suzana Lukić - Četvrtak - Mojih 50
    2. 17. april - 1 - Dodir noći
    3. 17. april - 2 - Dodir noći
    4. 17. april - 3 - Dodir noći
    5. Suzana Lukić - Sreda - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Omiljeni kolač: Trileće Omiljeni kolač: Trileće

    Za ljubitelje sočnih i starinskih kolača donosimo recept koji će vas oduševiti.

    Popularne kupus kifle Popularne kupus kifle

    Kupus kifle zapravo ne sadrže kupus kao glavni sastojak, a ime su dobile isključivo zbog svog izgleda.

  • Zdravlje
    Korisni saveti za prevenciju visokog pritiska Korisni saveti za prevenciju visokog pritiska

    Veća je verovatnoća da ćete imati visok krvni pritisak zbog genetike, starosti i ako imate određena pridružena zdravstvena stanja. Lečenje obično uključuje terapiju lekovima,ali postoji mogućnost da regulišete pritisak i prirodnim metodama, takođe postoje i saveti koji mogu da pomognu da održavate normalan krvi pritisak kroz godine.

    Šest simptoma koji ukazuju na nedostatak proteina Šest simptoma koji ukazuju na nedostatak proteina

    Proteini su veoma važni za celokupno funkcionisanje organizma, a mnogima od nas nisu poznati simptomi koji ukazuju na njihov nedostatak.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Planiramo letovanje: Tri ostrva u Grčkoj koja možete da posetite Planiramo letovanje: Tri ostrva u Grčkoj koja možete da posetite

    U Grčkoj, Mediteranskom dragulju, leže brojna ostrva koja očaravaju svojom raznolikošću i lepotom. Tri ostrva koja se ističu po svojoj jedinstvenosti, a nisu toliko tolika isforsirana mogu da posluže kao ideja za letovanje ove godine.

    Letujete u hotelu? Ovo su nepristojne navike kojih odmah treba da se oslobodite Letujete u hotelu? Ovo su nepristojne navike kojih odmah treba da se oslobodite

    Najverovatnije ste i sami svesni da neke navike nije dobro negovati ako ste na putovanju, a posebno ako gostujete u hotelu.

  • Preporučujemo
    Zašto nije dobro da držimo jaja u vratima frižidera? Zašto nije dobro da držimo jaja u vratima frižidera?

    Jaja najčešće držimo na polici pri vratima frižidera. To je sasvim prihvatljivo, ako ih redovno koristimo, ali ako nemamo običaj da svakodnevno pripremamo jaja, ovo nije baš najbolja opcija.

    Jednostavni saveti za sezonsko sređivanje garderobera Jednostavni saveti za sezonsko sređivanje garderobera

    Sa promenom vemena prirodno se javlja potreba svakog od nas za sređivanjem. Kada dođe proleće ovo se odnosi na generalno sređivanje kuće, ali i na sređivanje garderobera, odlaganje zimske odeće i odeće koju više nećemo nositi.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.33 117.15 117.97
    CHF 120.42 121.27 122.12
    USD 109.33 110.10 110.87
Šoping
  • Vaš mali maturant nije upisao školu koju želi? Saznajte zašto su to odlične vesti Vaš mali maturant nije upisao školu koju želi? Saznajte zašto su to odlične vesti

    Mala matura je prošla, a vaše dete nije upisalo srednju školu koja je bila prva na njegovoj listi želja. Muči vas i to da li će upisati školu koja ga ne zanima, u demotivišućem okruženju, koje će uništiti njegove potencijale? Ali zašto da vaše dete uništi čitavu budućnost zbog trenutne treme, loše koncentracije, jednog propuštenog pitanja?

  • Junski Zeleni utorak u Ada Mall-u Junski Zeleni utorak u Ada Mall-u

    Negujući zdrave navike, tradicionalno, treći put zaredom, Ada Mall shopping centar 6. jula organizuje aktivaciju Zeleni utorak.

  • Najbolji početak leta u Rajićevoj! Najbolji početak leta u Rajićevoj!

    Rajićeva šoping centar vam sprema najbolji početak leta! U sezoni odmora, kraj juna je pravo vreme da napravite listu želja za predstojeće leto i da - počnete da je ostvarujete.

  • Beo Shopping Center slavi prvi rođendan Beo Shopping Center slavi prvi rođendan

    Rođendanski popusti do neverovatnih 70%, poklon kartice u vrednosti od 1.000, 2.000 i 3.000 dinara, lavirint sa laserskim preprekama, dizajnirani BEO proizvodi na poklon i još mnoga druga iznenađenja čekaju sve posetioce BEO Shopping Centra u periodu od 25. juna do 4. jula – jer KAD BEO SLAVI, NEMA DA FALI!

  • Velika rođendanska akcija ITAcademy: 40% popusta za prijave do nedelje Velika rođendanska akcija ITAcademy: 40% popusta za prijave do nedelje

    Za rođendan obično slavljenici dobijaju poklone, ali ITAcademy za svoj rođendan organizuje nešto drugačiju proslavu. U rođendanskoj nedelji ITAcademy poklanja čak 40% popusta na cenu upisa, a svi koji se prijave do 20. juna dobijaju i bonus paket koji vam omogućava da nakon završetka jednogodišnjeg programa besplatno nastavite sa usavršavanjem kad god se za tim ukaže potreba.

  • Ti si meni vrh: Nova kolekcija je stigla u Tvoje UŠĆE SHOP Ti si meni vrh: Nova kolekcija je stigla u Tvoje UŠĆE SHOP

    Moda je izraz naše ličnost, naš način komunikacije sa spoljašnjim svetom. Kroz nju ispoljavamo svoje stavove, osećanja i temperament. Zato je UŠĆE Shopping Center pripremio za vas novu fashion kolekciju koju možete pronaći u Tvoje UŠĆE SHOP-u! Ona ima za cilj da vas ohrabri da budete svoji, smeli i jedinstveni – i to u svakoj prilici.

  • Evropski fudbal u Ada Mall-u Evropski fudbal u Ada Mall-u

    Tokom velikih sportskih takmičenja kada muškarci kao omađijani ostanu prikovani uz svoje TV ekrane, žene pronalaze zabavu za sebe. Ukoliko vam ovo teško pada jer ste navikli da zajedno sa svojim partnerom uživate u omiljenim trenucima, imamo rešenje za vas. Predstojeće Evropsko prvenstvo u fudbalu od 11. juna do 11. jula može biti ono što vas spaja. Pozivamo vas da dođete na super druženje i gledanje utakmica na najvećom ekranu na terasi Kayak kafea i restorana Monument na trećem spratu, sa pogledom na Adu Ciganliju i Most na Adi, gde možete pratiti prenose utakmica. U Food court-u, na trećem spratu očekuje vas bogat saržaj i zabava inspirisana najpopularnijim sportom.

  • Savremena gimnazija nagrađuje najbolje osnovce sa do 100% popusta za upis Savremena gimnazija nagrađuje najbolje osnovce sa do 100% popusta za upis

    Najsavremenija gimnazija u regionu poziva sve talentovane, ambiciozne i vredne učenike da i ove godine konkurišu za neki od četiri programa podsticaja za najbolje koje poklanja Savremena gimnazija.

  • Ušće maratonski shopping Ušće maratonski shopping

    Idealna je prilika da se pripremiš za najluđe leto o kome svi pričaju, jer su tvoji omiljeni brendovi od 3. do 6. juna dodatno sniženi u Ušće Shopping Centru.

  • Visoka i srednja škola za IT slave Dan škole uz popuste Visoka i srednja škola za IT slave Dan škole uz popuste

    Dve vodeće IT obrazovne ustanove u regionu, Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije – ITS i Srednja škola za informacione tehnologije – ITHS, proslavljaju Dan škole i tim povodom poklanjaju posebne pogodnosti za upis na najtraženije IT profile.

  • Veoma letnji pokloni u Rajićevoj! Veoma letnji pokloni u Rajićevoj!

    Dočekajte leto spremni! Savršeni odmor počinje na suncu, plaži ili bazenu uz letnju muziku koja ide u pozadini. Pružite sebi dane uživanja koji podrazumevaju da ne brinete ni o čemu. Sve što vam je potrebno za sunčane dane neka bude spremno na vreme, zbog toga Rajićeva šoping centar poklanja već sada!

  • Zeleni utorak u Ada Mall-u Zeleni utorak u Ada Mall-u

    Ada Mall nastavlja sa nedavno ustanovljenom akcijom Zeleni utorak. U skladu sa politikom - svakog prvog utorka u mesecu, 1. juna nastavljamo sa dobrim delima. Uz šoping sa popustima do 50%, pripremili smo specijalni program za najmlađe i Eco friendly aktivaciju, saopštavaju iz šoping centra.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10